Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HotSpot shield

Gość Gibuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kiedyś gdy ktoś zbanował na TSie wystarczyło zmienić tożsamość i IP przez Hotspota a teraz to nie działa i dalej jest ban.

Czy tylko mi to nie działa czy wszystkim ?

Opublikowano

Powiem tyle poszukaj na MPC juz o tym pisalem ale jak widac nie do wszystkich dotarlo zmien IP oraz ID jak ci to nie pomoze wykasuj TS'a z kompa i od nowa zainstaluj bynajmniej u mnie to dziala . bo wprowadzili jakies scierwo i sie nie da na zmiennym .

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Przecież pisze, że tak robiłem i to już nie działa.... czytajcie ze zrozumieniem.

Z kasowaniem TSa też już próbowałem i gdzieś indziej siedzi ban, może w rejestrze

Opublikowano

W internecie są podane z różnych darmowych VPNów IP które można wkleić do YATQI aby po banować i tyle. Jedyne wyjście to zakupić pełną licencję np Cyber.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Dlatego ja używam prywatnych VPNów i Tobie równierz polecam. Nieznane IP, brak logów, ochrona przeciw DDoS - sama słodycz.

Opublikowano

Ja mam obecnie ten sam problem. W starszej wersji TeamSpeak 3 wystarczyło, ze użyje VPN oraz zmienię swoje unikalne ID i po sprawie. Teraz nawet reinstalacja TS oraz utworzenie nowego konta użytkownika w moim systemie i dalej nie działa. Jakieś pomysły? Moze doświadczony jakiś nie jestem, ale po mojemu wydaje mi się, ze TeamSpeak z którąś zrobił coś takiego, ze dodali jakiś unikalny plik, gdzieś głęboko zakopany w systemie, dzięki któremu serwer wie, ze jesteśmy zbanowani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...