Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModCraft (reaktywacja!)[zapowiedź][dedyk][non-premium, launcher, dzialki, mody]

zombicraft

gra  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

• TAK
      79
    • NIE
      21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z przyjemnością zagram na poprzedniej edycji też grałam ale skończyło się banem z jej strony (karolajna)

jeśli mogę się spytać dalej jest budowniczym?

Opublikowano

Zabawa zapowiada sie całkiem ciekawie :D Coraz więcej powstaje serwerów z Launcherem :P I to się podoba.

ten serwer istniał już wiele lat i od zawsze miał launcher ;) tylko z upływem czasu launcher jest unowocześniany lub pisany od nowa innym językiem ;)

PS. nabór na moderatorów skończył się!!

PS2. Poszukujemy GRAFIKA

Opublikowano

Modcraft fck yea ;)

Dodacie QuarryPlus?

Pewnie, tylko będę musiał zrobić trochę zabezpieczeń, bo to ciut przesadzone jest :D

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie! Na pewno zagram ;)

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Lorak mam pytanie.

Vipy zostały z wczesniejszej edycji?

Ci co mieli i im się nieskonczyły tak

Prosiłbym o pisanie propozycji rozgrywki na serwerze, jakaś fabula czy coś ;) jesteśmy otwarci na propozycje - najlepsze pomysły nagrodzimy vipami ;)

Opublikowano

O, widzę wracacie :D

Co do pomysłów to proponuje odblokować wszelkiego rodzaju Quarry na nowej mapie przeznaczonej do tego + dodać Mekanism

Opublikowano

O, widzę wracacie :D

Co do pomysłów to proponuje odblokować wszelkiego rodzaju Quarry na nowej mapie przeznaczonej do tego + dodać Mekanism

quarry pewnei beda unlock co do mekanism neistety nie ;/

Opublikowano

Modcraft kojarzy mi się z postępowaniem i czasem i administracja pomagająca graczom wszystko musi być dla nich dociągnięte tak to pamiętam ;)

Opublikowano

Modcraft kojarzy mi się z postępowaniem i czasem i administracja pomagająca graczom wszystko musi być dla nich dociągnięte tak to pamiętam ;)

dzięki za dobre słowo, hmm no staramy się nadal zobaczymy jak to wyjdzie, na chwile obecną wiem że będzie troszkę poślizg czasowy ponieważ nie mamy grafika;/

Opublikowano

Wczesniejsze edycje pokazaly jaki byl modcraft i jaki bedzie .Po pierwsze to lagi tyle z modcrafta pamietam a jeszcze do tego nie ogarnietego loraka ktory mial w dupie graczy . A o jego wirtualnej dziewczynie to juz nie wspomne karolajna grrr < 3 .xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...