Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputer do 2500zl

corbiac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc szukam dobrego stacjonarnego komputera do gier , tak do 2400 zł ale najlepiej poniżej 2000 zł . Chciałbym żeby chodziły na nim gry takie jak :

-GTA VI

-TES: Skyrim

-Far Cry 3 z dodatkiem Blood Dragon

-Dota 2

-Saints Row 3

-Assasyny

-Portale

-Dishonory

- i jeszcze LoL na najwyższych xD

itp.

Minimalnie żeby chodziły na średnich .

Dobrze jakby to były gotowce , ale mogą być też składaki .

Ramu 4 Gb , a dysk wystarczy mi 500GB

Opublikowano

Zmień RAM na 1x4GB ;>.

Deus G1 500w. jest tańszy, bo w cenie tego Modulara można już wybrać ZS 550w.

Z cable menagement nie będzie problemu.

Opublikowano

Może przestaniesz ciągle pisać i polecać te gotowce z allegro? Nie wiem może sam kupiłeś, ale innym może bez sensownie ich nie polecaj.

Może szanowny kolego zwrócisz uwage iż napisał on w swoim temacie ,,Dobrze jakby to były gotowce,, więc podałem mu komputer do grania.

Osobiście nie kupiłem komputera z allegro i nie zamierzam,ale skoro user szuka takiego komputera podesłałem linka niech sobie obejrzy i jak zechce to kupi.

Intel Atom N450 1,6 ghz

Intel Graphics Media Accelerator 3150

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Ale mogłeś doczytać do końca "Dobrze jakby to były gotowce , ale mogą być też składaki ." Opinie na temat gotowców można przeczytać już w różnych tematach. Nie wiem czy wiesz ale jest taka możliwość by sklep np. morele.net lub techplanet złożył cały komputer z części i przyjechał już gotowy tak jak z allegro.

Opublikowano

Może szanowny kolego zwrócisz uwage iż napisał on w swoim temacie ,,Dobrze jakby to były gotowce,, więc podałem mu komputer do grania.

Osobiście nie kupiłem komputera z allegro i nie zamierzam,ale skoro user szuka takiego komputera podesłałem linka niech sobie obejrzy i jak zechce to kupi.

nie kupuje się tego. z allegro tylko używane.

Opublikowano

Ale mogłeś doczytać do końca "Dobrze jakby to były gotowce , ale mogą być też składaki ." Opinie na temat gotowców można przeczytać już w różnych tematach. Nie wiem czy wiesz ale jest taka możliwość by sklep np. morele.net lub techplanet złożył cały komputer z części i przyjechał już gotowy tak jak z allegro.

Wiem.

Po drugie nie wierz w wszystko co piszą na temat kupna stacjonarnego przez allegro.Mój kolega kupil kompa stac na allegro za 3000zł ma 2 lata juz go i ani jeden raz nic nie wymienial komputer do dzis hula i spokojnie gra w csie na ultra 60 fps.Więc nie piernicz takich głupot których wyczytałeś z for dla ułomnych.Jeżeli koleś chce z allegro niech kupi są autoryzowane sklepy np. ASUS wejdzie na ich strone i ma 100% original sprzęt.

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

gościowi chodziło pewnie z tym "gotowce" o komputer złożony czyli samo pudło żeby nie musiał składac.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wiem.

Po drugie nie wierz w wszystko co piszą na temat kupna stacjonarnego przez allegro.Mój kolega kupil kompa stac na allegro za 3000zł ma 2 lata juz go i ani jeden raz nic nie wymienial komputer do dzis hula i spokojnie gra w csie na ultra 60 fps.Więc nie piernicz takich głupot których wyczytałeś z for dla ułomnych.Jeżeli koleś chce z allegro niech kupi są autoryzowane sklepy np. ASUS wejdzie na ich strone i ma 100% original sprzęt.

