Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

U.S Army

Gość SENNSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , wiem ,ze wy tego nie wiecie ale jak przypuszczacie . Trudno jest się dostać do armi stanów zjednoczonych ameryki ?

Nie chodzi mi o marynarkę tylko o Navy SEALS - odziały specjalne .

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam sobie odpowiedz czy trudno dostać się do jednych z najlepszych oddziałów specjalnych na świecie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Na pewno musiałbys znac jezyk angielski na maksymalnym poziomie, potem jakies testy ktore zdaje niewielu, pewnie tez obywatelstwo, no i oczywiscie musisz zamieszkiwac usa.

Opublikowano

Angielski mam opanowany perfekcyjnie a jestem w 3 gimnazjum .

Mam ciocie w USA więc moge tam mieszkać .

Obywatelstwo - Najprosciej bedzie mieć żone amerykanke albo zasłynąc dla ameryki .

Kondycje mam dobrą . Biegam prawie codziennie po 10 km . Podciągam sie 50 razy bez przerwy . Daje rade do 70 pompek potem już troche gorzej ale do 100 dobijam .

Dobra nie zaszkodzi sprubować .

Opublikowano

we wojsku nie chodzi o sprawność fizyczną jest poprostu mało brana pod uwagę , masz wykazać się inteligencją sprytem , twoja decyzja może mieć poważne skutki dla całego odziału .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Tak, język angielski musiałbyś znać na 101%. Oraz tak jak kolega UP napisał, bez obywatelstwa nici :( Alę to nie znaczy, że jak będziesz spełniał te 2 czynniki, to Cie od razu przyjmią do jednych z najlepszych oddziałów na świecie...

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Jak mniemam to jest najlepszy oddział tam to musisz być coś w deseń wolverin'a musisz być wytrwały i przeżyć w najtrudniejszych warunkach więc myślę że trudno.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ej a jak mam tam rodzine i chce z nimi zamieszkać to odrazu dostane ? bo chyba tak powinno być .

Siła jest bardzo wazna bo cały sprzęt jednak waży .

I tu jest błąd . Jak jesteś takim szeregowym to ty masz tylko wykonywać polecenia .

Ale jak już ci powierzą ci dowodzenie nad akcja to kisiel w majtkach .

Jesteś odpowiedzialny za powodzenie misji i swoich podopiecznych .

Opublikowano

Ej a jak mam tam rodzine i chce z nimi zamieszkać to odrazu dostane ? bo chyba tak powinno być .

Siła jest bardzo wazna bo cały sprzęt jednak waży .

I tu jest błąd . Jak jesteś takim szeregowym to ty masz tylko wykonywać polecenia .

Ale jak już ci powierzą ci dowodzenie nad akcja to kisiel w majtkach .

Jesteś odpowiedzialny za powodzenie misji i swoich podopiecznych .

Siła w takich jednostkach to 25 %.Poczytaj sobie jak jest np. w Legii Cudzoziemskiej.Ważna jest psychika, właściwie najważniejsza.To już nie jest CoD czy BF tylko tam jak będziesz musiał zabić dziecko to to zrobisz.A dlaczego 'murica ?Nasz GROM jest kurwa jedną z najlepszych jednostek za świecie i wcale nie chowa się przy jakiś amerykańskich jednostkach.

Opublikowano

Każdy wie że jest ciężko i to w chuj. Bezsensowny temat :(

Sam jesteś bezsensowny.Ziomek chce się dowiedzieć czegoś konkretnego to założył temat.Lepsze to niż jakieś pedalskie wojny o rurki.

Opublikowano

Armia USA może tylko pozazdrościć GROM więc lepiej idź do GROM-u. Jednak jeżeli masz 'bród' w papierach idź do Legii Cudzoziemskiej lecz tam cie nie oszczędzają. W Legii musisz mieć super psyche.

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Człowieku.. żeby się tam dostać musisz być bardzo wytrzymały fizycznie, a szczególnie psychicznie. W normalnym wojsku pewnie średnio byś dawał rade a co dopiero w Navy SEALS. Są jeszcze inne jednostki jak Delta Force itp. Zdaje mi się że sam trening żeby się dostać do Rangersów byś oblał a co dopiero do Navy Seals.. Prędzej byś psychicznie nie wytrzymał. Dochodzi jeszcze do tego sztuka przetrwania w trudnych warunkach itp.

Opublikowano

Tylko navy cie interesuje? A co powiesz o twoim stanie psychicznym? Oni mają takie sposoby na testy psychiczne że byś się chyba zesrał.

Opublikowano

Na pewno będziesz przechodził testy psychiczne, szkoła przetrwania, będzie sprawdzana wiedza, spryt i inteligencja. Dodatkowo musisz bodajże przemieszkać 4lata aby dostać obywatelstwo. Trudno :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

@UP

Tego czy podobne testy mają to nie wiadomo, w każdej jednostce są testy/treningi które są utajnione. Na przykład, trening Rangersów był w połowie opublikowany a w połowie utajniony. A co dopiero takich jednostek jak Navy Seals/Delta Force itp. Do tego mogą być jednostki utajnione, które nigdy nie zostały oficjalnie potwierdzone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...