Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Media Team - powracamy! ;)

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

137578584720.jpg

Dokładnie, wg. mnie potrzeba lidera z mocną, stanowczą ręką, a nie takiego, co szuka wszędzie kolegów. Brygada nie ruszy bez dowódcy ;)

Co racja to racja...

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś propozycje? ;)

znaleźć kogoś takiego.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dokładnie, wg. mnie potrzeba lidera z mocną, stanowczą ręką, a nie takiego, co szuka wszędzie kolegów. Brygada nie ruszy bez dowódcy ;)

Miałem takie samo zdanie, że w ekipie a konkretniej w zielonych brakuje takiej "ręki". Zmieniłem zdanie jednak tuż przed degradem. :D

Widziałem mniej więcej jaka była sytuacja w MMT i faktycznie baardzo tam brakuje takiej osoby, jaką opisujesz.

Oby teraz się sytuacja zmieniła tylko na lepsze. Powodzenia. ;)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Jakieś propozycje? ;)

Po pierwsze nie szukać liderów w osobach, które i tak już mają wysokie rangi, bo po takie osoby mają już jedno zajęcie a dopierdzielicie mu drugie, równie wymagające. Po drugie (jak dla mnie) lider musi mieć dobry kontakt ze swoimi członkami, taki na bieżąco. Po trzecie nie powinna to być osoba, która wiecznie nie ma czasu i nie potrafi postawić na swoim tylko zawsze szuka kompromisu.

To tylko moje odczucia, po prawie rocznej pracy w tym zespole i obserwowania na przestrzeni czasu jak to się wszystko działo i "rozwijało".

Opublikowano

Reupnie ktos to zdjecie co Botanic wrzucil, bo mi sie nie wczytuje? :<

@Endymion - Antix akurat sporo robil i jak dla mnie mmtgold zasluzony.

Opublikowano

Ooo, będzie ciekawie. Wreszcie ^_^

A MPC media Milczo.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Aceboy.

Xantuś mój drogi, WTF :D?!

To, że miałem propozycje liderowania nie oznacza, że bym się tego podjął ;P. Odmówiłem wtedy przecież i to samo teraz bym zrobił ;).

Co do newsa, niby nowy, a zarazem stary ;d. Bez urazy, ale tak na prawdę to nowością jest tylko ten fanpage ;P. Inne rzeczy to już kiedyś były ustalane, ale brak wykonania ;).

Anyway, powodzenia. Żeby te zmiany wyszły na dobre.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Xantuś mój drogi, WTF :D?!

To, że miałem propozycje liderowania nie oznacza, że bym się tego podjął ;P. Odmówiłem wtedy przecież i to samo teraz bym zrobił ;).

Co do newsa, niby nowy, a zarazem stary ;d. Bez urazy, ale tak na prawdę to nowością jest tylko ten fanpage ;P. Inne rzeczy to już kiedyś były ustalane, ale brak wykonania ;).

Anyway, powodzenia. Żeby te zmiany wyszły na dobre.

Wezmę ich przypilnuję i rozjebiemy system. :D

A tak serio, to też mam nadzieję, że tym razem słowa zamienią się w czyn.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

lol, w końcu

W końcu także ktoś zrozumiał że recenzje są nudne :D

a z tymi newsami to

Recenzje są ciekawe ale jak robi się je nie tylko o minecrafcie.

Jestem ciekawy czy spełnią się te obietnice w newsie, jeżeli nie to nic nie uratuje już tego projektu.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...