Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana w grupach

Gość Pan Szymek

sugestia  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. jeste? za?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, wystarczy trochę organizacji ze strony moderatorów poszczególnych działów.

Ktoś bierze sprawę w swoje ręce i organizuje taki team, strony, działy itd.

Nie jest to robione dla jakiś durnych plakietek, jest robione po to aby przyciągnąć do działu graczy, użytkowników, zachęcić aby ten dział miał jeszcze jakieś serce.

A po co takim MC, Metin, Lol czy coś teamy? Dla plakietek, bo ruch tam jest niemiłosiernie duży.

A możecie się zorganizować i takie coś stworzyć, wam się nie chcę, tylko spinę robicie bo ktoś się za to wziął.

Moja wypowiedź tyczy tych moderatorów co się spinają, że nie mają teamu swojego działu.

Twoim argumentem, po to są plakietki, żeby ludzie zaczęli grać w te gry dla plakietki?

btw. lol team może być po to, aby wspólnie grać na większych imprezach typu lany itp. i to miałoby większy sens niż jakiś warrock team.

@top

Na Tak, a najlepiej to skasować te bezużyteczne plakietki typu warrrockteam albo nfs team

Opublikowano

Chodzi o jedną grupę do wszystkich gier i chociaż też wolałbym, aby te mwrt i mrt zostały usunięte, to niestety na to szanse są znacznie mniejsze niż połączenie ich.

Rozumiem, jednak i tak jestem na nie.

Ten WarRock team, MRT... Bez sensu to wszystko.

A jedna do wszystkich działów? To już w ogóle nie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Odzywają sie ci co nie wiedza nic.

Ciekawe jak zrobisz, ze 1 plakietka będzie dawala osobno dla jednych dostep do MRT private i osobno WRT private. Ranga-private teamu. Koniec. Ja np nie zycze sobie, aby nieupowaznieni grzebali mi w dziale. A bez subforum w teamie zapanowalby syf.

NIE

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Odzywają sie ci co nie wiedza nic.

Ciekawe jak zrobisz, ze 1 plakietka będzie dawala osobno dla jednych dostep do MRT private i osobno WRT private. Ranga-private teamu. Koniec. Ja np nie zycze sobie, aby nieupowaznieni grzebali mi w dziale. A bez subforum w teamie zapanowalby syf.

NIE

Mozna to załatwić w bardzo łatwy sposób. Mimo jednej nagrody można nadać rożne uprawnienia do widoku konkretnego subforum.

Opublikowano

Szczerze, weźcie sobie te plakietki i wsadźcie w zady ale od RT się odpieprzcie. Jesteśmy zgraną grupą i organizujemy swoje własne rozgrywki oraz zloty regularnie ale oczywiście najwięcej pieprzą Ci co zobaczyli plakietkę i ich dupa zabolała. Selekcjonujemy członków na bieżąco więc nie ma w niej osób, które robią za choinki z plakietek, każdy kto ją otrzymał zasłużył na nią.

SsKoRpIoN postarał się dla swojego działu jak mało, który z moderatorów kiedykolwiek ale Wam to nie pasuje.

Zostawcie nam priv, a resztę bierzcie w cholere bo się odechciewa jak się czyta non-stop jakieś wonty.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Szczerze, weźcie sobie te plakietki i wsadźcie w zady ale od RT się odpieprzcie. Jesteśmy zgraną grupą i organizujemy swoje własne rozgrywki oraz zloty regularnie ale oczywiście najwięcej pieprzą Ci co zobaczyli plakietkę i ich dupa zabolała. Selekcjonujemy członków na bieżąco więc nie ma w niej osób, które robią za choinki z plakietek, każdy kto ją otrzymał zasłużył na nią.

SsKoRpIoN postarał się dla swojego działu jak mało, który z moderatorów kiedykolwiek ale Wam to nie pasuje.

Zostawcie nam priv, a resztę bierzcie w cholere bo się odechciewa jak się czyta non-stop jakieś wonty.

Po co ta agresja. Inni mają w tym wypadku rację. Robienie pojedynczych plakietek prędzej, czy później źle się skończy. Ja już uważam, że za jakiś czas, kiedy kokosz wejdzie na forum i przyjrzy się temu dokładniej, jednym kliknięciem je pousuwa. Tego już jest za dużo, nie mówiąc o tym, że faworyzacja danego działu nie jest dobrym rozwiązaniem. Na pewno każdy mod w swoim dziale chciałby mieć tego typu, własny, nawiązujący do tematyki team, ale zadowolenie każdego wiąże się z dorobieniem jeszcze ponad 50 plakietek.

