Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer Survival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem jak inni ale mnie sie podoba tylko istnieje takich serwerów około 1000

Nie wiem jak inni, ale wśród wielu graczy z moich serwerów oraz wśród moich znajomych na pytanie o serwer "pełny survival" odpowiadało że brakuje ogarniętego survivalu bez other drop, z małymi autorskimi dodatkami. Może jest dużo takich serwerów, ale raczej nie są to polskie serwery. Jak i również nie zamierzam stworzyć serwera, w którego trzeba wydać kilkadziesiąt złoty by na start być overpower. Nie, u nas pieniądze będzie można wydać by wspomóc serwer, administracja będzie panować nad wszystkim, eventów nie zabraknie. Jeżeli wyrażacie swoją opinie to proszę wziąć pod uwagę to co napisałem, gdyż będzie mi po prostu łatwiej zbierać dane ;).

rubyq.png

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry można powiedzieć, że świetny tak jak wspomniałeś jest mało ogarniętych serwerów survival. Z tego co przeczytałem to serwer będzie udany, ponieważ widać, że nie macie zamiaru robić Pay To Win;x Mam znajomych chętnych do gry więc możesz liczyć na paru graczy ode mnie. Koncepcja serwera bez OtherDropsa, ale z dobrym Anty Xray'em jest prześwietna i sądzę, że twój serwer będzie miał sporo graczy przynajmniej powinien tyle mieć.

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Mi osobiście odpowiada taki pomysł, chociażby przez motyw MCMMO, który na prawdę rozkręca serwery survival. Jeżeli istniałby taki na prawdę w porządku serwer survival z MCMMO, to zapewne bym na niego zawitał i wbijał unarmed fighting.

Opublikowano

W sumie mcmmo można wgrać, kilka osób również wspominało iż byłby to dobry pomysł. Co do serwera z dwoma drużynami/gildiami jest takich masa i się moim zdaniem nudzą szybko więc odpada, przynajmniej u mnie. Ja stawiam na Survival, bez otherdrops, z autorskimi dodatkami, dobrym anty-x-rayem, z zablokowanymi wszystkimi glitchami na kopiowanie i z ogarniętą administracją. Niestety z ubogim spawnem, gdyż nie mamy w ekipie dobrego budowniczego, a jak widzę survivale ze spawnem przypominającym cytadele lub inny iście epicki budynek to aż mnie coś kuje w sercu, że nie mam talentu do budowania :f

ref.

rubyq.png

Opublikowano

hmm jak kojazysz sieć gocraft to PISZ NA PW

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...