Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]A jednak mozna trafic auto z pakietu za 100k!

tiktaktictac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem doskonale, ze dropia.cMojemu koledze wyleciala raz corvettea piekna ;x

Teraz pewnie polowa forumka rzuci sie na te pakiety xD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

bardzo ładny photoshop ew gimp akurat kupowałem {potrzebowałem skili} te paczki kupiłem 11 bo miałem 1.1k kasy i nic dokupiłem też jedną pakę za 60k i nic pozdro zrobione tak specjalnie żeby każdy hajs stracił :)

Opublikowano

O ile w 1 SS'ie jeszcze Ci obróbka wyszła, to na drugim wyraźnie widać że kartonik z imprezą wystaje lekko wyżej niż pozostałe.
No i te niewyraźne napisy..

Opublikowano

ja wygrałem mclarena tego gorszego

mp4??? lol fart,

ile wydałeś na te pakiety ja po wydaniu huh dorbych 20milionów dostałem jedynie 3 pro części :(

93988298266825447943.png

Opublikowano

Ahh na pewno nie jest to prawdziwy screenshot tak jak napisali wcześniej w drugim ss'ie są niewyraźne napisy , tak więc nie próbuj nas oszukiwać ^^

Opublikowano

O tym czy to podróbka czy nie zadecyduje sam osobiście, nie niej jednak istnieje szansa na wygranie samochodu i jest wiele takich przekazów. Nie spamujcie "to fake" itp, proszę.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mnie tu coś pachnie fotoszopem ;x Wszystkie części które wypadły są wyraźnym drukiem a te samochody ciut niewyraźne.

Bo nazwa samochodu sie porusza, i jest nie wyrazna geniuszu?

Opublikowano

Pozwólcie, że skomentuje... Masa pieniędzy psu w dupe :D

Subaru STi kosztuje chyba 1,1 Mln :D

ale ja wolałbym wydać 10mil za 1 miejsce niż 4zł ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

A to zależy, ja mam jeszcze ze 70 miejsc wolnych i raczej nie będzie w tej grze w życiu tyle aut za IGC, których nie mam zeby to zapełnić :P

No ale jak ktoś ma standartowe kilka miejsc to pewnie czemu nie :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

gdy zaczynałem grę, i miałem te 200k już, kupiłem karte i poleciała mi be em ka. ;>
jest duża szansa że lootnie auto z tej karty.

Opublikowano

@up nie powiedziałbym że duża , po prostu miałeś farta , ja już kupiłem z 50 takich pakietów i wygrałem za przeproszeniem jedno wielkie gówno ;x

Opublikowano

Jeb*** się słownikiem w głowę. Sprawdziłem to. Kupiłem car packa, zrobiłem ss'a i nazwa samochodu była wyraźna "geniuszu" ...

To że nie pisze "ę" "ą" mam w dupie. Szybciej sie pisze bez tych znaczkow. A nikt sie do mnie nie dop*erala o nie. Ale jak widac nie ktorzy maja nasrane w głowce. Co widac po twoim awatarze. Wiec sie nie udzielaj, ze zostal ss przerobiony czy cokolwiej bo napewno nie.

Edit. Powracajac do tematu.

Sam kiedys probowalem wylosowac cos z tych kart, 30k IGC i nic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...