Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aline2 Co sie dzieje ?

Kaspa YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey czyli czekamy a coś dodałeś nowego Naprawiłeś clienta bo się crashuje na win 7? . Czemu tak długo nie odpisywałeś nic?

Kiedy forum włonczysz?

Jak kupisz słownik i napiszesz poprawnie słowo "włączysz"

No cóż czekamy na start :)

Nic tu nie będzie !!!

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak kupisz słownik i napiszesz poprawnie słowo "włączysz"

No cóż czekamy na start :)

Osobiście nie mam, ale niektórzy mają problem z zapamiętaniem pisowni, i nie nabijaj sobie w ten sposób postów + nie powinieneś się tak zwracać, nie każdy wszystko zapamięta i nie jest robotem, że wszystko pisze i robi poprawnie.

Opublikowano

Osobiście nie mam, ale niektórzy mają problem z zapamiętaniem pisowni, i nie nabijaj sobie w ten sposób postów + nie powinieneś się tak zwracać, nie każdy wszystko zapamięta i nie jest robotem, że wszystko pisze i robi poprawnie.

Osobiście nie nabiłem posta,zapraszam na tsa albo na pw z tą kłótnią.Masz racje nie każdy musi zapamiętać wszystkie słowa ale "włączysz" to jest podstawa polskiego więc wiesz nie płacz że poprawiam ludzi <_<

Po 2 posta nabiłeś sobie ty bo to nie było związane z tematem .... <_<

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Okey czyli czekamy a coś dodałeś nowego Naprawiłeś clienta bo się crashuje na win 7? . Czemu tak długo nie odpisywałeś nic?

Kiedy forum włonczysz?

Ja mam win7 i się nie crashuje

Opublikowano

Uff dzięki Ci. Ale jedno ale czy kiedyś będziesz łaskaw naprawić c++? bo trzeba usunąć inaczej pliki MPCforum.epk i MPCforum.eix i wtedy nie widać tekstur budynków i chyba niektórych itemków jak np. u mnie zielonych pereł i szkat.

Bedzie cofka do godziny 23:37 przed atakami ;)

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Ja mam win7 i się nie crashuje

Jeżeli ma Ci się crashować to idzie tylko do win7/8 64bit a Ty zapewne masz 32, mimo tego, że tylko z 5/10 % na serwerze ma owy system to powinni to naprawić.

Osobiście nie nabiłem posta,zapraszam na tsa albo na pw z tą kłótnią.Masz racje nie każdy musi zapamiętać wszystkie słowa ale "włączysz" to jest podstawa polskiego więc wiesz nie płacz że poprawiam ludzi <_<

Po 2 posta nabiłaś sobie ty bo to nie było związane z tematem .... <_<

a kto teraz nabija? z resztą Twój poprzedni post też odbiegał od tematu. Więc nie kłóć się o to kto spami i nabija sobie posty, sam widzisz sam byłeś wręcz agresywnie nastawiony do takich ludzi którzy napisali błąd mimo tych czerwonych kresek <nie znam ich nazwy> co poprawiają gdy jest błąd fakt masz racje, że powinno na to zwracać się uwagę, ale pomyśl może jest o wiele młodszy od ciebie, bo wiadomo nie tylko w metina grają od tych 12lat. Przypomnij sobie jaki sam byłeś poniżej tego wieku.. Z resztą proponuje zamknąć tą bezsensowną kłótnię.

Bedzie cofka do godziny 23:37 przed atakami ;)

Przecież napisał, że nie będzie..

A jak ktoś kupił coś w is o 23:44 to SM'y będą cofnięte też do 23:37 ?

Jeżeli zakupiłeś je to musisz aktywować ponownie kod. Ale Sheilia mówił, że nie będzie tej cofki.
Opublikowano

" cofka do godziny 23:37, każdy będzie miał swój ekwipunek bez cofania (Przed atakiem na 11002)"

Oficjalne info od Administracji serwera!

58121063168705213211.png

Opublikowano

Jak wpiszesz 2 raz ten kod to powinieneś mieć. ;)

Nie chodzi mi oto SM'y doładowałem wcześniej gdzieś o 20:15 , ale jak kupiłem 5 klejnotów zawiści to czy SM'y za nie oddadzą się skoro jest cofka bo cofka jest do 23:37 a ja kupiłem gdzieś 23:40/23:45

Opublikowano

Jeżeli ma Ci się crashować to idzie tylko do win7/8 64bit a Ty zapewne masz 32, mimo tego, że tylko z 5/10 % na serwerze ma owy system to powinni to naprawić.

a kto teraz nabija? z resztą Twój poprzedni post też odbiegał od tematu. Więc nie kłóć się o to kto spami i nabija sobie posty, sam widzisz sam byłeś wręcz agresywnie nastawiony do takich ludzi którzy napisali błąd mimo tych czerwonych kresek <nie znam ich nazwy> co poprawiają gdy jest błąd fakt masz racje, że powinno na to zwracać się uwagę, ale pomyśl może jest o wiele młodszy od ciebie, bo wiadomo nie tylko w metina grają od tych 12lat. Przypomnij sobie jaki sam byłeś poniżej tego wieku.. Z resztą proponuje zamknąć tą bezsensowną kłótnię.

