Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Media Team - powracamy! ;)

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1375737782-U477327.png

Z nieukrywaną satysfakcją oświadczam, że MMT przeszło przez ten tydzień dość sporą modernizację i powraca w szeregi MPCforum. Zanim jednak przejdę do meritum chciałabym podziękować osobom, których pomoc była wręcz nieoceniona. Lord Hades, który przez minione dni spędził wiele godzin na ciągłym udoskonalaniu projektu, na cennych poradach oraz przyczynił się do widocznych zmian. Dziękuję za ogromne zaangażowanie. Podziękowania należą się także Wrednej, która upiększyła nasz fanpage oraz kanał YT od strony graficznej. Dziękuję! Makinowi dziękuję za stworzenie naszego fanpage'u, a Suchemu za przygotowane intra. Bez Was na pewno nie wyglądałoby to tak dobrze, jak wygląda dzisiaj.

Co się zmieniło w MMT? Na pewno stosunek do użytkowników. Nie będziemy rekrutować dziesiątek osób, a parę, które naprawdę się zaangażują w projekt. Ludzi, którym można zaufać.

1375739271-U477327.png Został odnowiony nasz kanał na YouTube. Od dzisiaj ozdabiać go będzie krokodylek Bonifacy! ;-)

1375739271-U477327.png Został utworzony oficjalny FP MPC Media Team, na którym pojawiać się będą najświeższe nowinki ze świata MMT.

1375739271-U477327.png Zaniechaliśmy publikowania recenzji, które niewątpliwie ciągnęły nas w dół.

1375739271-U477327.png Spróbujemy czegoś nowego - wywiady z ciekawymi osobistościami ze świata gier i YT, prezentacje gier z MPC oraz Fast Newsy. Mam nadzieję, że się uda.

1375739271-U477327.png W bliższej bądź dalszej przyszłości planujemy zacząć tworzyć coś razem z MPC Modders Team. Liczymy na owocną współpracę! ;-)

1375739271-U477327.png Każdy projekt będzie skrupulatnie nadzorowany. Nie ma w ogóle mowy o byciu w MMT dla samej racji bytu.

Swoje aplikacje możecie składać TU, uprzednio zapoznawszy się z TYM oraz TYM tematem.

Zapraszamy także na nasz FP oraz kanał YouTube.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spróbujemy czegoś nowego - wywiady z ciekawymi osobistościami ze świata gier i YT, prezentacje gier z MPC oraz Fast Newsy. Mam nadzieję, że się uda.

Anyways powodzenia, bo wiem, że ciężko będzie wykonać przynajmniej połowę z w/w postulatów.

Opublikowano

Anyways powodzenia.

Hmm... chciałam to ująć w jednym zdaniu, bo z tego, co mi wiadomo obydwa w/w projekty leżały. ;) Dlatego uważam je za 'nowe'.

Opublikowano

Polecam to zaktualizować: Nabór na:

Gameplayowców: CLOSED | Recenzentów:OPEN | Lektorów: CLOSED | Korektorów:CLOSED | Montażystów:CLOSED | Efekty specjalne:OPEN

Powodzenia. ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@UP Nie ma kto :s

@Topic Pogadajcie z Duds, ona pewnie zna polskie sławy YT, i może uda się od niej dostać jakiś kontakt ;)

Opublikowano

Oj, wyczuwam foszka od Wrednej. Bonifacy jest bardzo ładny!

Ładny ale najarany jak stodoła :D

1374788544-U921656.png

Admin Cienia
Opublikowano

Bonifacy jest bardzo ładny!

Myślałem, że to smok xD

Powodzenia w rozwijaniu grupy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wolałbym penisem po tarce niż wracać tam xD

I dobrze bo nikt cie tam nie chce.

@Top

Powodzenia ;)

1388363882-U262029.png
Opublikowano

O to, że przez czas istnienia mmt było wiele osób, które zapierdalały więcej, lepiej i efektywniej od ciebie, ale to akurat ty masz tego golda.

Z tym nie do mnie bo wyżej ci pisałem ze sam sobie go nie nadałem, nie wiem czego nie rozumiesz

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...