Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4Story4Vendeta Powraca!

Inmagerian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ...przed pojedynkiem mi wywaliło :(

| Vindictus |

|Inmasorian

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co za ćwoki.. żeby zareklamować na epvpers... Wiadomo że tam są same cipki które atakują inne servery bo boją się konkurencji i ich servery są ch*jowe to musza DoSSować

Opublikowano

Wy naprawdę macie ostro z głową.. dzieci. Liczycie na to, że serwer 4fun, który był zareklamowany na epvp postoi chociaż przez tydzień? Raz może się tak zdarzyło, ale i tak co chwile wywalalo z serwera bo jakies klopoty były. Zaplaćcie tomkowi, to od jutra serwer wystartuje i macie pewniaka.

Do NoszeBambosze: Ty jestes serio autentycznym nie powiem kim? Gdyby nie bylo reklamy na epvp nawet bys nie wiedzial o tym serwerze, wiedzieli by tylko wybrani z jakiś niemieckich lub angielskich for takich jak mpc, ty bys nie wiedzial, wiec nie wiem po co ten placz z twojej strony? Zaplacisz hajs tomkowi to masz pewniaka i nie bedziesz sie musial martwic czy padnie czy nie.

Opublikowano

Nie bede z jakimis zjebami grał na Polskich servach. A server tomka też upadnie za jakiś czas. Wole wrocic do starego dobrego sherwooda i pierdolić te 4story.

Opublikowano

Zjebami? Ołł, pewnie sie obraziłeś, ze płatny bo mamusia telefon załaduje pewnie za miesiąc a funduszy już brakuje? Ojjj :( W takim razie wracaj do tej swojej gierki i pieprz 4story :D Jednak polaki to darmozjady~polaki robaki, wszystko by chcieli za darmo ( mowie o konkretnych osobach ) Z takim podejsciem w zadnej grze bys nic nie osiagnal, nawet bez wydawania na item shop. Nie mowie juz o tym, aby chociaz na 4story.pl na set 20 zarobic bo to juz by nie bylo w zasiegu twojej reki, bo najlepiej wszystko podac na tacy, prawda? Serwer tomka upadnie? Chyba smieszny jestes. Gralem na jego kazdym serwerze jaki mial po hamachi, pierwszy padl bo jakis debil na epvp zareklamowal, drugi sie trzymal ale tez probowali sie dobic do bazy danych, trzeci stał miesiąc i tylko ja tam grałem bo cała reszta poszła na jakis francuski serwer, nie pamietam juz nazwy :D

Opublikowano

Teraz ja wam cos powiem, Czytajac wasze posty wyzej smialem sie tak jak kiedys obbieralem ziemniaki..
Eg jest dlugo.. Popimo cziterow graja uczciwie.. Pro serwer tylko juz to nie to co kiedys bez czitow..
Co do serwa tomka Dzisiaj oplacam z bratem..
Narazie wstrzymacjei sie z serwerami..
wytrzymacie przecierz.

Opora4s nie ruszy juz nigdy, poniewaz podobno schackowali caly komputer Glossemu spalili mu caly dysk itp

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

SErver zjebany na maxa

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Wszystko to takie dymne. Niby wielki gość, bo stawia serwer, a pada po 2 dniach... Tomek ma ukryte IP więc nie powinno nic się dziać. Byle jakiś imbecyl nie będzie tak zdesperowany, że wyciągnie IP i zrobi ddosa -.-. Tomek, już się nie umię doczekać ;D

Opublikowano

Server tomka sporo nie postoi jak nie będzie graczy. A zawsze jakiś kapuś może dodać ip i po serwerze ;)

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Server tomka sporo nie postoi jak nie będzie graczy. A zawsze jakiś kapuś może dodać ip i po serwerze ;)

Ip znam tylko ja, resta laczy sie przez paczera ;*

Opublikowano

A co do Tomka ;) To chodzi mi o to że są takie dzieci że przegrają np w pojedynku albo ich ktoś obrazi i już lecą na epvp żeby się zemścić ;) Wiem to bo widzę np jak grałem na PL.. Ale jak nikt IP nie zna to problemu powinno nie być ;*

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Co do serwera tomka wystartuje w srode/czwartek podobno.
Ja juz czekam i oplacic trza. Owszem musze grac xD Najlepszym kaplanem na serwerze xD

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Co do serwera tomka wystartuje w srode/czwartek podobno.

Ja juz czekam i oplacic trza. Owszem musze grac xD Najlepszym kaplanem na serwerze xD

Jedyny, nie znaczy najlepszy.

Opublikowano

naraz wszyscy koxy ze by 15vs 1 dali rade... Tępota...Graj jak chcesz, ale nie uważaj sie za najlepszego, jeśli nie masz na to dowodów.

Opublikowano

BugSaturn, widze na filmiku, ze raczej pod defensywe grasz, wiec ogarniasz ofensywnego? Ja na pierwszym serwerze tomka gralem ofensywnym i malo kto mi podskoczyl :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...