Opublikowano

Lepszy pomysł od tego co jest teraz .Gdyby było coś takiego jak "GrupaMetin2" czy jak to tam się zwie dawno byłby zajebisty płacz i lament na MPC :D

Nie może być tak że jeden dział ma więcej przywilejów/ rang od innego np.mniejszego/większego działu

Opublikowano

Nam nie chodzi o żadne przywileje, powiedziałem weźcie je, ja chce tylko priv i sądzę, że reszta ekipy się ze mną zgodzi. Już nawet konkursy organizujemy sobie sami, z własnymi nagrodami, wykładając na to własne fundusze bo co niektórym nie pasuje, że grając w grę można otrzymać -10% na forum. W takim razie na czym polegają inne konkursy?

Po co ta agresja.

Agresja wzięła się stąd, że już któryś raz nasza ekipa jest atakowana za to, że jest. A skoro każdy moderator chciałby czegoś takiego to czemu o czymś takim od innych nie słyszałem? SsKoRpIoN chciał, poprosił i dostał bo ktoś z góry na to zezwolił więc jeśli inna osoba nagle łaskawie ma wpaść na forum i tego wszystkiego zabronić to ja dziękuję bardzo.

Ta wiadomość była pisana na spokojnie.

Jeśli kogoś swoimi emocjami uraziłem to bardzo przepraszam ale na takie coś nie będę pobłażał.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nam nie chodzi o żadne przywileje, powiedziałem weźcie je, ja chce tylko priv i sądzę, że reszta ekipy się ze mną zgodzi. Już nawet konkursy organizujemy sobie sami, z własnymi nagrodami, wykładając na to własne fundusze bo co niektórym nie pasuje, że grając w grę można otrzymać -10% na forum. W takim razie na czym polegają inne konkursy?

Agresja wzięła się stąd, że już któryś raz nasza ekipa jest atakowana za to, że jest. A skoro każdy moderator chciałby czegoś takiego to czemu o czymś takim od innych nie słyszałem? SsKoRpIoN chciał, poprosił i dostał bo ktoś z góry na to zezwolił więc jeśli inna osoba nagle łaskawie ma wpaść na forum i tego wszystkiego zabronić to ja dziękuję bardzo.

Ta wiadomość była pisana na spokojnie.

Jeśli kogoś swoimi emocjami uraziłem to bardzo przepraszam ale na takie coś nie będę pobłażał.

Wasza grupa to nic innego, jak zwykły fanteam. Według mnie coś takiego nie powinno mieć racji bytu na mpc forum, zwłaszcza w formie nagrody i rangi. Chyba, że działacie w określony sposób na rzecz mpc, to mnie popraw. Wiele propozycji grup, które miały działać na rzecz mpc zostały odrzucane z jednego powodu "za dużo już rang jest na forum". Dlatego też uważam, że należy usunąć te fanowskie rangi, które mamy na forum i zastąpić je jedną, zrzeszającą graczy wszystkich gier, które mają swój dział u nas na mpc i tym samym dać szanse tym, które mogą coś zdziałać.

Opublikowano

@Wredna

Dzialamy na rzecz forum. Podam pare przykladow, dzieki MRT zarejestrowali sie uzytkownicy:

http://www.mpcforum.pl/topic/1005023-podanie-tfunder/

http://www.mpcforum.pl/topic/1005885-podanie-okonekpl1

http://www.mpcforum.pl/topic/987454-podanie-xcostek/

http://www.mpcforum.pl/topic/981222-podanie-emblemat/

A jest tego więcej. Na nasze zloty przyjezdzaja osoby spoza MPC. Planowalismy nawet pojedynek z innym forum. I niech nikt mi nie mowi, ze to nie reklamuje forum bo kurw zajotam.

MPC Racing Team to byl moj i mojego teamu projekt, wszystko bylo zorganizowane leganie- ja.nie potrafie nadac plakietki czy forum, chyba ze niewiadomo jakim trafem mam GM'a z ACP.

