Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana w grupach

Gość Pan Szymek

sugestia  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. jeste? za?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie są 2 grupy do gier - War Rock Team i Racing Team, a teraz wyobraźcie sobie, że każdy dział ma taką swoją grupę, zrobi się śmietnik. Dlatego, jeżeli już muszą być takie teamy, to dobrym wyjściem byłoby utworzenie jednej grupy w stylu "MPC Gracze Team" (przykładowa nazwa dla oddania sensu grupy), która podobnie jak MMT zostałaby podzielona na graczy WR, NFS i innych potrzebnych w przyszłości.

Opublikowano

np. MPC Gaming Team i tam osoby byłby podzielone na Lol, Metin, Combat...itd.?

Jak tak to jestem oczywiście za!

Dokładnie.
Opublikowano

Miszczu jak zwykle ma dobre sugestie. Jestem na tak przecież te plakietki względem innych działów to faworyzacja, zaczną się spiny, że ten dział ma plakietkę a tamten nie.

Opublikowano

Nie. Ja jestem za całkowitą kasacją takich "teamów". Jak ludzie chcą się integrować to robią to innymi sposobami ;). Kiedyś nie była potrzebna grupa bądź jakaś durna plakietka, żeby stworzyć klan czy coś podobnego i rzecz w tym, że wolę powrót do korzeni, a nie rozwój bez przyszłości.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

MPC Gaming Team i podzielić ich na różne sekcje odpowiednio do każdej gry.

Oczywiście, że nie, jestem za wywaleniem tych idiotycznych grup albo zlikwidowania plakietek i zrobienia jednej wspólnej.

Opublikowano

Nie,to nie ma sensu, jeżeli byłaby jedna wspólna plakietka to każdy by chciał dołączyć.

Najlepiej dla równości działów, można zlikwidować te dwie plakietki, albo zostawić tą która pierwsza była.

Opublikowano

Super! MPC Counter Strike Team, to by było coś, na prawdę, myślę, że przebiło by to 100x War Rock'a.

Mam nawet pomysł na rekrutację, wymagania. Byłby to niezły hit! Jestem na TAK!

Opublikowano

Weterani mają jeszcze jakiś sens, ale takie teamy można zakładać równie dobrze nieoficjalnie, bez żadnych śmieciowych plakietek,

nie.

Opublikowano

Weźcie to usuńcie w pi... kiedyś był Team LoLa i jedna wielka spina, teraz tworzą się zjebane plakietki NFS Team, Warrock, może jest Tibia Team albo Pokemon Team?

Bez przesady to jest forum od pisania, a nie zbierania pixeli. Chcesz pograć to wchodzisz do gry, a nie kolekcjonujesz pixele pod profilem. Widzę że komuś się w głowie poprzewracało...

Opublikowano

Weźcie to usuńcie w pi... kiedyś był Team LoLa i jedna wielka spina, teraz tworzą się zjebane plakietki NFS Team, Warrock, może jest Tibia Team albo Pokemon Team?

Bez przesady to jest forum od pisania, a nie zbierania pixeli. Chcesz pograć to wchodzisz do gry, a nie kolekcjonujesz pixele pod profilem. Widzę że komuś się w głowie poprzewracało...

Ogromne nie.

Każdy będzie miał plakietkę, a nie o to chodzi.

Byłoby wiele plakietek... Masakra, oby tego nie dodali.

Chodzi o jedną grupę do wszystkich gier i chociaż też wolałbym, aby te mwrt i mrt zostały usunięte, to niestety na to szanse są znacznie mniejsze niż połączenie ich.
Opublikowano

Nie, wystarczy trochę organizacji ze strony moderatorów poszczególnych działów.

Ktoś bierze sprawę w swoje ręce i organizuje taki team, strony, działy itd.

Nie jest to robione dla jakiś durnych plakietek, jest robione po to aby przyciągnąć do działu graczy, użytkowników, zachęcić aby ten dział miał jeszcze jakieś serce.

A po co takim MC, Metin, Lol czy coś teamy? Dla plakietek, bo ruch tam jest niemiłosiernie duży.

A możecie się zorganizować i takie coś stworzyć, wam się nie chcę, tylko spinę robicie bo ktoś się za to wziął.

Moja wypowiedź tyczy tych moderatorów co się spinają, że nie mają teamu swojego działu.

@Alpen chodzi mi to, że takie projekty rozwijają dział..

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1325621825-U261344.png
Opublikowano

Pomysł ogólnie ma jakiś sens, ale jak wszystko ma też swoje złe strony. Fajnie, bo nie rozbijałoby się wszystko na miliony małych grup, a powstałaby jedna duża.

Źle, bo de facto każdy mógłby do niej wejść, a to już się lekko mija z celem. Poza tym dużo pracy byłoby z ogarnięciem tego wszystkiego.

Opublikowano

Jak kiedyś obserwowałem MGT, to po prostu była plakietka, ogólnie grupa była nieoficjalna, a ludzie, którzy do niej należeli mieli plakietkę w sygnie. Potem dopiero stało się to oficjalnie, ale integracja była bez rang. Tak to widziałem, nie wiem, czy tak było, bo tam nie uczestniczyłem.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...