Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Konkurs mypaysafecard

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kod dostałem zaraz po tym jak o nim napisali.

Nic nie grozi za podanie fałszywych danych podczas rejestracji.

Wiadomości które wysyła psc nie są spamem informują o konkursach w których uczestniczy mało osób więc jest wysokie prawdopodobieństwo wygranej.:)

Opublikowano

Piny dostają osoby które jakiś czas temu kliknęły możliwość otrzymywania newsletterów, teraz nic wam nie przejdzie.. Następny newsletter za miesiąc i nowe promocje ;)

Opublikowano

Emka

Mam tylko jedno pytanie:

Wiem, że założenie konta jest bezpłatne ale czy nie trzeba placic jakiegos miesiecznego abonamentu za korzystnie z konta czy coś podobnego?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A JA NIC NIE DOSTALEM :( Czemu niby... Nic mie nie przyszlo ani an email ani nie ma nawet tego w konkursach ;x

@Edit, newseller był wyłączony... Chyba się postrzele...

Opublikowano

Właśnie czytałem w FAQ paysafecard ,że są pobieranie jakieś opłaty ale np jak mam stan konta 0- zł to też pobierają te opłaty?

Druga sprawa - stworzyłem to konto standard na fałszywych danych , mogą mi coś zrobić ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Właśnie czytałem w FAQ paysafecard ,że są pobieranie jakieś opłaty ale np jak mam stan konta 0- zł to też pobierają te opłaty?

Druga sprawa - stworzyłem to konto standard na fałszywych danych , mogą mi coś zrobić ?

PSC co najwyżej może tobie zablokowac konto na myPSC, a jeżeli trochę bardziej sie uczepią to podajac fałszywe dane łamiesz polskie prawo co jest karane. jest to chyba zapisane w art. 190a Kodeksu karnego, co również było podane w regulaminie podczas rejestracji na PSC.

Tak przynajmniej mówia na innych stronach z podobnym tematem.

Opublikowano

Zadne oplaty nei sa pobierane, mam konto rok i nie ubylo mi ani zlotowki, w rachunkach tez nic nie mam. Ja mam konto na prawdziwych danych, ale oni chyba tego nei sprawdzają, wiec jak chcesz to miej, oni mają wywalone ;p

Opublikowano

Zadne oplaty nei sa pobierane, mam konto rok i nie ubylo mi ani zlotowki, w rachunkach tez nic nie mam. Ja mam konto na prawdziwych danych, ale oni chyba tego nei sprawdzają, wiec jak chcesz to miej, oni mają wywalone ;p

Opłaty są pobierane w wyskości 5 zł jeżeli nie korzystasz z konta, lecz to tylko wtedy gy masz np na koncie te 20 zł i przez rok nie wykorzystasz kodu ani razu. Jeżeli stan konta wynosi 0 to nie mają z czego pobierac tych 5 zł.

nie da się już otrzymać tych RP ??

A co trzeba zrobić by na przyszłość otrzymać

Musisz mieć zaznaczone na PSC ze chcesz od niech otrzymywać wiadomości newsy itd. raz w miesiącu posyłają takie wiadomości czasem sa to kody do danej gry, czasem jak teraz PSC na wszystko lub jakies inne bonusy wstep do konkursów, róznie bywa.

Opublikowano

nie da się już otrzymać tych RP ??

A co trzeba zrobić by na przyszłość otrzymać

nie otrzymujesz rp tylko bon na 20 zł, który możesz przeznaczyć na rp lub innne rzeczy wedle uznania. Natomiast żeby w przyszłości otrzymać promocje musisz się zarejestrować i zaznaczyć opcję, że chcesz otrzymywać newslettery na e-mail

@edit up szybszy

Opublikowano

Jak założę teraz konto to dostanę kod?

@Zrobiłem to konto, przypisałem kod i co dalej? Jak doładować sobie RP?

@Rozwiązałem

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Jak założę teraz konto to dostanę kod?

@Zrobiłem to konto, przypisałem kod i co dalej? Jak doładować sobie RP?

@Rozwiązałem

jakim cudem dostales kod?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...