Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Serwer 200slotów za 8 zł SPRAWDZONE

palkia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie radzę wam tego próbować ja sam chciałem to zrobić ale kolega mnie uprzedził bym tego nie robił bo on kupił ten serwer ustawił 200 slotów i mu na 2 dzień zablokowali serwer

junior.jpg

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdajesz sobie sprawe, że jesli będziesz miał przykładowo 1GB Ram'u, to podczas ok. 10 osób nie będzie ŻADNYCH lagów, a przy większej ilości graczy już się pojawią. W serwerach chodzi o przydzielony RAM, a nie o sloty ;)

Opublikowano

Jeszcze raz powtarzam:

- działa skaner który porównuje ilość widocznych na serwerze slotów z ilością która powinna być ustawiona - od 7 lat działa

- wykryte serwery z większą ilością slotów mogą, ale nie muszą być blokowane i chyba najszczęśniejszej nie są blokowane tylko wysyłane są ostrzeżenia

Obecnie dodaliśmy jeszcze automat usuwający takie modyfikacje i ustawiający zakupioną ilość slotów, plus info dla klienta, żeby nie ustawiał tego więcej.

Zawsze będziemy w stanie wykryć ile slotów jest ustawione, ale:
- nie jesteśmy po to, żeby ścigać klientów - to nie jest nasz priorytet

- skupiamy się na rozwoju i wspieraniu fantastycznej gry jaką jest Minecraft
Zgadzamy się w 100% z Notchem i jego podejściem do kwestii piractwa

Oczywiście są osoby które są z natury nie uczciwe, ale na to....

Polecam lekturę: http://gry.onet.pl/artykuly/ulubieniec-tlumow-milioner-pirat-kim-jest-markus-n,1,5554939,artykul.html

Merytorycznie, obiektywnie, pozytywnie :)

Opublikowano

Ja od początku zastrzegłem że jest to nie zgodne z regulaminem.

ps. Widzę że nie macie nic do roboty w waszej firmie skoro właściciel siedzi na forach i patrzy czy nikt nie pisze tematów na temat pukawki:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Właśnie dla tego, że nam się nudzi możesz przenosić serwery automatycznie z konta na konto z potwierdzeniem za pomocą kodu sms :)

Opublikowano

Muszę cię zasmucić, ale są tam ograniczenia ram tzn. dostajesz 100mb ramu na 1 gracza a za 8 zł masz tego ramu 500mb. Tak więc 200 slotowego serwera na tym nie postawisz. Poza tym jestem pewny, że prędzej czy później administracja maxcrafta usuwa serwery osób, które zmieniły sobie ilośc slotów, ponieważ jest to zabronione na większości hostingch serwerów minecraft.

Opublikowano

Muszę cię zasmucić, ale są tam ograniczenia ram tzn. dostajesz 100mb ramu na 1 gracza a za 8 zł masz tego ramu 500mb.

Możesz wyłaczyć limit ramu:

m2.png

Opublikowano

Pewnie fake

No kurwa pewnie że fake jak nawet właściciel hostingu się wypowiada że sposób działa no to na pewno fake pozdro

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up nie fake gdyż polega to na oszukaniu hostingu przeczytaj najpierw temat a dopiero potem komentuj

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie będzie bo oferują no limit ram czytaj poprzednie posty zanim coś napiszesz

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...