Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcesz zrobic ze swoim zyciem?/Twoje plany

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kariera w MMA, a jak to nie wypali to do wojska :) życie zamierzam skończyć w wieku 50-60 lat nie widzę sensu dalej tego ciągnąć.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Kariera w MMA, a jak to nie wypali to do wojska :) życie zamierzam skończyć w wieku 50-60 lat nie widzę sensu dalej tego ciągnąć.

Z TAKIM RYJEM TO CI NA ULICE NIE WEZMA ( TWOJ AWATAR )

ps

"MOJE MARZENIE JEST BYCIE GRABARZEM" xD

Opublikowano

Zawsze marzyłem o 99 poziomie w metinie.

No to muszę powiedzieć, że porywasz się na głęboką wodę :P 99 lvl w Metinie, no to trzeba uruchomić w sobie 'no lifie' troszkę o.O

Moim marzeniem było zostanie Gliną 'psem' 8S

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Zostanę Bonzem.

A tak na poważnie to zależy jak z kasą :D Jak wygram w totka miliony to nic nie będę robić, tylko podróżować. A tak to może zostanę kierowcą.(nie rajdowym, tylko po prostu kurier czy coś)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie mam w ogóle pojęcia co ze mną będzie w przyszłości. Muszę poprawić naukę, bo jak będę się uczył tak dalej to skończę tak jak kolega gdzieś wcześniej wspominał kopiąc doły.

Chociaż moim marzeniem jest opanowanie do perfekcji języka angielskiego i nauczenie się jakiegoś języka programistycznego, aby robić jakieś scripty, pluginy, programy itp. na zlecenie.

Opublikowano

Wbić 105 lvl w Metinie <3

A tak na serio to nie wiem, koszykarz w NBA - haha, te moje marzenia. Najpierw chcę ogarnąć naukę.

Opublikowano

klasa społeczno-prawna, potem idę na prawo (rodzina w prawie tez) i się zacznie zarabiać nie małe pieniążki :p ogólnie w tym kraju legalną pracą nie zarobisz dobrej kasy, a pracy nie dostaniesz nie mając znajomości.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Zarobić dużo kasy jak będę miał 21 lat pojechać do USA zarobić tam dużo kasy i zrobić prawko potem jeździć dobrym autem :D

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ja już nic nie mam do roboty, mogę żyć codziennie tak samo aż do śmierci :D

Nie na tak na serio to mam zamiar kiedyś się udać na misję do kraju i wybawić ludzi z niewoli czy czegoś podobnego xD Póki co jest "spokojnie". Co będę robił po śmierci? Nie wiem ale jeżeli diabeł na serio istnieje to na pewno niema opcji żebym go nie zlikwidował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...