Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradł mi konto... !

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic już nie zrobisz, jeżeli konto było warte 600zł+<nowe prawo> to możesz iść na policje, nie warto pisać do supportu bo Cię wyśmieją.

Opublikowano

To nie priv , nie ma czegoś takiego na PL-u

Widzę,że nie orientujesz się zbytnio w metinie.A więc od ponad pół roku (a może i roku,nie chce mi się liczyć ;) ) Team odzyskuje konta/itemy,a złodzieja banuje.

Co do maila,jeśli wszedł Ci na maila,od razu idź na policję.(Skoro gra na Twojej postaci,to chyba ma maila? Jeśli nie,to odzyskaj hasło do konta na maila,i będziesz miał swoje konto).

Włamania na maila jest karalne.Podchodzi pod Art 267 paragraf 1 i 2 kodeksu karnego.Otrzymasz odszkodowanie,a pan złodziej już nigdy nie zagra w metina.

Opublikowano

Widzę,że nie orientujesz się zbytnio w metinie.A więc od ponad pół roku (a może i roku,nie chce mi się liczyć ;) ) Team odzyskuje konta/itemy,a złodzieja banuje.

Co do maila,jeśli wszedł Ci na maila,od razu idź na policję.(Skoro gra na Twojej postaci,to chyba ma maila? Jeśli nie,to odzyskaj hasło do konta na maila,i będziesz miał swoje konto).

Włamania na maila jest karalne.Podchodzi pod Art 267 paragraf 1 i 2 kodeksu karnego.Otrzymasz odszkodowanie,a pan złodziej już nigdy nie zagra w metina.

Włamanie to jak już hackujesz konto mózgu.

A sam podał na własną odpowiedzialność ..

I po 2 co za (za przeproszeniem) idiota podaje hasło do gry z takim samym hasłem do E-maila ?

Opublikowano

Ja nie rozumiem, po co mu podawałeś hasło. No dobra, chciał ci dać EQ, trochę dał tego EQ, ale po co mu były twoje passy? Ja bym mu nie dał. Skoro kończył grę w Metina, to po co mu były passy?

Masz teraz przerąbane. :D

AxeePL.png

Opublikowano

Włamanie to jak już hackujesz konto mózgu.

A sam podał na własną odpowiedzialność ..

I po 2 co za (za przeproszeniem) idiota podaje hasło do gry z takim samym hasłem do E-maila ?

Nie pisz głupot,jak się nie znasz.Dał mu passy,ale nie pozwolił mu na zabranie stamtąd eq.

Hasło do maila,ma prawo mieć jakie tylko sobie wymyśli.Może to być nawet qwerty,albo 123456.I tak nikt nie ma prawa się włamać,i jest to ścigane i karalne.

Zgłoś to jak najszybciej na policję,a odzyskasz przedmioty,oraz konto.Złodziej zaś,poniesie odpowiednią karę.

Opublikowano

Nie pisz głupot,jak się nie znasz.Dał mu passy,ale nie pozwolił mu na zabranie stamtąd eq.

Hasło do maila,ma prawo mieć jakie tylko sobie wymyśli.Może to być nawet qwerty,albo 123456.I tak nikt nie ma prawa się włamać,i jest to ścigane i karalne.

Zgłoś to jak najszybciej na policję,a odzyskasz przedmioty,oraz konto.Złodziej zaś,poniesie odpowiednią karę.

Ja bym z tym poszedł na Policje na przyszłość uwazaj

Opublikowano

napisz na jakim serwie gra i podaj nick, na twoje konto i jego myslę,że kilku użytkowników zatrzyma się czasem koło niego:d

Opublikowano

Po pierwsze jeśli wbił na twojego emaila to jest karalne i możesz iść na policje.

Po drugie jeśli te konto masz od początku i znasz całą jego historie napisz na support, będziesz musiał podać parę informacji dot konta np.

Login, stare haslo, stary email, kiedy kupowano sm, na co wydano sm, z jakiego adresu ip się logowałeś i jeszcze parę rzeczy których już nie pamiętam.

Jeśli podasz je właściwie to support zmieni Ci email konta na Twój nowy.

Dodam że ta procedura strasznie dłuuuugo trwa.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

To jest utrata konta na własną odpowiedzialność. Pozdrawiam

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Ja na takich ludziach jak ty zarabiam doladowania :D

A z kontem sie juz pozegnales, mozesz w gildi rozpowiedziec i na servie ze jest zlodziejem itd :P

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Jak zmienił email a to dzisiaj możliwe to masz przekichane policja nic z tym niezrobi bo to nie jest kradzież powyżej 200zł a passy podajesz na wasną odpowiedzialność więc myśl co robisz jak ktoś cie pyta o passy to mądrością jest że ci konto ukradnie jak ktoś wchodzi na to konto i widzi że jest pro to odrazu albo kradnie konto ale pro eq dał ci itemy dał to mogłeś sobię iść a nie uwieżyć mu że da ci kase. I z czasu poświęconego w grze zostało ci siedzienie i pierdzenie przed komputerem aby znowu takie żeczy mieć.CZEGO PEWNIE NIKT JUŻ BY NIE ROBIŁ . Więc pozdro ale już tego nie odzyskasz ....... o.O

logo2.png

Opublikowano

@Up nie pisz głupot.Wejście na maila,jest karalne.Czy ukradł mu coś warte +200 zł,czy też nie.

Nie powinieneś wypowiadać się na tematy,o których masz zerowe pojęcie.Wprowadzasz autora w błąd.

Opublikowano

Ależ żeś sobie napitolił biedy... Jak można komuś podawać passy? Ja nikomu passów do moich kont nie podaje, bo nigdy nie wiadomo jaki Ci numer ktoś wywinie. Co do całej sprawy, pisz z supportem tyko nie pisz, że podałeś passy bo będziesz spalony na starcie i nic nie odzyskasz. Staraj się myśleć jak i pisać logicznie, zero paniki, przedstaw sprawę w troszkę inny sposób (i tego się trzymaj) a może CI pomogą.

W takim bądź innym razie życzę powodzenia. Przyda Ci się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...