Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ExodusMt2.pl

h3x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawitam na starcie gdyż obecnie nie ma lepszego easy niż ten mimo że Ali**2 mi bardziej sie spodobał no ale przez te częste offy + straciłem eq jak admin nie zapowiedzianym wyłączeniem serwera wyłącza serwer :> Jeśli mi się spodoba to wbije z ekipą. Klienta pobieram i licze że nie będzie fail'u z waszej strony że przebrniecie dossy :) Powodzenia ;>

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam cos takiego ze odpalam ikonke do gry i patcher pobiera potrzebne pliki i potem pisze ze sie ponownie uruchomi i juz tak z 30 razy i to samo

pobierz clienta z #3 zaintaluj dontnetfx40... i zresetuj kompa, odpal na nowo klienta powinno dzialac

Opublikowano

wbije z koleżanką.

Dziwi mnie jedno, patchuje metka, niby wszystko ok... pisze że Client uruchomi się na nowo... i nic... czarne okienko z CMD...

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

wbije z koleżanką.

Dziwi mnie jedno, patchuje metka, niby wszystko ok... pisze że Client uruchomi się na nowo... i nic... czarne okienko z CMD...

na forum masz poradnik jak to naprawić...

x2@up

nie ich wina, że tak mało wyświetleń na mpc mają...

Opublikowano

Wbiję też oczywiscie Auriell tworzcie jakas gildie z starą ekipą chetnie wbije co do serwa bede na starcie juz pobieram clienta i wibjam na ts3!

Opublikowano

zainstalowałem net framework itd i dalej wywala problem .. wezcie dajcie innego patchera .;/

skąd pobrałeś klienta bo tam masz 3... linki pobierz z #3, możesz też spróbować wypakować nowo, inni gracze też to mieli i im pomogło... mi osobiście za pierwszy razem poszło,

Opublikowano

jeżeli to nie pomoże to co pisze kolega wyżej...

to zobacz czy przez przypadek nie masz 2 framework'ów, bo jak masz 2 to żaden nie będzie działał...

Opublikowano

A takie pytanie, czy na start mogą być ataki ?? bo np. chciałbym nockę zarwać, i grać w spokoju, bo jak mogą być ataki i serwer może być offniety co jakis czas to tak samo mogę iść na piwo z kolegami.

Opublikowano

czy będą ataki to się możesz zapytać tych co będą je robić, GM tego serwa ma takie same info o atakach co ty :), drugą sprawą jest to czy serwer się obroni przed tym czy nie

Opublikowano

czy będą ataki to się możesz zapytać tych co będą je robić, GM tego serwa ma takie same info o atakach co ty :), drugą sprawą jest to czy serwer się obroni przed tym czy nie

no właśnie o to pytam, bo jak mam grać i się denerwować że np. off co jakiś czas, bo chcę tu z koleżanką nocke zagrać, ale równiesz w tym czasie mogę iść na impreze, nie wiem,... mase różnych rzeczy ... dlatego chcę szczęra odpowiedź, czy poradzą sobie z atakami czy lepiej wbić na drugi dzień.

Opublikowano

jestem ciekawy i zaskoczony dlaczego jeszcze nie ma prezentacji ? wciaz zapowiedz ..
lepiej dla was gdybyscie dodali prezke na mpc wtedy wieksza ilosc osob bedzie wiedziala o tym serwie ;)
i dlaczego osoba, ktora zalozyla ta zapowiedz nie wypowiada sie tutaj ?

Opublikowano

Podoba mi sie serwer z powodu ze sa 6/7 tez do expa.I ogolnie szukam fajnego serwera easy badz medium ktory wychodzi. :)

Mozecie naprawic link downloadu z rapidshare?:

Funkcja pobierania nie została włączona dla tego pliku. Tylko użytkownik, który wysłał plik, może włączyć opcję pobierania.

Opublikowano

a mój problem jest taki

pprzy próbie odpalenia klienta jest tak

ex.jpg

a przy probie reinstalu frameworku jest tak

read.jpg

pobierałem klienta z #3 . Reinstalowałeem klienta i tez nic . prosze o pomoc

EmTeDwa xDEee

Opublikowano

looknij na 3 stronie w poscie masz ;] podanego ts'a

@x2up

usuń starego frameworka, i zaintaluj ten bo 2 nie działają.

Opublikowano

nie dzialaa ;p

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...