Człowieku co ma wiek do ortografii ? Zastanowisz się trochę czy nie ? :mellow:

Co do świecenia zbrojek jestem na nie ale do administracji to należy i skoro napisałeś Sheila że nie będzie cofek żadnych czyli od którego czasu ?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Przecież napisał, że nie będzie..

Jeżeli zakupiłeś je to musisz aktywować ponownie kod. Ale Sheilia mówił, że nie będzie tej cofki.

Bedzie i wiecej nie placz masz to napisane w glownym poscie o aline..

Placzesz jak by ci sie swiat zawalil..

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Ale SM'y doładowałem wcześniej tylko kupiłem coś w is wtedy i czy SM'y za te kupione itemy oddadzą ?

Opublikowano

Bedzie i wiecej nie placz masz to napisane w glownym poscie o aline..

Placzesz jak by ci sie swiat zawalil..

Tak niestety zawali mi się o jej biedna ja, ale jak mamy być sprawiedliwi to nich zostawi.

Człowieku co ma wiek do ortografii ? Zastanowisz się trochę czy nie ? :mellow:

Co do świecenia zbrojek jestem na nie ale do administracji to należy i skoro napisałeś Sheila że nie będzie cofek żadnych czyli od którego czasu ?

A czy w szkole się jej nie uczysz?! może jesteś inny doskonały nie wiem, nie wnikam i już skończmy tą dyskusję.

Ale SM'y doładowałem wcześniej tylko kupiłem coś w is wtedy i czy SM'y za te kupione itemy oddadzą ?

Jeżeli będzie owa cofka to SM-y Ci się zwrócą, przynajmniej powinny, inaczej musisz się skontaktować z Sheilią na pw w tej sprawie i dać dowody zakupu sm itp.

Opublikowano

wydaje mi sie ze bedziesz mial item ktory zakupiles / as u dozo ; d

Tak niestety zawali mi się o jej biedna ja, ale jak mamy być sprawiedliwi to nich zostawi.

A czy w szkole się jej nie uczysz?! może jesteś inny doskonały nie wiem, nie wnikam i już skończmy tą dyskusję.

Jeżeli będzie owa cofka to SM-y Ci się zwrócą, przynajmniej powinny, inaczej musisz się skontaktować z Sheilią na pw w tej sprawie i dać dowody zakupu sm itp.

Niech nic nie zostawia , ja tutaj osiagnelem o wiele wiecej niz ty i nie placze..

Pomysl o polowie serwera ktorzy stracili eq... a nie zapomnialem ty masz na nich wyjeb..

Bedzie cofka do 23 przed atakami a jak nie chce ci sie grac to szukaj nowego serwera.

81096437081965088413.png

Opublikowano

Sheilia'i nie ma w temacie, a nie ma dokładnego info co do startu. Wcześniej mówił, że popołudniu czyli powinien być on jakoś teraz albo do jakichś 2h tak myślę.

Opublikowano

Wejdźcie na profil Sheili i najedźcie na napis DOSTĘPNY - Pisze że przegląda profil 360 , czyli prawdopodobnie chce już otworzyć prezkę serwa i dać officjalne info

Opublikowano

wydaje mi sie ze bedziesz mial item ktory zakupiles / as u dozo ; d

Niech nic nie zostawia , ja tutaj osiagnelem o wiele wiecej niz ty i nie placze..

Pomysl o polowie serwera ktorzy stracili eq... a nie zapomnialem ty masz na nich wyjeb..

Bedzie cofka do 23 przed atakami a jak nie chce ci sie grac to szukaj nowego serwera.

Czy możesz nie spamić ? Mówię koniec tematu. SAM SHEILIA NAPISAŁ, ŻE NIE BĘDZIE COFKI zrozum, tak a co mnie obchodzą, mniej nubów, tak na serio to czy ty wgl myślisz? czy jesteś jakiś dziwny. Sam piszesz czy nie obchodzą mnie inni, a sam się do mnie spinasz, że jak coś stracę to nic mi się nie stanie

FUCKIN LOGIC!

@edit Sheilia przegląda profil 360.

@edit2 @up wyprzedził ;c

Opublikowano

Ahahahahah mam dla was wieść Flourine szuka nowych beta testerów. Mile widziani z klientem Tanirus :D

Co do tematu to już trochę czasu nie ma info.

Opublikowano

Ahahahahah mam dla was wieść Flourine szuka nowych beta testerów. Mile widziani z klientem Tanirus :D

Co do tematu to już trochę czasu nie ma info.

Mu sie nie chce odpisywac ...

81096437081965088413.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...