Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Manessa.pl

Szaman Szejk

Manessa.pl  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Graczu czy zagrasz na naszym serwerze ?

• Tak
      80
    • Nie
      9
    • Jeszcze nie wiem
      18
  2. 2. Jak si? podoba Prezentacja ?

• 5/5
      52
    • 4/5
      36
    • 3/5
      10
    • 2/5
      2
    • 1/5
      14
  3. 3. Pobieranie Klienta jak idzie ? ;P

• Ju? mam
      39
    • Zasysam - zaraz bd mia? ^^
      64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko, spoko kij Ci w oko...

Noresta pedal revoira za hajs sprzedal

Za kawalek chleba noresta da navi tam gdzie trzeba

To przyslowie warto znac noresta lubi level dac

"Noresta pro ddoser z uklarami i rowerem." ( Daronian forever <3)

"inspirationuf", "funflach" - znam twojego "funfla" na zdjeciu z toba 150kg nadwagi biala koszula, okulary.

Masz wyjątkowy talent do rymów.

Ty się marnujesz grając w tego metina.Świat czeka na takich ludzi.

Najlepiej pojechać po wyglądzie co nie? Pokaż twoją twarz porównamy...

@Anty

Bao Bao będzie dropić? :)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Cycu

Gówno wiesz : ) , triador na vps hahahaha a jakoś z ataki przetrwał ?:* , mmm GA tak obraża graczy ? NIE POLECAM , Wyciągnie IP , bd dosował + hajs zarobi z zamknie serwer

PS " Oby ci się za dedyka zwróciło kotku :*"

@Noresta

Co do cb to ekipa się nie wykruszyła odszedł BlassYa sam oraz Bzyku ; ) wiec 2 osoby w tą czy w tą : ) , dowaliłem tutaj hejt dlatego że Cycu jest zerem i złodziejem który nic nie potrafi a ty robisz to dla hajsu ... Od powiem tak samo od InspiratioN to ty się odpier.... : * , po 2 miałem zwykłego GM'a i nie odpalałem ja Ox'a hahha tylko Lourt i był zepsuty bo fakel jakieś wartości z senthi złe wgrał czy cuś , powiedziałem nie wiesz wiec się dziecko nie odzywaj idź tam dalej Navi rozdawać z Cycem :* , cennik już ustalony? :) Tyle że po co jak tylko RudeKojoty bd grać bo Navi za free :*

hahaha ty dalej myślisz że triador był na vps hahahahah

graczy nie obrażam ale takie scierwo jak ty to rodzina nawet się wyrzeka

poza tym nie gadaj że pod is bo is jeszcze nawet nie ma i nie bd drogi

to co bd w is mozna zdobyc w grze dropią kupony sm

wg88.png

Opublikowano

hahaha ty dalej myślisz że triador był na vps hahahahah

graczy nie obrażam ale takie scierwo jak ty to rodzina nawet się wyrzeka

poza tym nie gadaj że pod is bo is jeszcze nawet nie ma i nie bd drogi

to co bd w is mozna zdobyc w grze dropią kupony sm

Chyba ci debilu tłumaczę że ty sb wpajałeś cały czas że jest na VPS i każdy z cb się śmiał po czym rozsyłałeś moje ip żeby dosować ; ) , bardzo mądrze ; ) , tak dropią kupony 1% i tak i tak wszystko pod is ustawione pety itp , scierwo ? hhaa pojazd na rodzinę ? Widać wychowanie dzieciaka GA " gówno nie serwer "

Opublikowano

POLECAM DAC INNE PASSY NA TYM SERWERZE. POZNIEJ BAZA DANYCH BEDZIE CHODZILA PO GILDII RUDE KOJOTY I BEDA WAS OKRADAC Z EMAIL, STEAMOW KONT W METINIE !!!

czemu forum po stracie serwera? podpinam sie do tematu co ile resp metinow i bossow.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

POLECAM DAC INNE PASSY NA TYM SERWERZE. POZNIEJ BAZA DANYCH BEDZIE CHODZILA PO GILDII RUDE KOJOTY I BEDA WAS OKRADAC Z EMAIL, STEAMOW KONT W METINIE !!!

