Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4Story4Vendeta Powraca!

Inmagerian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Zapraszam was do gry a także do Derion :) I do Polskiej gildi Assassinorium :) Pisać do IVERIANv2 na PW :) Chętnie was dodam

Link: http://4story.4vendeta.com/

Znajduje się tam info jak dołączyć na serv :)

| Vindictus |

|Inmasorian

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie przecież padają...

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Myślałem że server postoi z pare dni ale po raz kolejny nauczyłem się że w cuda się nie wierzy. Padł..... Mam nadzieje że go naprawią i nie będzie to serv na zasadzie 10 minut grania dziennie, a później nie działa.

Opublikowano

nie padł po prostu działa 5 min a potem pada na pół godziny :D Admin chyba to idiota, a juz miałem nadzieję że jednak nie no cóż nie można tracić nadziei pozostaje jeszcze Opora, może ten serwer nie okaże się chujową niezbalansowaną porażką...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie mam nic do serwera Tomka, ale po prostu chcę sobie odpocząć od polaczków-cebulaczków no i trochę irytuje mnie to ze serwer nie jest 24h. Jak wpadnie tam jakaś pożądna stara ekipa z PLa to może odwiedzę ;)

Co do serwera obecnie Admin cofnął wszytskie postacie do toutrialu :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nwm jaki problem jest w zrobieniu normalnego servera który się nie psuje, ale dla twórców tego serva napewno jest to wielki problem. 2 konta mi się zbugowały a jak zrobiłem 3 to gdy wchodzę na postać wywala mnie do ekranu logowania. Nie polecam servera z całego serca.

Opublikowano

Serwer Tomka nie stoi 24h, bo musi kupic dedyka... Ogarnij prosze i poczytaj, zorientuj się.

@Topic Ten serwer pewnie też nie wypali... Znamy już te historie..

Opublikowano

NoszeBambosze, jak jestes taki cwany to postaw taki serwer. Nawet jakbys umial postawic taki serwer to nie potrafilbys go ogarnąć i rowniez padlby po 2h. Myslisz, ze oni są głupkami? GRACIE NA SERWERZE, KTORY BYL ZAREKLAMOWANY NA EPVP TO POWINNISCIE WIEDZIEC, ZE PADNIE. JAKBY NIE BYL REKLAMOWANY TO BYSCIE NAWET 20MIN NIE POGRALI A TAK REKLAMUJA I MAJA ZLUDNA NADZIEJE, ZE NIKT NIE PUSCI DOSA/DDOSA LUB NIE WLAMIE SIE DO BAZY.

Opublikowano

Tak uważam że są nieogarnięci ponieważ jakoś EG stoi do dzisiaj i nie ma bugów (jak się jakieś zdarzają to naprawdę mniej niż raz na miesiąc). A teraz wytłumacz mi dlaczego EG działa a vendeta nie? BO TWÓRCY SĄ NIEOGARNIĘCI I NIE POWINNI SIĘ BRAĆ ZA ROBIENIE SERVERA NIE MAJĄC DOŚWIDACZENIA.

Opublikowano

No wlaśnie najbardziej zadziwia mnie 4story EG bo swego czasu serwer był zbugowany i wszyscy latali na cheatach (nikt nie opłacał go za pomocą IS) czyżby to jakiś CUD? Do tego dodam że Admina na Eg nie było czasem nawet tydzień a mimo to stał MAGIA KURWA :)

A co do wypowiedzi NoszeBambosze to już nie chodzi tylko o to że serwer ma bugi czy tam pada bo ja potrafię to zrozumieć nie potrafię zrozumieć tylko jakim idiotą trzeba być żeby robić Bony po 18 speeda a potem oczekiwać że serwer będzie zbalansowany to jest po prostu KRETYNIZM.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

BO KURWA EG STOI NA HOSTINGU ZA KILKA TYSIECY DOLAROW, BO NA EG MAJA ZYSK I CODZIENNIE KTOS ZALADUJE ZA 100ZL MIMO, ZE TAM MALO WIARY JUZ GRA TO I TAK LADUJA NA EG NA IS. A NA TAKIM SERWIE Z CZEGO MAJA UTRZYMAC? BIORA NAJTANSZY HOSTING Z WLASNEJ KIESZENI NA KILKA TYGODNI. IM HOSTING LEPSZY TYM MNIEJSZA SZANSA NA DOSA/DDOSA/WLAMANIE SIE DO BAZY, BYNAJMNIEJ PROBY ATAKU ZAKONCZA SIE PORAZKA DLA ATAKUJACEGO, BO JAK SIE MA HOSTING ZA 10.000 ZL TO MASZ PEWNOSC, ZE RACZEJ BYLE GOWNIARZ CI NIE ZJEBIE SERWERA. POPATRZ PO ILE STOJA B.DOBRE, CIESZACE SIE POPULARNOSCIA HOSTINGI. JAK NA TAKIM HOSTINGU POSTAWISZ SERWER TO BEDZIE TWARDO STAL. ALE CO Z TEGO BEDZIESZ MIAL, ZE ZABULISZ 10K ZL NA MIESIAC I NIC Z TEGO NIE BEDZIESZ MIAL? A SERWER 4FUN FULL EQ 24? MYSL DZIECIAKU LOGICZNIE. PISALEM NA CAPSLOCKU ABY CI PRZEMOWIC DO TEGO MOZDZKA. CZEKAM NA TWOJ SERWER :)

BEZ ODBIORU.

