Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ExodusMt2.pl

h3x

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

gpmt2nazwa-ExodusMt2.png

gpmt2-Procesor.png

i7

gpmt2-Pamiec%20Ram.png

24gb

gpmt2-Lacze.png

1gbps

gpmt2-Strona%20Glowna.png

http://exodusmt2.pl
gpmt2-Rejestracja.png
http://exodusmt2.pl/?page=register
gpmt2-Item%20Shop.png
http://exodusmt2.pl/?page=shop
gpmt2-Client.png
http://exodusmt2.pl/?page=download
gpmt2-Latka.png
?
gpmt2-Skan%20Latki.png
?
gpmt2-Na%20Start.png

na_start.png

gpmt2-Handlarze.png

handlarze.png

gpmt2-Bony.png

bony.png

gpmt2-Ulepszacze.png

gpmt2-Exp.png

x 400%

gpmt2-Drop.png

x 400%

gpmt2-Yang.png

x 400%

gpmt2-Administracja.png

[GA]H3X

[GM]Turion

gpmt2-Od%20autora.png

Zapraszam

[/center]

prezentacja_hd.png

Strona:

http://exodusmt2.pl/

http://exodusmt2.pl/?page=register

Klient / patcher:

http://exodusmt2.pl/?page=downloads

Forum:

Link na stronie...
prezentacja_cnt_4.png

Weryfikacja

werif1.png

werif2.png

PS. Na razie brak TS3 serwera, ponieważ nie można już otrzymywać licencji na 512 slotów :/ - jak macie jakieś propozycje co do TS3 to piszcie PW.

ExodusMt2.pl

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Zapowiada się perełka tylko mam nadzieje że serwer zostanie zabezpieczony przed atakami ddos :)

Atakami nie trzeba się przejmować :) Jaki nieliczni nie tylko blokujemy, ale także zapisujemy logi które zgłaszamy na Policję :).

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Mam pewną uwage :)

Pisze się sierpnia ,a nie śierpnia :)

Jaki max lv ?

Skąd PD ?

Jak się robi skile ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

Atakami nie trzeba się przejmować :) Jaki nieliczni nie tylko blokujemy, ale także zapisujemy logi które zgłaszamy na Policję :).

Żart dnia, w ovh na pewno je zablokujecie, wyślijcie na policje kilka milionów IP :D sorry za hejt ale taka prawda

@topic Ładna prezka, chętnie zajrzę na serwer :)

Opublikowano

Fajna prezentacja. Ale brakuje mi broni na reszte klas. Mam nadzieję, że wstawisz w najbliższym czasie. Mam pytania, tam chyba na górze się ktoś pytał ale powtórzę.

1) Do + ile są kd?

2) Jaki jest maxymalny level 250?

3) U npc nie ma dłoni krytyka, przeszycia i ataków boga smoków. Zostaną dodane?

4) Ulepszacze dropią z mobów? Czy tylko metki i bossy?

Kolego up# Jak mogłes nie zauważyć? Jest obrazek z napisem "Start" i wielkimi literami na czerwono napisane... 12 Sierpnia o godz. 19 !

Uczeń
Opublikowano

Mam pytanie będzie anty exp zeby sobie np dropic ulepki ? i czemu nie ma wszystkich ros ? i dłonie kryta itp ?

Ulepszacze będą dropić bez względu na poziom gracza.

Pomoce typu dłonie krytyka itd. będą dropić z mobów. :)

Gdzie są Pomoce; Inteligencja Smoków/Obrona ITD?

Pomoce typu dłonie krytyka itd. będą dropić z mobów - na pewno ich nie zabraknie.

Mam pewną uwage :)

Pisze się sierpnia ,a nie śierpnia :)

Jaki max lv ?

Skąd PD ?

Jak się robi skile ?

Wiem, lecz taka czcionka... zapomniałem zresteryzować i wymazać gumką. Trudno.

Max. lvl 250,

2 PD, jeden słabszy - 25% z Metinów, oraz 50% z bossów,

Jest napisane w prezentacji, dostajemy na P od strażnika :).

Żart dnia, w ovh na pewno je zablokujecie, wyślijcie na policje kilka milionów IP :D sorry za hejt ale taka prawda

@topic Ładna prezka, chętnie zajrzę na serwer :)

Widać, że jesteś bardzo zagłębiony w temat a botnet to Ci się chyba przyśnił :D. Zazwyczaj bywa, że atak jest przeprowadzany z kilku IP aby zapchać UDP. OVH (od niedawna z resztą) wycina IP jeśli UDP przekroczy 60mb/s dając stosowne info w logi. Może masz na myśli spoof IP? Nic bardziej prostszego do zlokalizowania... OVH daje kilka narzędzi, którymi trzeba umieć się posługiwać. Poza tym, botnet z kilku milionów IP? Chyba tylko u "polskim podziemiu", żaden szarak nie ma dostępu do tak wielkich zasobów, siedzę trochę w temacie - sam mam swojego botneta aby nie pozostać dłużnym konkurencji a tego możesz zrobić: 1) samemu, z zainfekowanych zombie, 2) kupić, a ceny naprawdę nie są małe za 10.000~ zombie... a Ty mówisz o kilku milionach?

Widzisz, prawda jest taka, że żadna serwerownia nie jest w 100% zabezpieczona przed atakami, ba - większość nie jest zabezpieczona nawet w 50% bo nawet dragonera (najlepszy i najdroższy hosting jeśli chodzi o zabezpieczenia przed atakami) potrafi siąść na dupie :). Co nie zmienia faktu, że za każdym atakamiem, każdym, nawet najmniejszym stoi osoba odpowiedzialna za to, plus, każdy atak, nawet najmniejszy pozostawia ślad.

