Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Z unrankeda do silvera-

pepek238

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu będe dawał SS z gier :3 Na razie muszę rozegrać 10gier które gdzieś mnie wyrzucą jest już jedna wygrana Soraką jako support. A udowodnię płaczkom że z brązu da się wyjść ( jeżeli tam wyląduje dx )

PS: Nie jestem progamerem tylko zwyczajnym graczem który nawet ogarnia ;d

1.Win

uGkKqyx.jpg

Opublikowano

Ashe fajny buildxDDD

Ładnie ci poszło 0/0/18 to naprawdę dobre staty:)

Powodzenia:D

PS Z brązu da się łatwo wybić a silver średnio.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Heh, widzę że jako soraka saport bardzo ładnie ci idzie. BARDZO ciężko na unrankedach o supporta 0/0/18... i te 3 farmy :D ADC musiał być happy.

Ashe bulid nowa meta

@down a czy ja sie o farme czepiam? nope

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

@up to był mój pierwszy ranked. Soraką zacząłem rankedy jakoś tak bo został tylko support do wyboru.

3 Farmy to dużo więcej biegałem stawiałem wardów i healowałem.

Opublikowano

@up to był mój pierwszy ranked. Soraką zacząłem rankedy jakoś tak bo został tylko support do wyboru.

3 Farmy to dużo więcej biegałem stawiałem wardów i healowałem.

noooo w rdzy MXM na pewno, support też powinien brać farme, jak nie ma adc na lini.

zobaczyłem twój lolking i życze Ci bronze IV/III :)

58 farmy w 30 min cait gj

50 farmy w 25 min morgana gj

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Mam nadzieje, że nie stealowałeś farmy adc bo on ma tylko 90 ;< tak to teraz poszło Ci 3 razy lepiej niż wtedy.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@2up

Nie, ogólnie to nasz adc nie ogarniał i chyba pierwszy raz grał ezem :D

I gram na EUNE

3gra i 3 wygrana. Tak samo Support tylko nidalee. Szybko team zabrał się za TF dlatego tak mała farma ale nie czepiać się.

XVl0o7x.jpg

Opublikowano

widzę, że świetne grać jako support :P nidale na suppie średnio sb radzi, lepsze są takie picki jak : Nami,Lulu,Fiddle,Zyra :)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

widzę, że świetne grać jako support :P nidale na suppie średnio sb radzi, lepsze są takie picki jak : Nami,Lulu,Fiddle,Zyra :)

najlepszy support to zyra, pis.

I tak raczej tych 10/0 nie wyciągniesz, ale grając supportem na 10/0 nie dostanies się do golda. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

no więc: nie masz run ani specjalizacji (3 strony to za malo) i 140 wygranych normali. Powodzenia w brazie 214432314 :)

Tak zawsze jest. Na poczatku bedziesz wygrywac a potem bedziesz narzekac jaki to ja noob team mialem

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

no więc: nie masz run ani specjalizacji (3 strony to za malo) i 140 wygranych normali. Powodzenia w brazie 214432314 :)

Tak zawsze jest. Na poczatku bedziesz wygrywac a potem bedziesz narzekac jaki to ja noob team mialem

Nie każdy będzie robił jak ty, srry.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

@up

Dlaczego mam narzekać na team ? Trafił mi się taki jaki jest. Mogłem być wkurzony lekko ale to ich sprawa jak grają. Nie każdy jest jak ty wielkim pro gamerem Lola.

Co do serii to cóż trafili się trudni przeciwnicy.

Aktualnie 4 wygrane 5przegranych.

Tutaj macie mój lolking:http://www.lolking.net/summoner.php?region=eune&summoner_id=32284029#history

Nie przejmuje się przegraną to tylko gra.

Opublikowano

@UP nie kazdy tak jak ja? Patrz na jego super serie : http://imageshack.eu/hcw

A NIE MOWILEM !!!

I płaczesz xD haha, o nie narzeka na team, przegra sie to sie przegra, gra sie dalej i nie każdy płacze jak ty, po przegranej.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

A kto powiedzial ze je placze po przegranej? Pozatym ja nie widzialem napisu defeat od 15meczy, wymasterowalem kayle i wszystko idzie latwo. Ten koles napisal "mialem team jaki mialem", spojrz na siebie, ty i ta twoja farma :-) chcialbym zobaczyc filmiki z tych gier. I co myslisz ze jestes prosem i bedziesz w goldzie? Radze zagrac jeszcze min. 100normali i kupic wszystkie runy

Pozdro

Opublikowano

@up

Masz jakieś wąty, umiesz czytać ??? Pisałem w pierwszym poście że nie jestem ProGamerem ale ty za niego się uważasz i nie umiesz pojąć kilku rzeczy.

Opublikowano

walka z wiatrakami :/ Chodzi tylko o to, że napisałeś że będzie "płakał" zara, jak przegra kolejne gry, bez żadnego uzasadnienia, czemu ma płakać, widocznie ty "narzekasz na team", że tak piszesz, przegra się i tyle.

Opublikowano

Ehhh nie rozumiecie o co mi chodzi ;p nie mowie tylko o nim ale o 90% ludzi z brazu, ciesza jape ze wygrali 2mecze supportem potem przegraja bo trzeba troche carryowac i placza :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...