Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]A jednak mozna trafic auto z pakietu za 100k!

tiktaktictac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale się spinacie tutaj. Piszesz bzdury tylko po to żeby nabić sobie posty i zrobić niepotrzebny spam.

@topic

Jest to podróbka, bo z tą kartą albo monitorem jak doje***ś to myślałem że wywine orła na krześle.

Opublikowano

Na samym początku też myślałem, że to fake, ale dziś kupiłem 5 pakietów i napisy, które się przesuwały były niewyraźne, więc możliwe że to są prawdziwe screeny. Ale ktoś kto wylosuje z nich samochód ma duże szczęście ( polecam tego samego dnia w lotka zagrać ;-) ). A szansa na wylosowanie jest, gdyby nie było to by nie pisali o możliwości wygrania samochodu.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Ale się spinacie tutaj. Piszesz bzdury tylko po to żeby nabić sobie posty i zrobić niepotrzebny spam.

@topic

Jest to podróbka, bo z tą kartą albo monitorem jak doje***ś to myślałem że wywine orła na krześle.

Widze że kolejny nie dowiarek. Co do spamu zobacz jak up spamuje co post. Nie mow o mnie ze nabijam posty, bo jakbym nabijal posty zobaczylbys mnie teraz z 600+ i udzialem w kazdym temacie nfs aktualnym.

Ktoś wygrał, dał Wam ss'a to jeszcze mało... mała szansa lecz trafił sie. Pisze ze moze sie trafic samochod z tego pakietu to tak jest. EA wątpie żeby oszukiwało nas.

Opublikowano

Pozwólcie, że dorzucę swoje trzy grosze. Bawią mnie komentarze typu ,,bo niewyraźne". W stwierdzeniu ,,katapulta x20" jest 13 znaków (razem ze spacją), a w ,,subaru impreza wrx sti (hatchback)" 34 znaki. Tak więc napis z nazwą auta będzie sie przesuwał i to dosyć szybko, więc raczej na screenie niemożliwe jest pokazanie całej nazwy wozu. A co do sensu kupowania tych kart to skłaniam się raczej do stwierdzenia, że wydawanie na nie kasy równa się z użyciem ich jako nawozu, bo po co przetracać ileśtam milionów na np. scirocco skoro można go kupić za 175k.

Opublikowano

Szansa na wygranie jest ale bardzo nikła po wielu wielu aktualizacjach gry. Jakiś czas temu kupiłem jakieś 180 pakietów i auta nie było :P

Raczej wolę skille kupować po 60k :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Wzracam honor, ss są przerobione. W łatwy sposób widać to po drugim zdjeciu, cała czarna obrecz na górze jest wyzsza.

Macie oszuszta w MPC Racing Team.

Opublikowano

Starczy tego, serio wszyscy przesadzają. Prosiłem o zachowanie opinii co do prawdziwości screenów ale Wy swoje. Czemu tak często dyskusje na tym forum muszą toczyć się nie na temat?

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...