Bierzcie sobie tą rangę i prosze Was. Odpierdolcie sie za przeproszeniem od naszego teamu. Od samego powstania robicie juz problemy i sie spinacie. Zamiast pomagac i wspierac nas w rozroscie forum i dzialu to robicie wszystko przeciwko. Nie będe wiecej sie rozpisywal,bo uwazam siebie za osobe na poziomie, wiec koncze dyskusje. Dzieki.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wiesz, że wszystkie podania, które podałeś zostały odrzucone? Nie chcemy Wam jakoś szkodzić, a poprawić działanie forum, natomiast Wy odbieracie to jakbyśmy co najmniej chcieli zakazać grup tego rodzaju.

Opublikowano

Wiesz, że wszystkie podania, które podałeś zostały odrzucone? Nie chcemy Wam jakoś szkodzić, a poprawić działanie forum, natomiast Wy odbieracie to jakbyśmy co najmniej chcieli zakazać grup tego rodzaju.

Mniej więcej to napisała Wredna, a bynajmniej ja tak to odebrałem:

Wasza grupa to nic innego, jak zwykły fanteam. Według mnie coś takiego nie powinno mieć racji bytu na mpc forum, zwłaszcza w formie nagrody i rangi.

W taki sposób to forum wymarłoby śmiercią naturalną bo właśnie wiele osób znajduje tu współgraczy w danej grze, a wpaść po hacka to może każdy, raz pobierze i dziękuję. Jestem ciekaw jak długo to forum pociągnęłoby bez właśnie takich inicjatyw.

Czekamy na administracje i plakietek nie będzie.

Opublikowano

Dobra panowie i panie nie tak agresywnie.
Sugestia ma swoje wady, każdy będzie chciał plakietkę, ponieważ on "gra w gre".
Napewno to będzie bardzo duża grupa, PRV podzielone na działy, każdy na inną gre + duża liczba członków = ciężko będzie ogarnąć.

Ja teraz coś dodam o RT.
Grupa jest często hejtowana przez forumowiczów, co nie powinno mieć miejsca.
Pracuje w tej grupie od samego początku, ja wspólnie z skorpionem, flinnem i benq organizowałem pierwsze zloty, wiem, że mało osób było na początku (około 6), ale teraz grupa się rozrosła, np. zdjęcie z ts z ostatniego zlotu

5rtm.png

I jeszcze kilka osób później przybyło. Wszyscy byli w grze.
Większość naszych zlotów jest nagrywana, są robione zdjęcia. Ale nie wszystkie.

https://plus.google.com/u/0/photos/109684530197615393136/albums

Na zlotach jest bardzo fajna atmosfera, jest zabawa, wszystkim się fajnie gra:

http://www63.zippyshare.com/v/73194411/file.html

http://www13.zippyshare.com/v/37059427/file.html

Przez okres wakacyjny zloty są prowadzone co tydzień, zawsze jest więcej niż 20 osób. Najwięcej było 28 lipca, na zlocie było 31 osób, wszyscy byli z forum.

Aktualnie pracujemy na kilkoma nowościami, które napewno przyciągną nowych forumowiczów. Za niedługo będziemy się starać o status oficjalnej grupy w NFS.

Opublikowano

Jedna grupa i podział na pińcet podgrup. Powodzenia w ogarnianiu.

Można nadać jedną plakietkę, ale uprawnienia różne. Te dwie rzeczy nie są od siebie zależne.

Sądzę, że jest to lepsze rozwiązanie, niż napierdzielenie kilkadziesiąt rang i plakietek dotyczących danych gier.

Opublikowano

To jest to samo co tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/1013736-weterani-mpc/

Więc zacytuję siebie

Na nie. To tylko nędzna plakietka, jeżeli forum ma się rozwijać w jakiś sposób to niech się rozwija. Zazdrość? To tylko internet, zajmijcie się rzeczywistością. Tylko niepotrzebne kłótnie, a rzeczy wirtualne i tak nic nie wniosą do Waszego życia. Zastanówcie się, bo dla mnie jest to dziecinne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak najbardziej za, MPC Gaming Team i będzie git. Tak to faktycznie, będzie zaraz xxx (to jest ilość cyfr zboczuchy), różnych grup z plakietkami lub bez - bez sensu, lepszy MPC Gaming team i wewnętrzny podział w tej grupie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...