Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trolle jak najbardziej stałego banika,wczoraj grałem mecz khazix z dobrymi statam i ktoś przypadkowo ks mu blue ten juz sell itemy i trolling free kille itd mecz ledwo wygrany,a to że ktoś feeduje to raczej wątpie że specjalnie przeciwnik na lini jest lepszy i tyle,sami pewnie mieliście tak,wnerwiają was afki nobby to na allegro kup konto z wyższą dywizją proste

Opublikowano

Widzę że gra to dla Ciebie całe życie , a więc jeśli masz trolla w teamie , graj normalnie potem go zreportuj i dostanie bana , jeśli Ty musisz pokazać swoją wyższość to go klnij ale bądź w 70% przygotowany na bana . Trollów się nie da uniknąć , musi być jeden team który przegra , i drugi team który wygra .

Opublikowano

Widzę że gra to dla Ciebie całe życie , a więc jeśli masz trolla w teamie , graj normalnie potem go zreportuj i dostanie bana , jeśli Ty musisz pokazać swoją wyższość to go klnij ale bądź w 70% przygotowany na bana . Trollów się nie da uniknąć , musi być jeden team który przegra , i drugi team który wygra .

Jesteś idiotą czy udajesz?Umiesz czytać?Uczyli w podstawówce?

Gość wam tłumaczy jak krowie na granicy, że za trolling nie ma bana i powinni coś z tym zrobić i ma racje, a ty mu wyjebujesz żeby ich raportował i bana dostaną.No kurwa.

I to jest zjebane w tej grze, że nie da się trollów uniknąć.Dlaczego niby ja mam przegrać mecz?bo co? bo jakiś zjeb 12letni się dobrał do klawiatury i nie potrafi się posłuchać lepszego?Dlaczego jak np. gram w silverze(krąże od kilku miechów od silvera 1 do silvera 3) to jak ja nie wykeruje gry to ją przegram?Mało kiedy jest tak że team jest zgrany i jest fajny lategamowy mecz.Dlaczego mnie nigdy nikt nie carruje?Może kurwa ja mam tez zły dzień a przeciwnik był mocniejszy, i co ?odrazu przegrywam.

System rankingowy jest zjebany, a trolle powinni łapać perm bany za trollowanie na rankedach. Jak chcą robić chujowe buildy, oddawać kille jak debile, pchać się byleby killa dostać to niech wypierdalają na normale ew. drafty bo na rankedach ich nikt nie chce.

Tak jak mówi autor tematu, gdyby taki seba co pojdzie i sfeeduje dostał 2/3 razy bana na rankedy to może by się zastanowił co robi.

Opublikowano

Do autora tematu. Jesteś w takiej dywizji na jaką zasługujesz. Przegrywasz bo grać nie umiesz, a temat na forum napisałeś bo nie masz się komu wyżalić. TAKA JEST KURWA JEBANA PRAWDA NA TWÓJ TEMAT.

Opublikowano

Do autora tematu. Jesteś w takiej dywizji na jaką zasługujesz. Przegrywasz bo grać nie umiesz, a temat na forum napisałeś bo nie masz się komu wyżalić. TAKA JEST KURWA JEBANA PRAWDA NA TWÓJ TEMAT.

Chuj a nie prawda. Cheatek dobrze napisał, skoro za afk ban jest (mecz 4v5 da radę ugrać jeszcze) to dlaczego nie ma być jebanego bana za TROLLING? Wolałbym miec afka niż trolla który wszystkich nafeeduje itp. Może faktycznie nie gra za dobrze (nie wiem nie oceniam, przypuszczam) ale w pewnym sensie siedzimy w tym jebanym bronze/silver bo dostajemy trolla/afkera/feedera do teamu. Jak ja nie wycarruje to nikt tego nie zrobi i przegrywam mecz. To jest chore.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

ok, czyli prosy z chalengera mają po prostu 100000 % farta i nie mają trolli, NIE KURWA AUTORZE TEMATU NIE UMIESZ GRAĆ I ZASŁUGUJESZ NA TO SZAMBO WIĘC MILCZ.

@antywarn :)

nie, nie masz racji można dostać bana za trolling :), nie wierzysz ? wejdź w regulamin kurwa i tam także masz, że jeżeli kogoś rozłączyło nie z jego winy to i tak dostanie jebanego bana bo twój team musiał radzić 4 v 5 więc teraz milcz bo nie znasz regulaminu.

@edit

700 post w tym temacie <3

@edit2

hahahahahaahahhahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha

Ostatnio był taki temat, w jakiej lidze siedzimy, autor zaznaczył Diamond, a oto dowód xdddd

Kto głosował na: Diamond
hahahahaahahahahaaaaaaaahahahhahaahahhahahaahahaaaaaaaaaaahahahahahahaahahhaahahahahahahhaahhaahhahaahahhaahhahahaahhahahahahaah
Nie wiedziałem, że takie szamba są w diamencie xdddddddd
tak wgl to dużo osób z mpc ma diamond nawet camo, niedawno miał silver :P

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja pierdole, ponawiam swoja prośbę, czytać posty zanim zaczniecie świecić jajami. NIGDZIE nie napisałem, że przegrywam przez trolli.

Oh naprawde ? Nie denerwuj sie tak bo ci żyłka pęknie.

Co to za różnica, czy koles z 0/10 będzie słabym graczem, czy trollem? Przez jednego i drugiego przegrywam grę.

SURPRISE MADAFAKA !!!
Spłoń w piekle słaby troll'u
IMO temat nadaje sie do zamkniecia, bo można wywnioskować z powyższych cytatów jaki poziom reprezentuje autor tematu.
Opublikowano

Nie ma i nie będzie idealnego systemu łączenia playerów, zawsze się trafi jakiś troll,afker albo no skilowiec,

jak dobrze grasz to w końcu się wybijesz, od jakiegoś czasu traktuje gry rankingowe jak normalne i powiem ci że o niebo lepiej mi się gra.

Nie chciałbym trafić na tego BCseeda na rankedzie.

Opublikowano

No słuchaj, skoro narzekasz że w Silverze V słabo grają, to może zastanów się nad sobą? KAŻDY gra na SWOIM poziomie i nie należy go za to wyzywać ok? To że może akurat ma słabszy dzień, albo jednak trochę zatródnych przeciwników mu dało etc. Akurat uwierzę, że ZAWSZE wygrywasz linię, zawsze jesteś dobry etc. Jeśli nie, to zamknij mordę do cholery i nie gadaj bez sensu...

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Btw, dzięki riotowi możesz wgl grać w lola, dziękuj im za to a nie jeszcze masz do nich problemy... nie podoba się - uninstall lol
Dokładnie jak reszta... jeżeli system byłby idealny, to średnio w każdej grze byłyby 2 gorsze od ciebie osoby i 2 lepsze... a ty jak zwykle byś flamował tych 2... każdy gra tak jak potrafi, jak ci się trafią mocniejsze od ciebie osoby to ty będziesz ty najgorszym i co z tego? czasem trafiaja sie lepsi, czasem gorsi, jeżeli zasługujesz na większą lige/dywizje to prędzej czy poźniej tam trafisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...