Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aline2 Co sie dzieje ?

Kaspa YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam sie w chuj zjebane , ale cofka sie przyda bo ludzie eq stracili a nie mozemy byc samolubni ;)

no tak niby tak, ale nie bądźcie samolubni względem nas, tym którzy po tej godzinie stracili w uj pereł i zawiści.. co prawda gdy dropiłam cofnęło mi z 3x lvl z 116 do 114 i raz z 118 do 114 + 2 zawiści i z 80 złotych ale za to mam albo miałabym 600zł 500ziel 8zawiści 5 mądrości i 5 wiary czy co tam to było + z 18 kluczy na baronową z 5 kryształów 17 czarnych lodów 12 krętych kluczy, po 2 szkaty zwykłych pereł, dużo nowych kd i nie tylko... więc proszę Sheilia bądź sprawiedliwy i zwróć chociaż jakąś rekompensatę jak masz cofać do tej 23:37, bo nie było mowy o cofce i to mnie boli, Jeżeli będzie jeszcze jedna taka to nie tylko ja, ale i dużo innych osób odejdzie z serwera. Te świecenie ujowe i beznadziejne gunwo. nadal wywala c++ i to wkurza.. zamiast naprawić bugi to ty się bawisz w świecenie zbroi?! Może nowy start i proszenie o nową szansę? Jak ma być tak dalej to będzie max 20osób na serwerze.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to Was w ogole nie rozumiem xD serwer który był stawiany dziesiątki razy [ I to dosłownie rzecz biorąc ]. W dodatku prezentowany przez jedną osobe i na Was to nic nie wpływa ? ?

Na chłopski czy babski rozum odrazu wiadomo że serwer nie ma przyszłości bo wyłączą go szybciej niż obejżysz się za Siebie.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Ja to Was w ogole nie rozumiem xD serwer który był stawiany dziesiątki razy [ I to dosłownie rzecz biorąc ]. W dodatku prezentowany przez jedną osobe i na Was to nic nie wpływa ? ?

Na chłopski czy babski rozum odrazu wiadomo że serwer nie ma przyszłości bo wyłączą go szybciej niż obejżysz się za Siebie.

Niby tak, ale jest to ale. Nie ma gdzie grać a są wakacje. Po drugie serwer zayebisty w kosmos, lecz jak widać nie jest prowadzony tak jak powinien.

Opublikowano

no tak niby tak, ale nie bądźcie samolubni względem nas, tym którzy po tej godzinie stracili w uj pereł i zawiści.. co prawda gdy dropiłam cofnęło mi z 3x lvl z 116 do 114 i raz z 118 do 114 + 2 zawiści i z 80 złotych ale za to mam albo miałabym 600zł 500ziel 8zawiści 5 mądrości i 5 wiary czy co tam to było + z 18 kluczy na baronową z 5 kryształów 17 czarnych lodów 12 krętych kluczy, po 2 szkaty zwykłych pereł, dużo nowych kd i nie tylko... więc proszę Sheilia bądź sprawiedliwy i zwróć chociaż jakąś rekompensatę jak masz cofać do tej 23:37, bo nie było mowy o cofce i to mnie boli, Jeżeli będzie jeszcze jedna taka to nie tylko ja, ale i dużo innych osób odejdzie z serwera. Te świecenie ujowe i beznadziejne gunwo. nadal wywala c++ i to wkurza.. zamiast naprawić bugi to ty się bawisz w świecenie zbroi?! Może nowy start i proszenie o nową szansę? Jak ma być tak dalej to będzie max 20osób na serwerze.

Ja bylem top 2 z lvl 165 a teraz bede miec pewnie 160 i o kilka k perel mniej wiec nie placz :P

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Andicrad czy jak ci tam.

Serwer już działa więc się o to nie martw, dodaje jeszcze zabezpieczenia od różnych kolesi. Ogólnie serwer już ma dużo zabezpieczeń :-)

Opublikowano

Andicrad czy jak ci tam.

Serwer już działa więc się o to nie martw, dodaje jeszcze zabezpieczenia od różnych kolesi. Ogólnie serwer już ma dużo zabezpieczeń :-)

jakoś nie zauważyłem żeby był włączony , więc nie działa ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

A naprawisz żeby było widać skrzynki pereł w eq ?

To już jest naprawione (Przynajmniej ja widzę)

jakoś nie zauważyłem żeby był włączony , więc nie działa ;]

Serwer działa, tylko macie bana na konta ?:)

Opublikowano

a nie :) bo masz wyłączone logowanie :O

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

To już jest naprawione (Przynajmniej ja widzę)

Serwer działa, tylko macie bana na konta ? :)

nie dziala jest blad :)

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Teraz tak bo resetuje serwer, a co do waszych blokad zostaną wam one zdjęte.

A co z tym nowym swieceniem? usuwasz to czy jak? bo widze ze duzo ludzi wraz ze mna dostalo szalu po zobaczeniu tego ; x

81096437081965088413.png

Opublikowano

A co z tym nowym swieceniem? usuwasz to czy jak? bo widze ze duzo ludzi wraz ze mna dostalo szalu po zobaczeniu tego ; x

Mi tam świecenie nie przeszkadza , ale jak wielu osobą przeszkadza to usuń , albo jeszcz wgl zrób ankiete

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie w praktyce, jeżeli będzie spam o to, to się usunie :-)

Możesz podać przewidywaną godzinę otwarcia serwera aby wszystko działało jakoś teraz czy godziny wieczorne

Opublikowano

Usuń i jeszcze raz się zapytam czemu będzie cofka?!! ja tego nie chce bo stracę mój cał dobytek x.x

Nie badz samolubem i nie placz , ludzie stracili o wiele wiecej niz ty.

Polowie serwera zniklo eq wiec przyda sie ta cofka o godzine i nie placz juz..

81096437081965088413.png

Opublikowano

Możesz podać przewidywaną godzinę otwarcia serwera aby wszystko działało jakoś teraz czy godziny wieczorne

Podłączam się do pytania

Opublikowano

Usuń i jeszcze raz się zapytam czemu będzie cofka?!! ja tego nie chce bo stracę mój cał dobytek x.x

Nie , nie będzie cofki.

O starcie powiem wam za niedługo.

Opublikowano

Okey czyli czekamy a coś dodałeś nowego Naprawiłeś clienta bo się crashuje na win 7? . Czemu tak długo nie odpisywałeś nic?

Kiedy forum włonczysz?

Opublikowano

Uff dzięki Ci. Ale jedno ale czy kiedyś będziesz łaskaw naprawić c++? bo trzeba usunąć inaczej pliki MPCforum.epk i MPCforum.eix i wtedy nie widać tekstur budynków i chyba niektórych itemków jak np. u mnie zielonych pereł i szkat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...