Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

::: Fantasy Adventure [1.5.2] [Mody] [Skiny HD] [Launcher] [Adventure Survival] [No-Premium] [Konkurs] [Oryginalne Mody] [Konkurs] :::

Damian

Ankieta dot. serwera  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      43
    • Nie
      4
    • Zastanawiam si?
      15
  2. 2. Czy gra?e?/?a? ju? na tym typie serwera ?

• Tak
      16
    • Nie
      29
    • Podobnym
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer stabilny, brak lagów, mody wgrane zaczynamy budowę :)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właściwie on tylko Tutaj płacze, nie podam Ci mojego nicka dlatego że na tym serwerze nie mam zamiaru już grać jak i 10 innych osób które do tego namówiłem :)

Reputacji sobie nie nabijesz, nabijesz sobie tylko wrogów.

Zgadzam się z lancernikiem, czyste Pay2Win robione dla zysku żeby założyć kolejne serwery grzecznie mówiąc "niskiego lotu".

Polecam Ci po prostu nie brać się za robienie serwerów i zostawić tą robotę dla profesjonalistów.

A Sajjuk'a zbanowałeś bo Ci przeszkadzało to że on ma rację i umie przegadać do twoich własnych graczy !

Dlatego zostaw tę robotę innym Damianie.
Zobaczymy jak długo dacie radę.
Opublikowano

Hahaha, Damianku, kolejny raz pieprzysz o pay2win, żeby jak mi osobiście mówiłeś "nabić lajki na mpc". Na moim serwerze, który tak bardzo pokochałeś za brak "pay2win", sam następnego dnia chciałeś kupić pakiet itemów. Bierz się za coś pożytecznego, a nie serwery minecraft. Pozdrawiam.

Opublikowano

Hahaha, Damianku, kolejny raz pieprzysz o pay2win, żeby jak mi osobiście mówiłeś "nabić lajki na mpc". Na moim serwerze, który tak bardzo pokochałeś za brak "pay2win", sam następnego dnia chciałeś kupić pakiet itemów. Bierz się za coś pożytecznego, a nie serwery minecraft. Pozdrawiam.

O widzę że kolejna osoba której skomentowałem negatywnie serwer.

Wypowiadać się na temat twojego posta nie będę szkoda mi na to czasu, nie wspominając o twoich pożyczonych modach i launchera od zagranicznego serwera.

_

Launcher prawie skończony, ładnie się komponuje nie powinno być problemów.

zMcDQNZl.jpg

Opublikowano

Doczekam się odpowiedzi dot. Startu serwera? (Kiedy jest planowany start serwera?)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@@Damian, możesz podać osoby, z którymi pracujesz nad serwerem?

Kotkowski - HeadAdmin, Technik, stworzył paczkę modów na serwer

Slipas112 - Technik, wgrywanie wszystkiego na ftp, konfiguracja pluginów

Karola2707 - Moderator, budowanie mapy

HSGS - Twórca launchera, udostępnienie forum pod serwer

e-pvp.pl - Główny sponsor serwera

DamianPL1 - Główny właściciel serwera, konfiguracja pluginów, moderowanie, zarządzanie serwerem.

Oraz pozostali którzy pomagali trochę nad pojedynczymi modami :)

Opublikowano

O widzę że kolejna osoba której skomentowałem negatywnie serwer.

Wypowiadać się na temat twojego posta nie będę szkoda mi na to czasu, nie wspominając o twoich pożyczonych modach i launchera od zagranicznego serwera.

Nasz launcher, koleżko, to dostępny na mpgh launcher do użytku publicznego. Updater jest mojego autorstwa.

A i nie przypominam sobie, byś negatywnie wypowiadał się na temat mojego serwera :/. Może twoja opinia zmieniła się po zasłużoynm banie?

Opublikowano

Nasz launcher, koleżko, to dostępny na mpgh launcher do użytku publicznego. Updater jest mojego autorstwa.

A i nie przypominam sobie, byś negatywnie wypowiadał się na temat mojego serwera :/. Może twoja opinia zmieniła się po zasłużoynm banie?

Mówiłem o serwerze kolegi Hultaja ;)

Twój serwer to nic nadzwyczajnego, zapatrzony jesteś tylko w siebie i w to że serwer Ci wyłącza za kilka dni... Nie podoba się ? To idź sobie

(ty użyłeś wtedy gorszego wulgaryzmu).

Ja Cię na mój serwer nie zapraszam.

Opublikowano

A ja mogę być zaproszony ????? xD

O, widzę że się humorek poprawił :D

Zapraszam, chcesz wcześniej wejść to dla Ciebie mam wejściówkę na bety.

A za godzinkę dam screena :D

Opublikowano

Juz dwie osoby maja wejsciowki na beta testy ! Serwer ma już miejsce na TeamSpeak'u więcej szczegółów wkrótce.

Opublikowano

Damian do niedzieli jestem zły jak wrócę to będę szczesliwy bo kupię sobie nowy dysk będę mógł grać w metina,mc,może sampaa itp. A potem z kolegami nad wodę codziennie xD

Opublikowano

Beta testy ruszą po moim powrocie z wakacji, wygenerowane zostaną wtedy specjalne wejściówki w formie graficznej z wygenerowanym loginem i hasłem na konto do

beta testów.

Opublikowano

Szukamy zdolnych budowniczych, zgłoszenia wysyłajcie do mnie na pw wraz ze screenem jednej z najlepszych budowli

Opublikowano

Slipki ja wruce w niedziele jeśli wtedy zbudujecie mapke to napisz.na pw

Opublikowano

Informuję iż w dniach 9.08 (godzina 20:30) do 19.08 jestem na wakacjach i nie będę mógł zajmować się serwerem, opiekować się na ten czas będzie

Opublikowano

Do bety dostają się osoby które udzielają się w sprawie serwera lub otrzymają zaproszenie od któregoś HeadAdmin'a

Często są to osoby które po prostu jakoś pomogły, lecz są wyjątki.

Bety się rozpoczną albo po moim powrocie albo podczas, jednak będę się musiał wcześniej skontaktować ze slipasem aby zorganizował wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...