Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Z unrankeda do silvera-

pepek238

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 wygrane to jak na razie ok Bronze I-Silver V ;d ja mialem 3 i dostałem Bronz II.... ale to zależy z kim grałeś. Możesz i Bronze III dostać.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Brąz 2 tutaj wylądowałem i stąd wyjdę(albo nie wyjdę i zostanę tu do końca życia)

Pozytywne myślenie :D Powodzenia w wychodzeniu

1994993994.png
Opublikowano

no więc: nie masz run ani specjalizacji (3 strony to za malo) i 140 wygranych normali. Powodzenia w brazie 214432314 :)

Tak zawsze jest. Na poczatku bedziesz wygrywac a potem bedziesz narzekac jaki to ja noob team mialem

Ja zaczynając rankedy nie miałem nawet 200 normali wygranych i jakoś wyszło że miałem 5/5 staty w solo Q i Silver V mnie zagościł ... Wystarczy ogarniać w miare ..

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Ja przy 100 normalach wpadlem do Silver IV. "Ogarniac w miare" nic Ci nie da, jezeli trafi ci sie chujowy team, to nic na to nie poradzisz.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

@up

Masz jakieś wąty, umiesz czytać ??? Pisałem w pierwszym poście że nie jestem ProGamerem ale ty za niego się uważasz i nie umiesz pojąć kilku rzeczy.

Nie przejmuj sie gimbem on sam jest bronzem tylko wyszedl na farcie i teraz ma mniemanie diamenta ale jak czytam jego posty to moge zawalu dostac...

Postaraj sie wymajnowac supporta i znajdz kolege adc ktory ogarnie. Wtedy mozna zamiatac duo wpasc do silver i sie uczyc

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

To też zależy od farta ;) Ja wygrałem 3 gry niestety i Bronze II, ale juz promo do Bronze I, za niedługo silver pewnie ;p graj duo jak chcesz, ja gram z kumplem i sie uzupelniamy. On idzie top/jungle ja mida i zazwyczaj jest easy. Ostatnio wbiliśmy mu Gold V ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...