Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

::: Fantasy Adventure [1.5.2] [Mody] [Skiny HD] [Launcher] [Adventure Survival] [No-Premium] [Konkurs] [Oryginalne Mody] [Konkurs] :::

Damian

Ankieta dot. serwera  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      43
    • Nie
      4
    • Zastanawiam si?
      15
  2. 2. Czy gra?e?/?a? ju? na tym typie serwera ?

• Tak
      16
    • Nie
      29
    • Podobnym
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ExPFA0B.pngDzięki za komentarz :) !

Na serwerze każdy gracz niezależnie od posiadania premium będzie mógł mieć skina w wysokiej rozdzielczości !

Opublikowano

PnbXtUa.png

Witaj przybyszu w zapowiedzi nowego serwera opartego na modach.

Będzie to serwer na którym chętnie będziesz spędzał czas i zaprosisz wszystkich swoich znajomych.

Fantasy Adventure bo tak nazywa się ten serwer, jest serwerem Adventure Survival

który polega na zdobywaniu co raz to większego poziomu postaci oraz zdobywaniu rozmaitych przedmiotów do budowy własnych budowli.

Ułatwi Ci to zadanie pełna gamma oryginalnych modów.

Będziesz mógł wyposażyć swoją postać w kilkadziesiąt dodatków wystroju oraz zmienić skin nawet w rozdzielczości HD niezależnie od tego czy posiadasz premium.

Zwykła wędrówka po jaskiniach u nas staje się wyzwaniem, bardzo dużo nowych mobów, rud oraz tajemniczych miejsc do odkrycia, a może sprezentujesz sobie chodzącego za Tobą crafting table ?

Nowy świat oraz nowe biomy !

To nie wszystko co mamy do zaoferowania, do eksploracji masz całkowicie nowe biomy oraz nowy świat.

Brak wymagań, każdy może zmierzyć się z naszym serwerem.

Nasz profesjonalny team zadba o to abyś czuł się najlepiej !

3d5ncOT.png

ISXrF9pl.png

6467hNY.png

FMgvgq6.png

Konkurs (Pod tematem)

Podaj swój nick oraz napisz co najbardziej zaciekawiło Cię

na naszym serwerze

Do wygrania konto Vip na okres miesiąca !

Serwer sponsorowany przez profesjonalny hosting serwerów minecraft !

logo.png

::: Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie :::

chodzi mi o to :

Konkurs (Pod tematem)

Podaj swój nick oraz napisz co najbardziej zaciekawiło Cię

na naszym serwerze

Do wygrania konto Vip na okres miesiąca !

Jak mam napisać co mnie zaciekawiło na serwerze , skoro serwer jest jeszcze nie otwarty ? A co do tematu to chętnie wejdę i zobaczę co będzie ciekawego na serwerze , lubię serwery na modach

Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer wyjdzie i nie będzie chujowy.

Konkurs:

To, co zaciekawiło mnie na serwerze, to głównie gra na modach, które rozwijają kreatywność i nie nudzą jak zwykły minecraft. Druga rzecz, serwer stoi na maszynie mineserva. Hosting ten jest bardzo dobry, co preferuje grę bez lagów. DamianPL12, który będzie głównym administratorem, nie robi pierwszego lepszego serwera który nie wypali. Grałem na różnych edycjach jego serwerów i wszystkie przypadły mi do gustu :)

Nick: IceLaysPL

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Czekam kiedy start?

DO KONKURS;NAJBARDZIEJ ZACIEKWIŁY MNIE TE MODY NAPRAWDĘ COOL I POLECE TEN SERWER WSZYSTKIM ZNAJOMYM

A dodacie moda GemsCraft+?

PS:Mój nick w mc:Matrixen2000

Opublikowano

W naszej paczce nie znajdzie się powyższy mod lecz jest masa innych.

Otwarcie będzie jak wszystko zostanie dokładnie sprawdzone przez 3 techników oraz skończymy config modów, chcemy zapewnić rozgrywkę bez jakiegokolwiek laga.

Zapraszam ze znajomymi :)

Opublikowano

Serwer będzie ogółem fajny, ciekawe mody !

Pozdrawiam, Quosannte ;3

Opublikowano

@up Widzę kolejny MPCforumowski ćwok... Jak twoje hobby to zarządzanie działem to masz coś nie tak z głową... To jest konkurs, to, że nie możesz w nim wziąć udziału czy coś takiego, bo jesteś modem to trudno, masz pecha. A sami kolegom, którzy robią swoje serwery pospamicie ... Bo przecież, jesteście lepsi niż zwykli użytkownicy, macie przecież rangę "moderator"

Nawet pewnie nie będziesz umiał odpowiedzieć tylko zaraz zobaczę "Obrażanie moderatora, przyznano 20%" itd itp

Opublikowano

@up

Drogi użytkowniku, przed obrażaniem radzę zapoznać się wcześniej z regulaminem forum niż wyzywać innych. Nie nadam Ci %, być może nie znasz jeszcze regulaminu forum. Oto punkcik regulaminu:

14. Zakaz prowokowania do spamu. Przykład: Napisz w tym temacie swój nick, a otrzymasz na naszym serwerze 5 diamentów.
Pozdrawiam!
Opublikowano

Jak będę na komputerze zmienię regulamin konkursu bo już nie macie się do czego przyczepić.

Edit: Następnym razem, proszę mnie poinformować o edycji tematu a nie tworzyć mi spam pod tematem, mamy od tego pw.

Opublikowano

Jak pisałem, chcemy aby wszystko było dopracowane, ale staramy się aby było to jak najszybciej.

Przed oficjalnym startem będą też beta testy, wybiorę kilka osób wypowiadających się w tym temacie które zasługują na to :)

Opublikowano

@up

Drogi użytkowniku, przed obrażaniem radzę zapoznać się wcześniej z regulaminem forum niż wyzywać innych. Nie nadam Ci %, być może nie znasz jeszcze regulaminu forum. Oto punkcik regulaminu:

14. Zakaz prowokowania do spamu. Przykład: Napisz w tym temacie swój nick, a otrzymasz na naszym serwerze 5 diamentów.
Pozdrawiam!

Sam spamisz.... Nie dotyczy to tematu, mogłeś mi to wysłać na PW. Poza tym, do Was modów minecrafta straciłem całkowicie szacunek za głupie, szczeniackie zachowania.

Opublikowano

Fajnie fajnie tylko żeby nie padł. Fajnie że jak się pytałem to miałeś nie robić serva ale ok

PS: Damian jeśli niechcesz mieć problemów to lepiej usuń z swojej paczki mo'creature jeżeli niechcesz mieć problemów(nie odemnie)

Opublikowano

Mo'Creatures jest przeznaczone dla niektórych paczek modyfikacji np. FTP

Opublikowano

MoCreatures zostanie usunięte !

Może zamiast niego chcecie np. Grimoure of Gaia 2 ?

Opublikowano

Nikt nie pisał że jest Mo'Creatures korzystamy z odpowiednika, ja już wiem jakie są problemy z tym modem, już kiedyś to widziałem ;)

Mineserv i Mo'Creatures... Szybko wam plany się zmienią, zobaczycie czemu.

Nie korzystamy z usług mineserv.eu, pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...