Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Warrock a kasa

konmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem ci tak wyskoczylem od tylu na typa z k2 (nie kupowalem nic jeszcze nawet za dinnary) gosciu z famasem pxami i calym tym gownem zabil mnie tylko dlatego bo mial famasa ktory ma fajny dmg

Opublikowano

Jeżeli nie potrafisz grać na poziomie to tylko może Cię uratować "kasa" lub też nauka.

Wystarczy, że umiesz grać, masz chęci do grania i najważniejszy punkt, czyli czas.

Jeżeli grasz długo dziennie, efektywnie, skutecznie, to będziesz zarabiał dużo dinnarów, za te dinnary będziesz mógł kupić fajne bronie takie jak m4, ak47, k1, mp5k, g35_c itd. oczywiście po osiągnięciu pewnego levela.

Jeżeli masz skill skosisz kałasznikowem jakieś nopka z Famasem ;-)

Nie musisz wydawać, musisz się nauczyć grać na dobrym poziomie... jeżeli nie umiesz grać m4 to się nie dziw, że trzeba wydawać kasę, w końcu Famas jest lepszy :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

czy 70 level z premka i gold packiem mozna nazwac nopkiem? (to nie ja jak cos jestem)

Tak, bo wydaje tyle pieniędzy w błoto, dla internetowej rozrywki, gdzie w życiu realnym mógłby zapewnić sobie wiele innych przydatniejszych rzeczy... choćby przekazać to na cele charytatywne.

Gdyby był naprawdę na poziomie 70 levela, z ratio 2.0 to by grał f2p :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

podsumowujac nie warto placic na gry bo to samo mozna osiagnac nie placac tylko zajmie to wiecej czasu? i czy gracz nie placacy ma szanse na top 100?

Aby zaistnieć w WarRock`u nie wystarczy mieć tylko dobre bronie ale też skilla.

wystarczy znac kombonacje WW-shift+spacja i gg reszta to banal czyli ustawianie sie za skrzynkami kucac-spacja-kucac-spacja ww-w-ww-w-ww-ww jesli ktos ma problem z celowaniem w wrze sa jeszcze zombie ;p

Opublikowano

podsumowujac nie warto placic na gry bo to samo mozna osiagnac nie placac tylko zajmie to wiecej czasu? i czy gracz nie placacy ma szanse na top 100?

Pewnie, że takk!! Więcej czasu to na pewno bo nie będziesz miał takich dodatków jak +30 % exp up, dinnar itd.

Nie będziesz miał min dzięki którym wbijasz szybciej exp z czym się wiąże level :)

Więcej czasu, o wiele więcej. Nerwów itd.

up@ Skil to nie tylko bieganie, bunny jump itd ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

powiem tak dobry sprzet,doswiadczenie(czyli znajomosc map) i bronie f2p czyli tylko takie za dinary wystarczy zeby np zabic kogos kto ma famasy i inne zabaweczki..

Ps. Jak ktos zaczyna gre to niech gra tylko na broniach za dinary m4a1, mp5k i lecimy z koksem. Bo po co na kupujesz sobie famasow nauczysz sie tym grac a jak nie bedziesz mial nexonow zeby sobie kupic i bedziesz zmuszony grac f2p to bedziesz free killem xD

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

masz racje skill to jeszcze gps :P xD

i pytanko poza tematem placisz na gre? jesli tak to ile? jaki masz level? ile grales w wra by wbic ten level? czy grales z premium?

Opublikowano

masz racje skill to jeszcze gps :P xD

i pytanko poza tematem placisz na gre? jesli tak to ile? jaki masz level? ile grales w wra by wbic ten level? czy grales z premium?

Raczej nie GPS bo się kojarzy z hackiem, lecz orientacja :D

Odpowiem na te pytanka jeszcze ja, mam 46 level :)

1. Płaciłem kiedyś na itemy za czasów G1 i trochę za nexona, całość wyszła ok. 400 zł, na całą karierę.

2. jw

3. 46

4. Ok 2 lat, lecz nienałogowo tylko dla przyjemności, rzadko grywam :)

5. tak, kilka razy miałem premium bronze, silver u gold 3 razy, lecz to nie jest najważniejsze :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

wystarczy znac kombonacje WW-shift+spacja

Jeśli wyskoczysz z bunny hop`em na kolesia który ma w magazynku dużo amunicji (m249/m60) to nie zawsze wygrasz, bunny hop jest dobry na sniperów

kucac-spacja-kucac-spacja ww-w-ww-w-ww-ww

Nie tylko kucać skakać i ale także przechylać się i biegać na boki

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

tak btw dacie mi jakies porady dotyczace gry osobisciem uwazam ze gram calkiem ok ale wszystkiego nie wiem

tylko nie wysylajcie mi spisow broni ani info dla typowo poczatkujacych : P

postanowienei na przyszlosc : nigdy nie plac na wra ani inne gry w ktore mozna grac za darmo :D

Opublikowano

Jak na razie wydałem 100zł na grę ale mam zamiar znowu wydać 100zł więc już łącznie wydałem na grę 200zł ale znam takich graczy co 0 płacili i grali F2P czyli te darmowe broni i mają potężnego skill'a.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Mi grę z rywalami utradnia jedynie m14 i flashe ...