Wiesz w cs'ie na ma "ultra" tam nawet nie ma high ^.^ ani medium ani low :D. Bo jest tylko inna grafi openGL i 3d.. coś tam ;p

Polecam strone stopgotowcom.pl , lepiej kupić coś lepszego i pewnego niż potem płakać :)

graphic.png
Opublikowano

na allegro nie dostaniesz za tyle GTX760.

Może i nie.

Ja komputerów z allegro nie kupiłem i nie kupie więc niewiem czy są złe czy nie.Kupiłem jedynie telewizor Full HD który łądnie działa ale to telewizor.Z komputerami nwm jak jest nie czytam opini hejterów.

A więc szukam dobrego stacjonarnego komputera do gier , tak do 2400 zł ale najlepiej poniżej 2000 zł . Chciałbym żeby chodziły na nim gry takie jak :

-GTA VI

-TES: Skyrim

-Far Cry 3 z dodatkiem Blood Dragon

-Dota 2

-Saints Row 3

-Assasyny

-Portale

-Dishonory

- i jeszcze LoL na najwyższych xD

itp.

Minimalnie żeby chodziły na średnich .

Dobrze jakby to były gotowce , ale mogą być też składaki .

Ramu 4 Gb , a dysk wystarczy mi 500GB

Za te pieniądze możesz kupić dobrego kompa na allegro jak chcesz to poszukaj,jeśli nie zechcesz to polecam przejść sie do lokalnego sklepu w miescie oni napewno cie nie oszukają i bedziesz mial 100% gwarancji bo wiesz gdzie kupiles i mozesz zlozyc reklamacje...

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

W lokalnym sklepie kupujesz to samo co na allegro (w 99% przypadków).

Każdy ma swoje zdanie, ale kiedy już napisaliśmy, że nie masz racji i odesłaliśmy do argumentów powinieneś wziąć to pod uwagę i zakończysz udzielanie się, jeśli chodzi o gotowe komputery.

Opublikowano

Za te pieniądze możesz kupić dobrego kompa na allegro jak chcesz to poszukaj,jeśli nie zechcesz to polecam przejść sie do lokalnego sklepu w miescie oni napewno cie nie oszukają i bedziesz mial 100% gwarancji bo wiesz gdzie kupiles i mozesz zlozyc reklamacje...

Szczerze? "Informatycy sklepowi" złożą jeszcze gorszy zestaw niż allegrowski byleby sprzedać leżaki magazynowe.

Opublikowano

Szczerze,w sklepie komputerowym masz gwarancje i mozesz oddac sprzet,na allegro jest to trudniej jesli sie trafi jakis złodziej.

Komputery stacjonarne kupisz w saturnie,komputronik i wiele innych sklepach,oni przynajmniej z twarza w twarz powiedza ci podzespoly = Jak chcesz bierz jak nie to nie.Zresztą autorowi zalezy na kupnie komputera,ale nie napisal ,,Z allegro nie chcę,, kompy z allegro są czasami dobre jeśli trafisz na uczciwego sprzedawce...

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Szczerze,w sklepie komputerowym masz gwarancje i mozesz oddac sprzet,na allegro jest to trudniej jesli sie trafi jakis złodziej.

Komputery stacjonarne kupisz w saturnie,komputronik i wiele innych sklepach,oni przynajmniej z twarza w twarz powiedza ci podzespoly = Jak chcesz bierz jak nie to nie.Zresztą autorowi zalezy na kupnie komputera,ale nie napisal ,,Z allegro nie chcę,, kompy z allegro są czasami dobre jeśli trafisz na uczciwego sprzedawce...

Są w porządku, ale + 30% większa cena niż w przypadku sklepu wysyłkowego.

W saturnie powiedzą "mocny zasilacz, PFC ma, i duży FAN, więc Tytana uciągnie" . Wyczują, że się nie znasz i kupa ;>

A co do oszustów - mamy 2013 rok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...