Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niestandartowe picki na mida?

lucyfer07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mmm Galio jest rzadkim pickiem, ludzie nie wiedzą jakiego ma ulta, czy uciekać czy co robić...

A wiem, że jest dobry dość. Nie wiem nic po za tym o nim

Malzahara rzadko widzę, również rozpieradla system

Oczywiście supporty, kiedyś na diamoncie często widziałem Janna na midzie, Nami

Opublikowano

Myślę, że Taka Nami, Janna, Sona mogłyby sobie poradzić na midzie. ; > Ostatnio grałem z Janną, która miała 11/6 na midzie. ; >

Opublikowano

Polecam Lee Sina, na niższych dywizjach, tam nikt nie uważa, żeby nie zostać trafiony z Q, a zwykle prowadzi to do stracenia ponad połowy, albo całego zrowia.

AD Yi, po reworku spisuje się na midzie.\ pod AD

Polecam spróbować te dwie postacie.

Opublikowano

Darius

Pozdro dostałem ostrzeżenie za to ze napisałem propozycje na mida : ) DZIĘKI 90/100 OSTRZEŻEŃ!!!

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Jax. Janna ssie, juz predzej poszedlbym nia AD niz AP (za wysokie CD).

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

ALISTAR!! Zdecydowanie Alistar ostatnio grałem z jakąś platyną. Grał ap Alistarem na midzie w mid gamie zrobił Pente :D Olbrzymi dmg

Opublikowano

nie wiem czy jest takie coś jak niestandardowe bo się zazwyczaj bierze kontry np jak ktoś weźmie kha zixa a kontruje go pantheon to na mida bierzesz panteona a żeby nie było to trynda pod ap

Opublikowano

@2xUP coś Ty :P To zależy gdzie i jakich masz enemy.. przerwą Ci ulta i gówno zrobisz. Jego główne dmg to ult bo z tych śnieżek[E] to zbyt mało pizga by zrobić pente ;D

@Topic :

hmm.. siedze w goldzie 5 i powiem Ci, że rzadko widzę Gragasa lub Karmy pod AP..

Polecam Karmę pod AP bo ładnie rozpierniczyć może. Ja grałem na bocie ostatnio Quinn + miałem suppa Bltza i przegraliśmy niestety linię vs Karma(ponad 35ap na start) i Teemo ;>

Karma ma olbrzymi dmg i wkurzający ludzi harras i dziwię się, że rzadko nią grają na midzie. Znaczy wiadomo, że nie dorównuje takiemu Kassadinowi czy Akali (dmg) ale daje rade.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Jax ap. Z lich bane'm z w bierzemy coś 400 dmg. Niszczy system 20/8. Również można zagrać Ap tryndą, albo Xinem.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Tryndamier pod ap.

Te soraki na midzie to sa slabe trzeba naprawde byc losiem zeby dac sie jej

Trynda AP na mida ? - bad idea

Kog, Tristana, Xin AP/Hybryda

Xin AP - pierwszy raz słysze

Kog Op Maw Ap rozkurwia

AD i tak lepsze

@top

malzahara akurat często widze .. Mniej pojawia się op LB - mocne combo , stun i pacyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...