Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Manessa.pl

Szaman Szejk

Manessa.pl  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Graczu czy zagrasz na naszym serwerze ?

• Tak
      80
    • Nie
      9
    • Jeszcze nie wiem
      18
  2. 2. Jak si? podoba Prezentacja ?

• 5/5
      52
    • 4/5
      36
    • 3/5
      10
    • 2/5
      2
    • 1/5
      14
  3. 3. Pobieranie Klienta jak idzie ? ;P

• Ju? mam
      39
    • Zasysam - zaraz bd mia? ^^
      64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz racji co do kont z Reinora :P

Tam było, login, hasło zakodowane, hasło niezakodowane. Więc były i te i te :).

możliwe że cos pokręciłem ^^ z tym reinorem było to troszkę temu a wtedy nie bardzo wiedziałem do czego jest mysql xD ale to już dawno temu xD z rok xD

i thx że śledzisz mój temat i poprawiasz moje błędy tak jak ja byłem u cb z 2 "binka" aka keyloger i nauka członka forgame o vps xD

@ Edit

Jutro jak wstanę postaram się 11:00 / 12:00 dostaniecie tutaj w odpowiedzi jako rozwiązany i na naszej stronie łatkę do połączenia się z serwerem i poprawnego działania klienta +/- 20mb ^^

zapraszam do rejestracji pobierana klienta naszego serwera i jutro do gry

widzę że było pisane że serwer pod is to is nie bd na starcie ^^ odpalimy go dopiero poniedziałek / wtorek ^^

wg88.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się fajny i interesujący lecz jeżeli nadal będę widział komentarze typu "Złodzieje" to raczej tu nie zagram....bo jak na razie widać to opinie macie na -

Opublikowano

Ja tam zagram i ocenie bo opinia na tym forum nie zawsze idzie z tym co jest naprawdę. Jak to jest w końcu z tym 6i7 na klasy bo nie ogarniam?

2sbu2dv.png

Opublikowano

Serwer polecam ;)

AW -

1 - Skad stalki i bronie 65 , 75 ?

2 - Skad 6,7bon ?

3 - Biolog co ile i do jakiego lvl ?

Ja tam zagram i ocenie bo opinia na tym forum nie zawsze idzie z tym co jest naprawdę. Jak to jest w końcu z tym 6i7 na klasy bo nie ogarniam?

Ze ci wbije np 15 woj 15 ninja i innych ci nie wbije w tym danym itemie

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny i interesujący lecz jeżeli nadal będę widział komentarze typu "Złodzieje" to raczej tu nie zagram....bo jak na razie widać to opinie macie na -

to sią komentarze osób jak fubu x debil no niestety sami pookradali graczy na serwerze balantia administrator tego serwera wam to potwierdzi ja nikogo nie okradłem więc nie wiem czemu taką mi opinie wystawiają

tak jak kolega niżej ^^ a dokładnie opinie każdy powinien mieć swoją a nie tak jak shizer x debil bo kto go zna to wie jaki on jest ^^

Serwer polecam ;)

AW -

1 - Skad stalki i bronie 65 , 75 ?

2 - Skad 6,7bon ?

3 - Biolog co ile i do jakiego lvl ?

Ze ci wbije np 15 woj 15 ninja i innych ci nie wbije w tym danym itemie

1. metiny i bossy

1. handlarka

3. co 1s do 140 lvl

wg88.png

Opublikowano

No ok a ile jest np tych itemów? Wszystkie maja taką blokadę?

Wszystkie maja blokade ;) Kazdy item ma wartosci takie jakie ustawil ;) Zeby pvp bylo idealne wiec w niczym 6,7bonu nie zmienisz

Opublikowano

Wszystkie maja blokade ;) Kazdy item ma wartosci takie jakie ustawil ;) Zeby pvp bylo idealne wiec w niczym 6,7bonu nie zmienisz

No właśnie mecze temat bo klasówki w 6i7 są u mnie niewybaczalne. Jednak zobaczymy jak to blokowanie wyjdzie w praktyce.

2sbu2dv.png

Opublikowano

dlaczego server off?

Admin serwera BaoBao pojechał na ślub i dzisiaj go nie ma i logowanie padło a nikt nie może tego naprawić ... nawet jak by wrócił to gdzieś o północy :( jutro może serwer będzie ON :). Bez obaw serwer nie padł tylko głupie logowanie padło wszystko będzie naprawione i będziecie już jutro spokojnie grać :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja. Dokładnie pokazane bronie, zbroje, biżuteria - zawsze tego mi brakowało w innych prezentacjach.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...