Podpinam się złodzieje :*

Opublikowano

@Cycu

Gówno wiesz : ) , triador na vps hahahaha a jakoś z ataki przetrwał ?:* , mmm GA tak obraża graczy ? NIE POLECAM , Wyciągnie IP , bd dosował + hajs zarobi z zamknie serwer

@Noresta

Co do cb to ekipa się nie wykruszyła odszedł BlassYa sam oraz Bzyku ; ) wiec 2 osoby w tą czy w tą : ) , dowaliłem tutaj hejt dlatego że Cycu jest zerem i złodziejem który nic nie potrafi a ty robisz to dla hajsu ... Od powiem tak samo od InspiratioN to ty się odpier.... : * , po 2 miałem zwykłego GM'a i nie odpalałem ja Ox'a hahha tylko Lourt i był zepsuty bo fakel jakieś wartości z senthi złe wgrał czy cuś , powiedziałem nie wiesz wiec się dziecko nie odzywaj idź tam dalej Navi rozdawać z Cycem :* , cennik już ustalony? :) Tyle że po co jak tylko RudeKojoty bd grać bo Navi za free :*

@JeDeN

Pokaż dowody to po rozmawiamy na Noreste jest pełno dowodów o Navi itp nie wspomne jak on serwer robi z Cycem to już bd każdy z Navi będzie latał : )

I znów się powtarzasz pisałem już (cycu też) że ja tylko pomagałem mu w plikach(jak sobie chłopak nie radził) Odeszły 2 osoby tak zobaczymy kiedy znów otworzycie rekrutacje do gildii... Co do rudych większość z nich nawet nie wie, że cycu startuje z serwerem.

@Anty

Jaki bonus zastepuje rose na magie ?

Opublikowano

Chyba ci debilu tłumaczę że ty sb wpajałeś cały czas że jest na VPS i każdy z cb się śmiał po czym rozsyłałeś moje ip żeby dosować ; ) , bardzo mądrze ; ) , tak dropią kupony 1% i tak i tak wszystko pod is ustawione pety itp , scierwo ? hhaa pojazd na rodzinę ? Widać wychowanie dzieciaka GA " gówno nie serwer "

nie obracaj kota ogonem bo poszukam postów z tematu triadora to jest dalej

drop kuponów jest 1000% z bosssa bez znaczenia jaki lvl jak nie wiesz nie komentuj i wyjdz z tego tematu bo nic nie wskórasz co do ddos nie wiem co to jest ^^ ale jak mnie wkur^^ to dla cb specjalnie się "dowiem"

i jak byś mógł to opuść ten temat wiem że forum jest dla wszystkich ale idź na dwór pobiegaj pograj w piłkę bo jesteś prowodyrem całej awantury i masz bardzo małe pojęcie na temat czego kolwiek

i tak jak noresta nie zasłaniaj się lourtem itp bo take nie odpowiedzialne osoby jak ty czu on właśnie z team 4 game wyleciały

wg88.png

Opublikowano

@Cycu

@Noresta

@JeDeN

Pokaż dowody to po rozmawiamy na Noreste jest pełno dowodów o Navi itp nie wspomne jak on serwer robi z Cycem to już bd każdy z Navi będzie latał : )

Na Noreste pełno dowodów. mrr &amp;lt;3 chciałbym, żeby kiedyś Shaders aka tarcze 50 luda bo dostał dostęp do /item się przyznał. Noresta może kiedyś był naiwny przy stawaniu Revoira, ale trzymał się i navi nie wyszło z jego strony tylko owego Shadersa. co do Manessy - Noresta pare rzeczy pomógł Cycowi zrobić bo wiadomo, nikt nie umie wszystkiego. Noresta nie jest w administracji, więc to co będzie (a mam nadzieję, że nic nie będzie) na Manessie nie idzie ' na jego konto ' : )

&amp;amp

Na Noreste pełno dowodów. mrr <3 chciałbym, żeby kiedyś Shaders aka tarcze 50 luda bo dostał dostęp do /item się przyznał. Noresta może kiedyś był naiwny przy stawaniu Revoira, ale trzymał się i navi nie wyszło z jego strony tylko owego Shadersa. co do Manessy - Noresta pare rzeczy pomógł Cycowi zrobić bo wiadomo, nikt nie umie wszystkiego. Noresta nie jest w administracji, więc to co będzie (a mam nadzieję, że nic nie będzie) na Manessie nie idzie ' na jego konto ' : )

@antywarn, jakaś rekrutacja na modów ts'a, forum będzie?

Opublikowano

Podpinam się złodzieje :*

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAH . Złodzieje? inspiration wcale nie okradało ludzi po bazie z gladora s2, no wcale ;). Mam przynajmniej 3 osoby od 'was' które to potwierdzą. Dodatkowo gdy respect mnie okradł na balanti dostał perma na wszystkie konta ,jak inaczej to wyjaśni?

