Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości, nowości! ;)

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te teamy w Warrocka i NFS to przesada. Ktoś gra w crossfire/ca, czy jakąkolwiek inną gre i już plakietki nie dostanie.

Co do modderów to powodzenia ;)

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Ahh... spiny. W końcu :D

WR i NFS ubiegali się o plakietki, ale jakby CA czy CS wyszło z dobrą inicjatywą, to prawdopodobnie również dostaliby taką plakietkę. Nie widzę problemu.

No ok, będzie więcej scrollowania, to niech dodadzą przycisk "W dół" ;_;

Opublikowano

Ale wytłuamacz mi jaki jest sens tych grup? Będziecie się spotykać na mapach i rozmawiać o mpc/robić razem raporty? Bo nie wiem na czym ma to polegać, względem np moddersów/mmt/codersów, gdzie zadania są jasno wyznaczone :)

Opublikowano

No to będzie 20 plakietek. W czym problem?

Ja robiłam tylko dla MRT, bo stara za bardzo się odróżniała od reszty. :3 A zastanawiałam się właśnie kto stworzył nagrodę Moddersów i WR Team. xD

Plakietę dla MWT robiła Wredna ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Sco liderem? ile lizał makinowi?

sory ale to przesada.

gdzie jest Mpc NosTale Team? no kurwa, może pomyslicie o innych kurwa działach ?

nfs.. Wr, metin ma jakis weteran team, mc ma jakieś kurwa gazetki

huj, co ma lol albo nt? weźcie kurwa trochę pomyslcie o innych działach a nie tylko o tych w których dowodzi jakiś dupolizak adminów.

tyle odemnie, pozdro VertOne

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Widze ze WR poszlo w nasze slady, gratulacje ;]

A i modersi wracają, co mnie cieszy, powodzenia Sco ;)

I co do MRT nie mozna zapomniec o reszcie teamu, Flinn, Benq10r, XszarlotekX i Peter711. Oni tez powinni byc wymienieni ;]

No i oczywiscie spiny... No a jak, to musi byc c'nie? Po co te nerwy? Co daje ta plakietka? Kilka pikselow pod profilem ... I co więcej? Ten team powstal dla userów, abysmy wspólnie sie bawili i grali, MPC takze powstalo, by umilać sobie czas więc..?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Widze ze WR poszlo w nasze slady, gratulacje ;]

A i modersi wracają, co mnie cieszy, powodzenia Sco ;)

I co do MRT nie mozna zapomniec o reszcie teamu, Flinn, Benq10r, XszarlotekX i Peter711. Oni tez powinni byc wymienieni ;]

No i oczywiscie spiny... No a jak, to musi byc c'nie? Po co te nerwy? Co daje ta plakietka? Kilka pikselow pod profilem ... I co więcej? Ten team powstal dla userów, abysmy wspólnie sie bawili i grali, MPC takze powstalo, by umilać sobie czas więc..?

kurwa, to lepiej usuncie plakietki i zamiast tego dajcie zwykłe szare nazwy grup z usera na jakiś pojebany wrt czy mrt.... to jest poprostu niesprawiedliwe wobec tych którzy nie grają w jakieś rocki czy speedy...

albo robicie to do kazdego dzialu, albo wyjebujecie to w pizdu

Opublikowano

kurwa, to lepiej usuncie plakietki i zamiast tego dajcie zwykłe szare nazwy grup z usera na jakiś pojebany wrt czy mrt.... to jest poprostu niesprawiedliwe wobec tych którzy nie grają w jakieś rocki czy speedy...

albo robicie to do kazdego dzialu, albo wyjebujecie to w pizdu

Bez spiny, spokojnie ;)

Podobnie jest z konkursami. Konkurs działu na przykład teraz jest "War Thunder", nie gram w tą grę i nawet nie mam co startować w konkursie bo nie mam o tej grze zielonego pojęcia. To jest niesprawiedliwe? Bo nie gram w tą grę to konkurs mają usunąć? Tak jak z plakietkami, nie mam tej plakietki to mają ją usunąć? :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Bez spiny, spokojnie ;)

Podobnie jest z konkursami. Konkurs działu na przykład teraz jest "War Thunder", nie gram w tą grę i nawet nie mam co startować w konkursie bo nie mam o tej grze zielonego pojęcia. To jest niesprawiedliwe? Bo nie gram w tą grę to konkurs mają usunąć? Tak jak z plakietkami, nie mam tej plakietki to mają ją usunąć? :P

ziom, ale konkursy są w każdym dziale, z reguły 1-2 w roku

ponieważ w np. nt nie ma lizacza dupy administratora to nie ma opcji aby powstał tam jakiś gaming

Opublikowano

Nie rozumiem niektórych spin. To forum powinno łączyć ludzi z wspólną pasją - grami, cheatami i wszystkim, co tu się znajduje. Pokazując np. klan w WarRocku czy też w NFS może przybędzie nam userów, to działa też jako reklama.

