Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4Story4Vendeta Powraca!

Inmagerian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma być włączony jutro albo pojutrze

Serwer może dziś już włączął

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Podobno przedłużyli włączanie serwera i dopiero prawdopodobnie będzie za 3 dni. Tak czytałem na forum vendety ;/

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

e bugsaturn dasz ip do downloada i rejstracji sune4s

Tomeczkooo przeczytalem na sune4s ze rejstracja do cb na mpcforum dal bys link?? do rejstracji

No raczej u mnie jak ja go stawiałem xD. Linku nie ma, piszesz mi pasy na pw. Downloady masz na stronie.

Opublikowano

nie padł po prostu działa 5 min a potem pada na pół godziny :D Admin chyba to idiota, a juz miałem nadzieję że jednak nie no cóż nie można tracić nadziei pozostaje jeszcze Opora, może ten serwer nie okaże się chujową niezbalansowaną porażką...

Działa server jest 10-20graczy od czasu do czasu i zabawa jest tylko niewiem czemu eq sie nie swieci +24 ;(

Opublikowano

Serwer padl.

DDoS w bialy dzien-.-

myślisz że jak serwer jest wył to już był DDoS .

Server is offline for testing, check the forums for more info.

w tłumaczeniu : serwer jest wyłączony ze względów testowych , sprawdź na forum aby się dowiedzieć więcej .

Więc jeśli nie wiesz co się stało to nie pisz ... :)

do tego pisałem z Thundergod'em i pisał , że mają firewall'a za 5tys. dolarów więc rzadko kiedy się zdarza , że ataki się kończą powodzeniem , bo większość (98%) zatrzymuje ta zapora ;] a jak nie wiesz co to jest Firewall to odsyłam do http://pl.wikipedia.org/wiki/Zapora_sieciowa

Opublikowano

Cały dzień praktycznie były lagi, wywalało co chwile to musiał być Ddos ...

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Cały dzień praktycznie były lagi, wywalało co chwile to musiał być Ddos ...

Nic nie musi i nie był .

To co teraz na dole wkleiłem pochodzi z forum vandety ;]

Od razu tłumacze : To nie był DDoS , nie wpływa do nas zbyt wiele nowych informacji , wystarczy nam abyśmy potwierdzili jedną teorie a następnie dali nowego Tcienta do pobrania , tylko tak mogę sprawdzić czy luka w zabezpieczeniach pochodzi stamtąd .

czyli jak można wziąć na logike to problem pochodzi stąd , że coś im się w plikach nie zgrywa , i dlatego tak wyłączają serwa , żeby sprawdzić źródło problemu :)

icon_post_target.gifby Thundergod » Sat Aug 10, 2013 1:02 pm

It's not a DDoS , they don't effect us much. The server crashes, we are investigating the issue.
Just to confirm one theory later on maybe you will need to download a new TClient.exe just so I can check if the security hole is from there
Opublikowano

No, lepsze to niż DDoS :)

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Z tego co mi powiedział , to DDoS'a mieli tylko 1 raz na samym początku teraz to się prawie wcale nie zdarza :) a będą ukrywali IP w kliencie do tego będą co sobote turnieje klasowe a co miesiąc drużynowe

Opublikowano

Z tego co mi powiedział , to DDoS'a mieli tylko 1 raz na samym początku teraz to się prawie wcale nie zdarza :) a będą ukrywali IP w kliencie do tego będą co sobote turnieje klasowe a co miesiąc drużynowe

:O Szkoda że już nie robią tego bo wakacje się skończą i już tyle nie pogram ;<

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

A wiesz kiedy to będzie :D ? Ten ukryty IP :D ?

| Vindictus |

|Inmasorian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...