Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] Golden Holder vs Wacek_21

Golden Holder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biorę to, resztę sobie ustalimy. Dla mnie tematyka: Własne zdjęcie, jeśli Ci nie pasuje to wybierz inną.
Popraw generator.

7yo9.png

Opublikowano

Przepraszam, że nie odpowidałem. Zapomniałem z racji moich narastających obowiązków, ale już mogę zaczynać nasz pojedynek.

Chodziło mi raczej o pojedynek graficzny, czyli umiejętności związane z programami graficznymi.

Jeżeli to by ci odpowiadało chętnię zmierzę się na layoty do Metina zrobione w czasie tych 3 dni regulaminowych na wstawienie swojej pracy. Jeżeli to przerasta twoje umiejętności, czas itd. możemy zabrać się za jakiś logotyp/sygnaturę.

Opublikowano

Niestety nie mam zielonego pojęcia o metinie i zrobienie layouta do gry którą znam tylko z nazwy raczej przekracza moje możliwości, więc skoro nie własne zdjęcie to może jakaś PM'ka? Dawno tego nie robiłem. Jeśli nie ok, to robimy sygnę na dowolny temat i tyle :)

7yo9.png

Opublikowano

Miało być szybko, prosto i estetycznie.
Czy wyszło? Sami ocenicie :)
W 100% zrobione przeze mnie, nie z żadnego tuta, chociaż być może ktoś zrobił tutorial na coś podobnego. Mogę dać .psd
vqax.png

7yo9.png

Opublikowano

W takim razie ja również muszę coś wstawić, choć nie myślałem że będę miał tak mało czasu.

1376081636-U983842.png

Coś na szybko. Doskonale zdaję sobie sprawę, że nie pokazałem tego co potrafię choć wiem, że w czasie 15-20 minut lepszej pracy też trudno zrobić. Przeliczyłem się z wolnym czasem, no ale jak kolega już się pofatygował to nie będę mu robił zawodu ;d

Powodzenia i zachęcam do głosowania!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...