Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] JailBreak od Craftek [Prison] [Narkotyki] [Dopracowana ekonomia] [NPC]

Gość Nakamitsu

Ankieta  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej - przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Odświeżam

Aktualnie pracujemy nad katakumbami.

Zachęcam do udziału w ankiecie i śledzenia tematu, jak i wyrażania swoich opinii.

Opublikowano

No to kur*a coś długo nad tym serwerem pracujecie.

Jak tak dotrzymujecie słowa z tymi tygodniami to gorzko troszkę.

Co do serwera lepiej niech będzie non-premium aczkolwiek większość graczy ma pirackie wersje minecrafta gdyż nie chcą tracić pieniążków ;>

A ja być może wbije,... (jak w końcu wypali ;))

Opublikowano

No to kur*a coś długo nad tym serwerem pracujecie.

Jak tak dotrzymujecie słowa z tymi tygodniami to gorzko troszkę.

Co do serwera lepiej niech będzie non-premium aczkolwiek większość graczy ma pirackie wersje minecrafta gdyż nie chcą tracić pieniążków ;>

A ja być może wbije,... (jak w końcu wypali ;))

Niestety w okresie wakacyjnym prace nad serwerem zostały nagle zawieszone, a przez brak dostępu do internetu, nie byliśmy w stanie Was poinformować.

Opublikowano

Proszę, aby serwer był Premium lub z Mineshafter. Dzięki temu będzie mniej nie ogarów i sporo stałych graczy MC.

@Topic

Serwer fajnie się zapowiada. Na pewno wbije (pod warunkiem że będzie only Premium)

Opublikowano

kiedy start !!!?!?!

Na obecną chwilę nie jesteśmy w stanie tego określić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widać, że zapowiada się coś ciekawego :D Aż napiszę podanko na Pomocnika ;)

Mam na imię Adam i mam 16 lat. Mój nick to 19Adam97. Niestety nie mam konta premium jednak nie wiem czy to jest duża różnica czy się ma czy nie ma. Mieszkam w Łodzi, aktualnie od paru dni uczę się mechatroniki. Niektórzy nie wiedzą co to jest dlatego powiem w skrócie mechanika + elektronika. Oczywiście jest to bardziej rozwinięte jednak chciałem by było to skrócone. Dlaczego chciałbym być w Waszym zespole? Umiem pisać prawidłową polszczyzną i nie SPAMie jak niektórzy... Dodatkowo chciałbym dojść do takiej ekipy, gdyż lubię takie serwery, a reklama wygląda ładnie dlatego myślę, że to nie 10latki.

Kontakt do mnie: GG 11749698, Skype: bilon1997, PW :)

Oczywiście TS3 posiadam! :)

Opublikowano

Niestety prace zostały wstrzymane z powodu braku zgłoszeń. Poszukujemy Budowniczych oraz Pomocników.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jak to jest?.Przez ten 1 miesiąc niby mieliście tych budowniczych i tak nagle oni po jednym miesiącu rzucili swoją pracę poświęconą na serwerze tak po prostu ??.

Nakamitsu a ty dalej serwer z ISI robisz czy już sam ? ;)

Opublikowano

Wakacje i wyjazdy zrobiły swoje. Cały projekt został wstrzymany.

Pliki serwerowe są gotowe, jednakże brak budowniczych, jak i samego zespołu uniemożliwia start serwera.

Zostałem sam.

Opublikowano

Myślę, że jakby podania były od 13 lat doszedłbym do zespołu. Jednakże nie przeszedłem jeszcze mutacji. Napiszę coś o sobie. Jestem uczniem 1 gimnazjum i chciałbym w wolnym czasie pograć sobie na serwerze i pośmiać się z zespołem. Mam na imię Norbert i mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim. Jestem ogarnięty w porównaniu do niektórych. Moją ortografie oceniłbym na 9,5/10, ponieważ moją słabością są wyrazy osobno czy razem oraz przecinki. Myślę, że chociaż mam 13 lat moje podanie zostanie pomyślnie rozpatrzone. Skype: sligom Posiadam TS oraz mikrofon. Dziękuję i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...