Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ExodusMt2.pl

h3x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak się czytać nie potrafi to wiadomo że nic nie wiadomo...jak dla mnie jest wszystko napisane :)na pewno zagram z kolegami

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

1376126271-U922706.jpg

NAWET NIE WYSTARTUJECIE Z TYM GOWNEM.

wystartować jakąś muszą, jak chcą serwer mieć ogarnięty musza szukać graczy na każde sposoby, ja nic do tego nie mam i napewno zagram :)

@edit

Co do reklamy na YT to narazie jest taka:

Jeżeli serwer wystartuje, zrobię GamePlay'a bo na ten czas nie mogę wejść na serwer (nie jestem z adminem)

mca.png
Opublikowano

z tego co widze wasza zapowiedz nie ma zbyt duzego zainteresowania :) pomyslcie nad lepsza prezka bo bez tego nie ruszycie :)
zawitam na serwie jak start odbedzie sie jutro o wyznaczonym czasie :)

Opublikowano

z tego co widze wasza zapowiedz nie ma zbyt duzego zainteresowania :) pomyslcie nad lepsza prezka bo bez tego nie ruszycie :)

Ta aktualna zapowiedź nie ma zainteresowania, ponieważ ludzi oglądają tylko zapowiedzi typu gameplay, że chodzi sie po mieście i pokazuje sklepy.

Taką zapowiedź zrobię gdy serwer wystartuje :)

mca.png
Uczeń
Opublikowano

Prezka jak prezka... mógłbym dać nawet prezkę z generatora ... To wina MPC zobacz jak mało użytkowników przegląda dział zapowiedzi ;).

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Jako iż obecnie klapa z serwerami easy, chętnie wbiję na start. Miło byłoby gdyby jeszcze lepsza reklama była, bo jak widać małe zainteresowanie.

Będzie zielona rosa?

Przedstawicie dokładny system ulepszeń? Nie wiadomo czym grać ;_;

I postarajcie się z tym TS3.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

i ogarnijcie klienta, pobrałem go i nie da się włączyć, a net frameworka i wszystko inne mam. Patcher się ładuje do 100% i wyłącza się i tak już ze 100 razy lekko... Chcieliście zabłysnąć wyjątkowym, niespotykanym patcherem a wyszła wam klapa. Wielu osobom nie działa...

Opublikowano

@top

Wielu ? jakoś wszystkim działa na forum.... widocznie twój komputerek jakoś źle chodzi -.-"

@topic

Świetny serwer, zagram na pewno i polecam !

Opublikowano

Tak, wielu. Napisałem na forum temat, to na pw miałem z 7-8 wiadomości, że ludzie mieli ten sam problem i musieli odpalać po kilkanaście razy aż im zaskoczyło.

Dobra działa, za 5 pobraniem clienta zaskoczyło.

Opublikowano

Tak, wielu. Napisałem na forum temat, to na pw miałem z 7-8 wiadomości, że ludzie mieli ten sam problem i musieli odpalać po kilkanaście razy aż im zaskoczyło.

Dobra działa, za 5 pobraniem clienta zaskoczyło.

nie wiem dlaczego tak masz/miales ale mi za 1 pobraniem wszystko ladnie smigalo :)

czy start odbedzie sie dzisiaj o wyznaczonym czasie ?

Uczeń
Opublikowano

Uwaga!

Oto serwer teamspeak3 - na razie tylko 32 sloty, dopóki nie dostaniemy licencji, jednak ważne żeby chociaż te kilka osób mogło się poznać ;).

ADRES TEAMSPEAK: teamspeak.exodusmt2.pl

ExodusMt2.pl

Opublikowano

System ulepszania zbrojek jest chu*owy powinien zostać zmieniony :]

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

serwer dziś wystartuje, nie bój ta się ;)

obecnie 2 youtuberów robi reklamy jeden ma 800 widzów drugi nie patrzyłem, wszystko się fajnie zapowiada :)

co do tego klienta, ja za pierwszym razem pobrałem i wszystko działało, możliwe że musicie zmienić dotnetfx40full .... bo niektórzy moga mieć dotnetfx36full (starszy program)...

Czekamy na do 19:00 i zobaczymy kto w top10 się znajdzie :D<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...