Szukajcie plusów, a nie jesteście zawistni o to, że inny ma kolorek/plakietkę, cokolwiek.

Zróbcie coś w tym kierunku jak tak bardzo je chcecie. :)

@marihuanen

Ja tak nie uważam :)

Opublikowano

Nie rozumiem niektórych spin. To forum powinno łączyć ludzi z wspólną pasją - grami, cheatami i wszystkim, co tu się znajduje. Pokazując np. klan w WarRocku czy też w NFS może przybędzie nam userów, to działa też jako reklama.

Szukajcie plusów, a nie jesteście zawistni o to, że inny ma kolorek/plakietkę, cokolwiek.

Zróbcie coś w tym kierunku jak tak bardzo je chcecie. :)

Bo przecież plakietki na mpc są najważniejsze -.-

Jak w takim tępię będziecie dodawać plakietki to będą tylko posty rozciągać...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem również te rangi są przesadzone.

Jeszcze MPC Racing rozumiem, no ale War rock team?

To wygląda tak, jak byście to każdego działu robili osobną nagrodę. - Metin2 Team, LoL Team (w sumię to był MPC Gaming Team, pewnie by była też nagroda xD) Minecraft Team?

Przesada, ale to tylko moje zdanie. Pozdrówki.

Opublikowano

Według mnie te drużyny powinny rozwijać się dla samej chęci zabawy i współzawodnictwa. Do tego nie są potrzebne jakieś specjalne plakietki czy rangi. Wystarczy to dobrze zorganizować, zapytać się Administracji o zgodę na utworzenia drużyny, która grałaby pod szyldem MPC. Takie wyróżnienia jak plakietki powinny być dla team'ów, które mają już za sobą jakieś większe osiągnięcia i naprawdę wyrabiają o naszym forum dobrą renomę.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Sama idea grup jest dobra, a nagrody powinny być wewnątrz samych grup.

Tak przynajmniej według mnie powinno być.

Opublikowano

A dlaczego MC, MT2 i LoL mają liderów? Spina, 3...2....1 ;_;

War Rock Team będzie działał na zasadzie klanów, mamy w planie taki założyć w grze.

Będą rozgrywane pojedynki, kręcone GP, LP itd.

;)

Bez urazy, ale czy przypadkiem let's playe, GP itp nie miało robić mmt.

Co do newsów - powodzenia moddersom ;).

WR Team - no thanks. Stupid idea. I znowu na zasadzie pseudo klanu jak to było kiedyś z tą plakietką, którą Mou wprowadził. Po miesiącu już skasowana, bo nadmiar tego był to po pierwsze, a po drugie po prostu sensu żadnego ona nie miała ;).

Czasami nie rozumiem pewnych rzeczy. Czy koniecznie na forum muszą powstawać takie "teamy" (pseudo klany), które w zasadzie po pewnym czasie tylko monotonią będą zajeżdżać.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Spokojnie ludzie, jeżeli chodzi wam o te durne plakietki to w MMoT może jej równie nie być, no problem. Dajcie mi szansę działać to się nie zawiedziecie. Powodzenia dla innych grup ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Spokojnie ludzie, jeżeli chodzi wam o te durne plakietki to w MMoT może jej równie nie być, no problem. Dajcie mi szansę działać to się nie zawiedziecie. Powodzenia dla innych grup ;-)

Do samych plakietek nic nie mam, mogą być jak dla mnie. Tylko żeby samo uczestnictwo w grupach coś było warte, oto mi chodzi.

Btw... SPARTA Szkotup? :D

Opublikowano

A jsk byłem w starych moddersach to mam większe szanse teraz? xD

A ja nadal podania nie widzę.

Zapraszam do składania podań, rozpatrzę wieczorkiem.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Mam znowu skladac aplikacje na MPCModder team?

Podobno nie bedzie tej rangi, taka byla tragedja jak nam ja dali.

Zalosne

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Ludzie, to że byliście w starym MModT gówno znaczy.
Aplikacja oznacza chęć wstąpienia.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...