Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielki pan ktory chodzi i wypisuje opinie kazdemu serverowi na ktorym nie grał. Wydaje ci sie? niezly masz tok myslenia nich ci sie nie wydaje tylko sprawdz i ocen

5sc6.jpg

Opublikowano

Dziś zaraz Serwer wyłączam w celu Konserwacji dodam łatkę tutaj i na stronę główną !! serwer będzie stał Długi czas jeszcze ^^ a w następnym tygodniu zapraszamy na nasz serwer medium który tutaj na MPC Pozostanie jeszcze tajemnicą ^^

Pozdrawiam [GA]BaoBao

wg88.png

Opublikowano

Serw swietny, mozna sie pobawic jak to na easy :)

Wszyscy ktorzy nie sa pewni czy zagrac tutaj, osobiscie POLECAM wam ten serwer.

Administracja mzoe byc:D da sie posmiac z tymi lbami ;)

Pozdrwaiam

Kirra / Iorveth

Opublikowano

Serwer wydaje się być za bardzo nudny, Nie zagram :/ Duże lagi :/ Wole jakieś dobre Medium, STABILNE ale powodzenia :)

Dlatego u nas znajdzie każdy cos na siebie ^^ już na dniach będzie prezentacja nowego naszego serwera medium będzie to naprawde wielka niespodzianka dla was a datę startu jak bd znał to prezentacje zrobię bo czekam na zakodowanie strony ^^

wg88.png

Specjalista
Opublikowano

Ogólnie serwer dobry,lecz irytują moby na tej mapce do expa od 90(nie jestem pewny) mogły by już być te stare moby :)

A te kostiumy i pety to trochę lipa ,wiadomo mają bardzo dobre bony i każdy bd inwestował w Is żeby być dobry w pvp.

Każdy kto bd grał tam bez is bd miał trochę lipę w pvp ale to szczegół,nie wszyscy wydają kasę w is-a na serwery Easy :)

Gdy by nie te 2 rzeczy zagrał bym a tak to lipcia trochę ;)

Powodzenia i pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ogólnie serwer dobry,lecz irytują moby na tej mapce do expa od 90(nie jestem pewny) mogły by już być te stare moby :)

A te kostiumy i pety to trochę lipa ,wiadomo mają bardzo dobre bony i każdy bd inwestował w Is żeby być dobry w pvp.

Każdy kto bd grał tam bez is bd miał trochę lipę w pvp ale to szczegół,nie wszyscy wydają kasę w is-a na serwery Easy :)

Gdy by nie te 2 rzeczy zagrał bym a tak to lipcia trochę ;)

Powodzenia i pozdrawiam.

Teraz musisz tylko inwestować w fryzurę.

Pety i kostiumy są za 50sm i nie dają żadnych bonów. A na fryzurę przez cała grę z pewnością nazbierasz sm. ;)

Pozdrawiam BaoBao, który wgrywa na serwa niezmodyfikowane pytania na OX.

Nie daje nagród, zamyka kiedy padnie pytanie, które nie dotyczy serwa i cieszy ryj że wszystko spoko. ;)

Opublikowano

pfff ten serwer to juz totalne dno... tylko chcą zarobić na IS. Miał dodać bizu/broni/zbrojki nic nie dodał tylko odblokował wbijanie lvl... na co komu to? nie opłaca się już tam grac.

2892321.jpg

Opublikowano

Czy wszystkim ze spota leciało z pd 20% na mapce 95 ? Bo chyba od 101 - 128 sie będzie tydzień nabijało lvle..

Ja nabiłem w 1,5h daggerem mistrzu. Rzeczywiście, blisko tygodnia. :] Nie jest trudno, wystarczy chcieć. :) Polecam Ci założyć pd, nie jest o niego trudno w 1h 17 pd'ków. Starczyło na całą grę i jeszcze zostało. Osobiście przestałem grać z 2 powodów. BM, Mental za duża kosa w PvP, oraz ciężko o kostiumy, fryzki, pety. Właściwie to trzeba dropić cały dzien SM - albo wydać kaskę :)

Opublikowano

serwera nie polecam jest zrobiony na podstawie clienta serwera castia dmg broni, zbroi nazwy a nawet flagi identyczne co można zobaczyc w rankingu manessa.pl

Serwera nie polecam, nic ciekawego i w dodatku wiekszośc kradzione.

dowód:

http://scr.hu/781/9oxn8

sygna1.png

Opublikowano

Czy wszystkim ze spota leciało z pd 20% na mapce 95 ? Bo chyba od 101 - 128 sie będzie tydzień nabijało lvle..

w 1 dzień można osiągnąć max lvl

dziala serwer???

bo mam problem jak wybiorre postac wywala mnie do logowania ;/

Nie masz Łatki ze strony manessa.pl

wg88.png

Opublikowano

Serwer wydaje sie ciekawy lecz nie wiem czy ten licznik dobrze dziala ? 200 osób online w godzinach szczytu ? .. to odstrasza troche

exoduus.png

Opublikowano

Serwer wydaje sie ciekawy lecz nie wiem czy ten licznik dobrze dziala ? 200 osób online w godzinach szczytu ? .. to odstrasza troche

może i odstrasza ale nie mam zamiaru podkręcać licznika tak jak inne serwery u nasz mozna liczyć na uczciwość

wg88.png

Opublikowano

Coś mi się psuje ;/

Na stronie wszystko online a jak się loguje to błąd łączenia serwera...

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

Ja tam grałem na serwerze przed tą aktualizacją i grało się całkiem dobrze. Miałem max. lvl daggerkiem w PvP nie padałem tak dużo, ale jak się trafił jakiś BM to prawie zawsze. U mentala to się uciekało przed skillami, więc jeszcze było spoko. Najgorsze jest to, że Kositumy i fryzki tylko z IS'a , a te SM z metków dropią troszkę kijowo. Po 1 z 1 metka, więc aby zdobyć kostium trzeba ubić 1k metków. ^^

Opublikowano

Ja tam grałem na serwerze przed tą aktualizacją i grało się całkiem dobrze. Miałem max. lvl daggerkiem w PvP nie padałem tak dużo, ale jak się trafił jakiś BM to prawie zawsze. U mentala to się uciekało przed skillami, więc jeszcze było spoko. Najgorsze jest to, że Kositumy i fryzki tylko z IS'a , a te SM z metków dropią troszkę kijowo. Po 1 z 1 metka, więc aby zdobyć kostium trzeba ubić 1k metków. ^^

Kto dropi SM z metków???

SM dropi się z duchów drzew po 2szt. 1duch ubije się w 5sekund, czyli 1resp = 10duchów = 20SM w około 2minuty

+ sztaby 10kk z 1 ducha = 2SM, czyli 1resp = 10duchów = 20SM (u handlarki 1x SM =5kk)

sumując w około 2minuty masz 40SM

...Już ktoś się wbił:> miłego

Ain POZDRAWIA

Witam.

Prosiliśmy administracje tego serwera o to, aby usunęli grafiki z

zapowiedzi "ReinorMT2.PL" niestety się nie doczekaliśmy więc

postanawiamy brać sprawę w swoje łapki !

Pozdrawiamy ;)

PS. CAŁA TOPKA - ZBANOWANA EHEHHEHEE

PS2. SŁABE ZABEZPIECZENIA

PS3. AHAHAHHAA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...