Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja nt. kolejnej sp - 7 karty specjalisty

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze jeszcze nie wyszły żadne zdjęcia kolejnej sp, ale zawsze można troche pomarzyć i porozmawiac o ich wyglądzie.

Moze zaczne od swoich spostrzeżeń. Była sp 5 - ogien sp 6 - woda , to będzie sp 7 - swiatlo, tak jak to leci u wojownika.

Co mnie najbardziej interesuje , oczywiście mag, którym gram, No bo pierwszą sp światła była holka, to może 7 będzie transformacja, czyli coś w stylu bijącego maga? Ale jakimiś twardymi buffami bym nie pogardził.

Wyglądu nie potrafię wymyślić

Co do łucznika, czuję ,że będzie bić sztyletem i wyglądać jak Persia, ten książe.

Wojownik, myślałem ,że też będzie związany z pustynią i ponownie będzie bić włócznią,jak to araby robiły xD

Wydaję mi się , że entwell nie zrobi "gówna" i nie dadzą łucznikowi jakiegos granatnika czy wyrzutni rakiet, a wojownikowi karabinu maszynowego m4a1, przy czym mag będzie wojskowym lekarzem.

Teraz wy wypowiedzcie się na ten temat, może dojdziemy do tego, zanim sp wejdzie do gry ! :)

1385975953-U914647.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm sp 7 moja wyobraźnia mówi że to będzie czarnoskóry indian xD który będzie miał dużo obszarówek i skille na kusze xD wypatku woja :) wiem mogę tylko pomarzyć

Opublikowano

Są oczywiste rzeczy:

Rajd będzie dla poziomów 85-99 (80-99 w Korei)

Karta będzie elementu światła

Wojownik: Atak z daleka

Łucznik: Atak z daleka

Mag: Atak magiczny

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Wedlug tego co mowi Kuba to bede mogl jedynie uczeszczac na ten rajd na koreanskim nostale . (80 lv na Se) Na polskim jeszcze pare lv-i (mam 69)

Opublikowano

Kazda sp lucznika ma duzo wspolnego z jego poprzednikiem, takze wydaje mi sie ze cos z "dzikosci" bedzie to mialo w wygladzie.

Opublikowano

Wojownik chyba powinien mieć broń,

Łucznik będzie miał sztylety.

A mag pistolety .

A dlaczego ?

Ponieważ nie mogliby zrobić 2 sp swiatła z kuszą w tym wypadku u woja.

WK miał łuk, więc teraz nowe sp będzie miało sztylety.

I tak samo u maga.

@Kuba chyba że masz już info z ich strony ;)

Opublikowano

A mag pistolety .

A dlaczego ?

I tak samo u maga.

Nie niestety tak niebedzie gdyz nowe karty sa wzorowane niektorymi elementami ze starymi.

Dopiero w 8sp zacznie sie sporo dziac.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

No i muszę dobić te 85....

Pewnie zrypią maga i zrobią kolejną holke -.-

Przy wprowadzeniu 7 sp światła niestety :D Holy stanieje, wk i crus to samo :)

Mroczny Rogu szykuj się ! Nadchodzi twój kres !

Opublikowano

Dorzucę swoje kilka groszy:

Po pierwsze - nowe sp wchodzą w takiej kolejności elementów jak jest u podstawowych kart wojownika, czyli ogień, woda, światło i mrok. Tak więc nikogo już nie dziwi że przyszłe karty będą miły element światła.

Po drugie - jeśli wchodzą tak jak u kart wojownika, bardzo prawdopodobne jest że wszystkie klasy będą korzystały z drugiej broni ( czyli kusza, sztylet i miotacz).

Po trzecie - jeśli amulet ognia można było robić od 75 lvl, wody od 80 to światła od 85 a mroku od 90.

Ja sam chciałbym, aby zrobili bardziej zwinną kartę woja, bo drugiej powolnego crussa nie zniosę :/.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A mag pistolety .

A dlaczego ?

I tak samo u maga.

Niema szans :P też liczyłem na woja pod 1 broń -.- ale w 90% będzie kusza, więc nie wiem czy jest się z czego cieszyć? chyba że zrobią coś dynamicznego, ja crusa lubie ale on wolny.. zero dynamiki, zobaczymy co teraz zrobią, chociaż mogliby dać pod broń 1 łatwo by się jobke wbijało do 99 :P oślepka by nie działała.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Cóż , nie mam nawet sp6 , ale pomarzyć można :P Wg. mnie to mogło by być coś podobnego dla maga jak Mroczny mag , czyli pistolety i jakaś peleryna :D

A co byście powiedzieli jakby ukazało się coś z żywiołem wiatru ? :) Nie głupie :P

wuo1.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ukrywajmy że te 6 i 7 sp są stworzone bardziej pod PVP i glac. Teraz przydały by się karty które by były bardziej od wzmacniania ataku i obrony. Pomagały by one na rajdach.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie, pewnie temat juz dawno "wygasł" ale coś powiem od sb :). Ostatnio przeglądając nostale SE napotkałem link gdzie było wszystko podane o sp 7 (zdjęcia,jak je zdobyć, ich skille itp.) Kiedy to zobaczyłem byłem przerazony, jeśli chodzi o skille.Zaciekawiły mnie lasty u łuka wyglądało to tak jak by było to uśpienie przeciwnika. U wojownika coś mały ten last podobnie jak u warka, też podskakuje i go używa. U maga byłem zachwycony, last polegał na tym, że pojawiają się obok postaci 2 "klony" z innymi atrybutami woda i ogień. Ogień używa skill taki jaki ma 1 sp maga na 12 j natomiast woda ma taki jak blue (chyba na 16 j ale nwm, ten co spada taka bryła lodu czy coś w tym stylu )

Nie będe gadał zobaczcie sobie sami... Oto link do tego :)

Pozdrawiam nikigabe

LINK:   http://nostale.com/news/noticeView.asp?bbsCode=gm&bbsNo=1007

Opublikowano

Witajcie, pewnie temat juz dawno "wygasł" ale coś powiem od sb :). Ostatnio przeglądając nostale SE napotkałem link gdzie było wszystko podane o sp 7 (zdjęcia,jak je zdobyć, ich skille itp.) Kiedy to zobaczyłem byłem przerazony, jeśli chodzi o skille.Zaciekawiły mnie lasty u łuka wyglądało to tak jak by było to uśpienie przeciwnika. U wojownika coś mały ten last podobnie jak u warka, też podskakuje i go używa. U maga byłem zachwycony, last polegał na tym, że pojawiają się obok postaci 2 "klony" z innymi atrybutami woda i ogień. Ogień używa skill taki jaki ma 1 sp maga na 12 j natomiast woda ma taki jak blue (chyba na 16 j ale nwm, ten co spada taka bryła lodu czy coś w tym stylu )

Nie będe gadał zobaczcie sobie sami... Oto link do tego :)

Pozdrawiam nikigabe

LINK:   http://nostale.com/news/noticeView.asp?bbsCode=gm&bbsNo=1007

Wszystko po polsku można znaleźć pod linkiem: http://nostaleinfo.j.pl/viewtopic.php?f=13&p=2150  :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...