My będziemy: a) odpowiadać, b ) blokować, c) zgłaszać - bo tylko tyle KAŻDY może zrobić, jeśli chodzi o ataki. Nikt nie jest zabezpieczony na 100% i my też nie napisaliśmy, że jesteśmy - to jest nieosiągalne, kwestia tego kto poradzi sobie z atakiem lepiej.

Jak byś chciał porozmawiać o zabezpieczeniach i botnetcie to zapraszam na PW zeby nie zrobić zbędnego offtopu.

Fajna prezentacja. Ale brakuje mi broni na reszte klas. Mam nadzieję, że wstawisz w najbliższym czasie. Mam pytania, tam chyba na górze się ktoś pytał ale powtórzę.

1) Do + ile są kd?

2) Jaki jest maxymalny level 250?

3) U npc nie ma dłoni krytyka, przeszycia i ataków boga smoków. Zostaną dodane?

4) Ulepszacze dropią z mobów? Czy tylko metki i bossy?

Kolego up# Jak mogłes nie zauważyć? Jest obrazek z napisem "Start" i wielkimi literami na czerwono napisane... 12 Sierpnia o godz. 19 !

Dzięki :). Bronie na resztę klas są, ale nie robiłem SS z racji tego, że jest to nie istotne, bo to tylko ikonka - broni na każdą klasę jest tyle samo.

Co do pytań:

1) Na razie do +5, planujemy wprowadzić +6 i elit. KD,

2) 250,

3) Dropią z mobów (szkatułki),

4) Metki, bossy głównie.

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Szykuje się bardzo dobry Easy (EASY, nie Hard, finally done!), zagram na pewno.

Mógłbyś pokazać przykładowy drop z bossów?

Jakie ulepszacze na dane itemy są potrzebne?

PS dlaczego w rekrutacji na modka jest napisane 'FunMT2'? o.O

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Server zapowiada się ciekawie Ale Widze że dużo itemków z innych gotowców np Smocze Eq , Zbroje to są podstawowe 2012 Oraz bronie tyle co mapy pozmieniane nic ciekawego za bardzo ale może zagram na takim starodawnym servie :s.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie.

Będą jakieś nowe kostiumy?

Możecie pokazać system zbroi i broni dla każdej klasy?

Uczeń
Opublikowano

Dziękuję za wszystkie komentarze! :-)

Zamierzasz grać na Exodus? Z pewnością na start przydadzą Ci się smocze monety do IS.

Możesz je otrzymać za darmo już teraz, wystarczy, że pomożesz nam w reklamie - im więcej osób będzie na starcie tym lepiej.

Ustawiajcie opisy na GG/facebooku, reklamujcie na różnych forach. Owocy Waszych prac wklejajcie w tym temacie!

Dla osób które będą dobrze reklamowały serwer przed startem są przewidziane nagrody w postaci Smoczych Monet do IS o wartości od 3.69 zł. do 20 zł.

ExodusMt2.pl

Opublikowano

a jak wygląda sprawa z bonusami ? wchodzą maksymalne do razu czy raczej nie? można prosić o ss'a bonow?

I usuńcie zwoj zmiany profesji od handlarki, dodajcie go najwyzej do Is'u. Bo to będzie za łatwe i na serwerze będą same sury WP a później BM...

Opublikowano

super serwer ;) darmowe IS na start można mieć .... naprawdę polecam oby więcej takich privków tylko teraz potrzeba graczy ! wbijać:) !!!! nie pożałujecie

mca.png
Opublikowano

Wszystko brzmi tak jak na innych zapowiedziach. Obiecywanie złotych gór, stabilności, rozwoju... Przepraszam za mój sceptycyzm, ale obawiam się, że kolejne serwery są wypuszczane przez te same osoby, które to po prostu zarabiają na naiwnych ludziach, którzy to władują te parę złotych w nadziei, że tym razem będzie tak jak było napisane. Kończy się to zazwyczaj tak samo: " Technik wyjechał na wakacje i nie wiadomo kiedy wróci", " GA z dostępem do navicat się zezłościł i wszystko nam popsuł", "Przenosimy serwer na nową maszynę", " Nasz główny sponsor już nas nie wspiera", " Konkurencyjne serwery narobiły nam bałaganu". A ja sobie tłumaczę to tak: Zrobimy jeden serwer, przez pierwsze kilka dni lub tygodni ludzie zasilą konta, następnie pozamykamy cały interes i postawimy nowy ( z nieco inną oprawą graficzną, nazwami administracji i takimi szczególikami jak bronie, zbroje czy system ulepszeń ). Business is business.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

dlaczego w przedmiotach nie ma zadnej broni dla szamana/ninji ? i braki tych rosek
dodajcie tez dlonie krytyka zycie boga smokow etc. bedzie ciekawiej :)
musze sie zastanowic czy zagrac tutaj ale narazie zmiencie troche zapowiedz aby w niej znajdowalo sie wiecej informacji na temat tego serwa :)
jesli start odbedzie sie w wyznaczonej przez was godzinie i bez wiekszych problemow offek resetow etc. prawdopodobnie wbije :)

Opublikowano

Myslicie,ze stawianie spambotow na innych serwerach to dobry sposob na reklame?

Widze,ze jestescie pewni startu.Pozyjemy zobaczymy...

Topic@ Kolejny serwer na kilka dni

Aw. skad trutka bo nie doczytalem :<

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...