Opublikowano

JAKBYS ZNAŁ EG OD POCZATKU INTELIGENCIE TO BYS WIEDZIAL ZE NIKT SEWERU NIE OPŁACAŁ BO IS NIE DZIALAŁ A MIMO TO SERWER DZIAŁAŁ PRZEZ CHYBA PRZEZ 3 LATA W WERSJI 1.7 NAPISALEM CAPSLOKIEM SPECJALNIE DLA CIEBIE <3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

JAKBYS WIEDZIAL TO GRALEM NA SAMYM POCZATKU EG, KIEDY DZIALAL TAM KAZDY HACK I KAZDE OPCJE Z CHEAT ENGINE. Z POCZATKU IM NIE WYSZLO I NIE POTRAFILI UTRZYMAC ROWNOWAGI CO DO HACKOW BO NIE MIELI NAWET HACSHIELDA ALE KU KONCOWCE 2010 ROKU WSZYSTKO SIE ZMIENILO I JUZ NIE BYLO HACKOW NA ULEPSZANIE. A WTEDY ZACZELI LUDZIE WYDAWAC PIENIADZE I NAWET NIE WIESZ JAKIE I ILE MIMO, ZE SETA NA EG IDZIE WBIC ZA 500ZL TO BYLI TACY CO POTRAFILI WYDAC TAM PO KILKA KAFLI ABY NA 6 SWOICH POSTACIACH MIEC SETY 24. I KIEDY JA GRALEM NA EG TO TY SIEDZIALES PEWNIE W PAMPERSACH PRZED MONITOREM. ZAPEWNE TERAZ MI BEDZIESZ CHCIAL DOCIEKLE UDOWODNIC JAK TO BYLO. CHLOPIE, JAKBY EG STAL NA HOSTINGU ZA 400ZL, TO BY DAWNO LEZAL. HOSTING ZA 400ZL MOZE BYC DLA KOLEGOW LUB MALO LICZNEJ GRUPKI OSOB, LUB TEZ WIEKSZEJ ALE JEZELI O SERWERZE BEDA WIEDZIELI TYLKO CI WYBRANI. Na epvp jak ktos zareklamuje serwer to np. dla nexona jest to konkurencja i moze ddosowac albo wlamywac sie do bazy, chociaz wiekszosc atakow na serwery pewnie puszczal Skillartz ze swoja ekipa z j4story. Dalsza rozmowa/klotnia nie ma sensu, moge ci podac na ts na pw jak chcesz sie posprzeczac.

Opublikowano

Tak. Jestem nieogarnięty, ale też nie mam pod sobą teamu złożonego z kilkunastu programistów, kilku webmasterów, kolesi od zarządzania bazą danych, moderatorów forum, GA I GMÓW od eventów, ludzi od irca, Mgiełki chroniącej przed atakami (kilka tysięcy złotych rocznie). W server wkładam każda wolną minutę, żebyście mieli gdzie grać. Przyznam pierwszy mój server stał 4 dni, potem dostał atak, jednak drugi server stał miesiąc bez żadnego probkemu, jednak grał na nim tylko imixu xD. Trzeci server będzie stał tak długo jak będą na niego fundusze. Testy beta przeszły bezproblemowo. Jak bym miał robić server pvp to w wypo all eq było by na +24, i każdy miałby równe biżu. I ludzie tłukli by się tylko w Ardir, ale nie ja celuję w coś większego. Coś na co zmarnujecie swój cenny czas żeby zabić nudę. Expiąc, bawiąc się i wbijając eq. A najlepsze jest to, że SAM NA NIM NIE GRAM.

Opublikowano

Tomek nie przejmuj się jakimiś internetowymi płaczkami, ktorzy szukaja tylko gotowca. Ty jestes jedynym z tym bardziej wytrwalych, poczatki miales ciezke, ale co serwer padl albo dalem ci smsa ty byles na zawolanie i leciales meczyc sie i stawiac od nowa serwer. Inni albo odpuszczaja albo po kilku tygodniach znowu próbują. A ty przynajmniej sie nie poddajesz i dązysz do celu ^^ A tymi placzkami to mowie ci, nie przejmuj sie :D

Opublikowano

Dokładnie... Rajcuje cie te stawianie serwera, rób co lubisz, a to że ci wychodzi, to tylko dobrze do nas:D My korzystamy i wsperamy cię finansowo, przynajmniej niektóre osoby. Ciesze sie, że jest wsród nas osoba, która ogarnia stawianie serwera. Byle do przodu.

Opublikowano

Jutro się już powinno wszystko naprawić...

| Vindictus |

|Inmasorian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...