Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Serwer 200slotów za 8 zł SPRAWDZONE

palkia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż, bez limitu ramu... Dziwnie to wygląda, gdyż nie narażali by się na np. 10000 slotów i do tego mody... Pewnie jakiś tam limit jest, mniejszy lub większy ale musi być. Może przy 10 graczach nie będzie lagów ale na np. 30 osób już bym się obawiał lagów.

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda 8 zł, jeżeli hosting to zobaczy to zapewne usunie serwer a my stracimy pieniądze. Najlepiej jest uczciwie kupić za daną cene ilość slotów która nam odpowiada, pozatym kiedy powiększymy sloty do 200 (przykład) to 3 GB ram na 10 slotów nie wytrzyma i serwer będzie nie do włączenia.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Nie ma to jak oszczędność, nie długo będziecie chcieli utkać 1000 osób w serwerze za 1złoty.

Chcesz miec porządny serwer to go kup a nie kombinuj. Dla mnie to żenada i wstyd pełną gębą!

Pozniej podjarane dzieci piszą, że mają super dedyka i 200słotów :D

Jaki ja muszę być głupi płacąc za serwer na 500 osob 520złoty co miesiąc by gracze mieli komfort;/

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

przy 20-30 osobach legi będą bo sam tak robiłem na ownserwer i to samo jest tutaj

Tu nie ma limitu ramu A NA OWNSERWER JEST !!!!!!!!!!!!! Czytajcie ze zrozumieniem

SERWER MINECRAFT FREBULID by dyemupl

ZAJZYJ

ip minetown.gomc.pl

Opublikowano

Na pukawce jest tak, ze i bez tego pluginu mozna ustawic liczbe slotow, po w jezeli liczba graczy przekorczy 5 Online, na serwerze sa masakryczne lagi. Nie polecam.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...