Inne badziewia są naprawdę nie potrzebnę ... Moim zdaniem k1 jest o wiele lepszą bronią niż ten zj... famas -.-

Ludzie niektórzy jak patrzę mają premkę i na gówno ... I tak ze statami 0:5 latają , koleś jeden pamiętam tak wyskoczył

'' Ale z was nooby .. tylko ja mam premę ... '' a za chwilę 0:5 staty koleś ma , wystarczy skilla mieć :D

Co prawda kupowałem premy za realna kase , ale jak teraz patrzę to nie potrzebnie ;)

Opublikowano
Opublikowano

Mi grę z rywalami utradnia jedynie m14 i flashe ...

Inne badziewia są naprawdę nie potrzebnę ... Moim zdaniem k1 jest o wiele lepszą bronią niż ten zj... famas -.-

Ludzie niektórzy jak patrzę mają premkę i na gówno ... I tak ze statami 0:5 latają , koleś jeden pamiętam tak wyskoczył

'' Ale z was nooby .. tylko ja mam premę ... '' a za chwilę 0:5 staty koleś ma , wystarczy skilla mieć :D

Co prawda kupowałem premy za realna kase , ale jak teraz patrzę to nie potrzebnie ;)

hmm nie nazwał bym tego tak że miny to gówno też mnie to denerwowało kiedyś ale teraz nie mam z tym problemu ktoś campi w bazie na minach to plant jeżeli jestem w NIU to po prostu czekam i tak muszą plantować wkońcu się ktoś pojawi do zabicia :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Albo jesteś dobry albo nie jesteś dobry ^_^ Według mnie ilość wydanego hajsu nie ma znaczenia.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Rada odemnie - nigdy nie graj takimi broniami jak famas, xm8, mp7 itp. Lepiej kup k1/m4 i ucz sie powolutku tym grac. Nie patrz na ratio, lvl itp. Po prostu graj. Ja w ten sposob zrozumialem jak to mozliwe ze na poczatku gralem mp7 i padalem od mp5. Bron to nic. Grasz Ty. I taki mini tutek: na poczatku rundy wychodzisz np z derb marien. Jesli potrafisz bh to szybko lecisz prosto w kierunku ruin i czaisz ile osob biegnie do plantu obok niu. Jesli 2-3 to smialo lecisz na ruiny, zabijasz, dalej kolumny i zachodzisz od tylu tych ktorzy pobiegli do marien. To samo z innymi mapami. Orientuj sie gdzie chodza przeciwnicy i staraj sie byc jak najszybszy. Jesli nauczysz sie dobrze robic bh to zrozumiesz o czym mowie. Jestes o wiele szybciej w danym miejscu od przeciwnika. Na slabszym sprzecie, jak moj, to daje bardzo duzo.

Opublikowano

weeedx, dnia 03 Sie 2013 - 23:35, napisał:
Rada odemnie - nigdy nie graj takimi broniami jak famas, xm8, mp7 itp. Lepiej kup k1/m4 i ucz sie powolutku tym grac. Nie patrz na ratio, lvl itp. Po prostu graj. Ja w ten sposob zrozumialem jak to mozliwe ze na poczatku gralem mp7 i padalem od mp5. Bron to nic. Grasz Ty. I taki mini tutek: na poczatku rundy wychodzisz np z derb marien. Jesli potrafisz bh to szybko lecisz prosto w kierunku ruin i czaisz ile osob biegnie do plantu obok niu. Jesli 2-3 to smialo lecisz na ruiny, zabijasz, dalej kolumny i zachodzisz od tylu tych ktorzy pobiegli do marien. To samo z innymi mapami. Orientuj sie gdzie chodza przeciwnicy i staraj sie byc jak najszybszy. Jesli nauczysz sie dobrze robic bh to zrozumiesz o czym mowie. Jestes o wiele szybciej w danym miejscu od przeciwnika. Na slabszym sprzecie, jak moj, to daje bardzo duzo.

Dokładnie, mój sposób "taki sam" to taki:
Zrób sobie noobskie konto na którym będziesz się dopiero uczył grać, nie będziesz w ogóle wyzywany od hackerów itd. Jak będziesz latał z level 1-10 i kd 0.7 i około.
I jeżeli zaczynasz z postaciami:
Engineer - graj na początku podstawową bronią MP5, jest dosyć dobra ale zarazem wiele Cię nauczy, na 2 slot możesz kupić Berette bądź MP5k dla luksusu.
Medic - tak samo jak engineer, to samo eq.
Sniper - 2 slot ten sam dla wszystkich postaci, 3 slot graj standardowo M24, wyrobisz na niej celność, refleks itd.
Jest najlepsza do nauki.
Assault - 3 slot, zacznij od AK47, broń jest wymagająca jak dla nowych, lecz ja już na niej nabierzesz skilla skosisz nawet famaska :)
ew. właśnie m4.
Heavy Trooper, RPG i nic więcej :)
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...