Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z pluginem Logblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)!

mam pewien problem z logblockiem,otoz wgralem plugin wszystko ladnie pieknie niby dziala wchodze na serwer wlaczam kilof komenda /lb tool on i probuje sprawdzic jakis blok nim jednak nie dziala! :( co moze byc tego przyczyna prosze oszybka odpowiedz! dodam ze serwer moj jest z hostingu craftserv.pl

Opublikowano

może coś źle skonfigurowałeś w configu albo coś jakiś plugin się z nim gryzie radzę ci wszystko to posprawdzać

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeśli się nie znasz to nie bierz się za tworzenie serwera ;).
Jakbyś miał trochę chęci to byś poczytał poradniki jak to

powiedział kolega up ;).

mystone_sygnatura.png

Opublikowano

kiedy ja konfigurowalem wszystko tak jak na filmie z yt i innym w komentarzach dziala,oto lista pluginow jakie mam:

AntiCheat AuthMe AutoSave ChatManager ClearLag CreativeGates Essentials EssentialsAntiBuild EssentialsChat EssentialsProtect EssentialsSpawn FigAdmin LagMeter LogBlock Modifyworld OtherDrops PermissionsEx SuperLog Timber WorldBorder WorldEdit

Dodam ze np authme tez nie dziala poprawnie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Radzę ci zmienić Plugin z AuthMe na xAuth , Jest lepszy i bez bugów :D Pzdro
a co do LogBlock to albo źle skonfigurowany MySQL albo Plugin , wszystko jest do zrobienie Próbuj a zrobisz sam :D

b_560_95_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...