Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niestandartowe picki na mida?

lucyfer07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AP Kog'Maw

AP Heime

AP Tanky Alistar

AP Tanky Amumu

AP Tanky Malphite

AP Tanky Taric

Przypomnę sobie postacie którymi nieźle pizgałem na midzie i dopisze.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Trynda AP na mida ? - bad idea

Xin AP - pierwszy raz słysze

AD i tak lepsze

@top

malzahara akurat często widze .. Mniej pojawia się op LB - mocne combo , stun i pacyna

Mierzyłem się z takim xinem, z tego co się orientuje ma heala co 3 hit z czegoś tam z przelicznikiem AP. Uwierz mi że naprawdę może dużo bić full as/ap

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Trynda AP na mida ? - bad idea

Xin AP - pierwszy raz słysze

AD i tak lepsze

@top

malzahara akurat często widze .. Mniej pojawia się op LB - mocne combo , stun i pacyna

AP Kog Maw rozpierdoli AD Koga w late z palcem w dupie 1 vs 1, będzie też robił o wiele większy DMG w TF'ach, AP ma jedynie słabszy mid game od AD

Opublikowano

Niestandardowe picki na mida - nowa meta... No więc tak:

Jayce
Lee Sin
Chogath
Pantheon
Kha
Talon
Zed

Chyba, że jesteś "rili haj ilo plaja" wtedy....
Nami
Irelia
Zac

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Shen ostatnio grałem i robiłe się pod tanka ale też trochę pod as i rozjebałem mida na spokojnie :)

x

Opublikowano

A co myślicie o Corkim Ap ;)? W early słaby, ale w late całkiem ładnie kosi :) . Może to nie postać na rankedy ale na normale? dla funu? Czemu nie?

Corki pod ap jest gównem w każdej fazie gry. Bynajmniej nie kosi. Tylko coś by z ulta zrobił, tak to useless. No i gdzie chciałbyś nim iść? Supporta czy gdzie?

Ja polecam pantheona. Ostro kontruje kate i większość miderow. Świetny harras

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Zilean jest mega na midzie, po prostu nie daje przeciwnikowi żyć :D Co chwile trzeba recallować bo się nie da nic zrobić vs jego bomby a w late ratuje team - głównie adc za pomocą ulta :P Co do mida, grałem yorickiem parę dobrych razy i też dobrze się sprawdza, jeszcze jak blue się dostanie to kosa :D Siona również rzadko widzę a postać naprawdę też przerąbana tylko trzeba potrenować troszkę z shieldem itp itd, ale ogółem miazga :)

Opublikowano

Niestandardowe picki na mida - nowa meta... No więc tak:

Jayce

Lee Sin

Chogath

Pantheon

Kha

Talon

Zed

Chyba, że jesteś "rili haj ilo plaja" wtedy....

Nami

Irelia

Zac

??? przecież pantheonem, cho, kha, talonem, zedem się chodzi od roku czasu już na mida jak nie dłużej więc coś ci się pomyliło xD on pytał o NIESTANDARDOWE a nie STANDARDOWE, bo te co napisałeś to aktualnie standard jest :P

Opublikowano

ja polecam trynde ap nie raz grałem nim na midzie i fajnie można trolować mimo tych wszystkich nerfów na przeliczniki

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Kog Maw AP ma taki nuke na enemy że to jest porażka, polecam granie nim świetna postać.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...