Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Konkurs mypaysafecard

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji ,że paysafecard chce zachęcić nabywców do tworzenia konta my paysafecard , zrobili konkurs dla każdego kto miał włączone przychodzenie wiadomości i new'sów od paysafecard . Chodzi o to ,że każdy kto kiedyś brał udział w jakimś konkursie paysafecard , popatrzył na swoją skrzynkę .

Dostaniecie darmowe paysafecard ale tylko działające z kontem my paysafecard.

Konto my paysafecard może założyć tylko osoba ,która ukończyła 16 lat . Ja dla spokoju nie stworzyłem konta ale dzielę się tą informacją z innymi.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Dostaniesz za jakiś czas , też myślałem że nie dostanę a tu nagle ;3 Dziś . no ale nie mam konta i nie dam rady doładować .

PS. - pomoże ktoś w tym ? PW

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

eh.. 16 lat ukończyłem w marcu a i tak wyskakuje błąd po wpisaniu mojej daty urodzenia że muszę mieć przynajmniej 16 lat -.-

@edit

Wszystko już ok, 840 rp na koncie :P

@edit2

A jeśli założę drugie konto tylko tym razem nie prawdziwe to mogą być tego jakieś konsekwencje czy nie? Posiadam kilka pinów więc za darmo trochę kasy by wpłynęło

Opublikowano

Sarenkk - kod nie dostajesz za stworzenie my paysafecard , dostały go osoby które miały ustawione newsletter ^^ wcześniej na e-mail

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

nadal się podpinam pytaniem czy jeśli założę nieprawdziwe konto to mogę mieć jakieś nie przyjemności? Czy to nie jest w ogóle sprawdzane

Opublikowano

Na FAQ pisze ,że konto jest zablokowane jeśli to sprawdzą . Raczej nic więcej . ;3

Ale ja tam nie tworzę konta , nie mam 16 lat i nie chcę podawać swojego adresu . Więc nie tworzę . Jeżeli ktoś ma konto piszcie mi PW - PS .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Czemu lipa ? Zrobili coś takiego dla klientów , których nie wkurzały spamy na pocztę . Jedyne co mnie denerwuje to konto żeby stworzyć to trzeba podawać te dane .

;3

Sarenkk - proszę o kontakt PW

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Udało mi się to zrobić. 16 lat mam w październiku. Czekam na więzienie

@Edit

Ktoś tam się pytał co zrobią za podanie fałszywych danych. Jak myślisz, komu się będzie chciało sprawdzać pareset / może tysięcy osób?

Opublikowano

Próbował ktoś tego sposobu?

Na jaką kwotę dostaje się kod?

Można podać fałszywe dane?

Opublikowano

@Up ja próbowałem. Kod na 20 PLN się dostaje. Nie sprawdzą ile masz lat. Użyło tego masa osób, nikomu sie nie będzie chciało tego sprawdzić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...