@AntyWarn

Serwerek się świetnie zapowiada. Powodzenia :)

Opublikowano

Kurwa pasy do navi mam ja i Kongo nikt po za nami nie ma i nie bd miał w grze są zablokowane komendy /set /i etc nie bd nic rozdawane więc proszę mnie bezpodstawnie nie oskarżać i nie psuć opini mojemu serwerowi ja muszę zw z 2h z mpc bo musze na ts3 rangi zrobic pare poprawek na stronie i łatkę przygotować dla was na jutro ^^ zapraszam na serwer a jak zobaczycie takiego np ts3 to opcja super fajna ^^

wg88.png

Opublikowano

nie obracaj kota ogonem bo poszukam postów z tematu triadora to jest dalej

drop kuponów jest 1000% z bosssa bez znaczenia jaki lvl jak nie wiesz nie komentuj i wyjdz z tego tematu bo nic nie wskórasz co do ddos nie wiem co to jest ^^ ale jak mnie wkur^^ to dla cb specjalnie się "dowiem"

i jak byś mógł to opuść ten temat wiem że forum jest dla wszystkich ale idź na dwór pobiegaj pograj w piłkę bo jesteś prowodyrem całej awantury i masz bardzo małe pojęcie na temat czego kolwiek

i tak jak noresta nie zasłaniaj się lourtem itp bo take nie odpowiedzialne osoby jak ty czu on właśnie z team 4 game wyleciały

Myślisz że mnie postraszysz ? , szukaj postów bo nigdzie tak nie pisałem i nie jestem tam mało inteligentny jak ty zerowcu bo potrafisz tylko na rodziców jechać "ścierwo " , właśnie ty byś sb pobiegał ale jako wózkowy nie dasz rady ? ;c sponsora masz itp ? nowego kogo Zdanka ? " pzdr. dla ziomeczka :* " , po 2 nie wyleciały zerwocu tylko były wytłumaczenia dlaczego odeszli , wiec nie wiesz nic nie mów , jak bd chciał opuszczę , gówno ludzi na tym syfie bd sory sory "Rude Kojoty" . Nie wyrzucaj mnie Cycuś bo reklamę ci tego gówna robię gdzie bazę weźmiesz itp i bd okradał złodzieju : )

@Cycu

Już zbierasz IP ludzi słodko , jak chcecie mieć neta nie polecam tam wchodzić ;*

Opublikowano

Multi konta ? :D hahahhahaa

misiu nie mam czasu na takie głupoty jak "multi konta" to jest oznaka normalnego gracza

ps. ty tego nigdy nie zrobisz bo jesteś zwykłym napinaczem ^^ zapraszam chcesz się napinać zapraszam Polska > Podkarpacie > Łańcut > Telefon na pw dostaniesz adres i sobie porozmawiamy bo kozak przez kabelek ^^

zaraz dodam film konkursowy + blokady na serwie ^^

wg88.png

Specjalista
Opublikowano

Na pewno zawitam na serwerze :)

Jak na razie godny uwagi ;p

Zobaczymy co z tego wyjdzie .

powodzenia.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Były testy beta ??

Może dzisiaj włączycie serwer !!!!

Co do serwera zagram fajnie się zapowiada :3

tak były testy start jest zaplanowany na jutro ^^

wg88.png

Opublikowano

Macie zamiar dodać na serwer mounta Bao bao?

Piękna sygna :*

Ps : Pokaż swoją mordkę z grzywką ;*

Już wróciłem "ścierwo" byłem na dworze tak jak mi kazałeś cycu i znów napisze . NIE POLECAM wyciągną ip , hasła ,e-maile i bd okradać uważajcie !!!!!!!!

Opublikowano

Piękna sygna :*

Ps : Pokaż swoją mordkę z grzywką ;*

Już wróciłem "ścierwo" byłem na dworze tak jak mi kazałeś cycu i znów napisze . NIE POLECAM wyciągną ip , hasła ,e-maile i bd okradać uważajcie !!!!!!!!

i co ci da ten bezpodstawny spam ?

po co to ?

nie chcesz nie graj nie zmuszam cię

wg88.png

Opublikowano

Fajny serwer.

Nie ma zbędnego syfu

ale ale.. jak zwykle w systemie ulepszen dobrane są najgorsze zbroje z możliwych.

Bronie jeszcze jeszcze ale nie wiem po co dodajecie na serwer Rubinowe bronie z PLa

Przecież one wyglądają jak pistolety z matrixa :)

Ogółem serwer nawet nawet.

Ja nie zagram bo gram na innym.

Powodzenia ze startem

Obyscie padli po drugim DDoSie :)

( Żarcik ) :)

Powodzenia.

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...