Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile Mieliscie Najwięcej Kasy W Metkupl I W Jaki Sposób Zarabialiscie

Shies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowod na yang

Chyba wystarczajacy dowod ze mialem tą liczbe yangow

to mialk byc pl, a to jaiks priv..na privie to ja mialem i 1,9kkk ;P proste wytlumaczenie ze to priv-ludzie piszacy na czacie:P

sygnatura1.gif
  • Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zarabialem przez bicie metinow 55+ i bossow dzieki czemu mialem Kamyczki Duchowe i inne fajne. Mozna tez do dt jezdzic z Gildia i jak masz szczescie to ulepszaj :) Najwiecej mialem cos kolo 360kk ale to bylo bo sprzedazy eq.

P.S. Zrobilem w dt hmsa z +6 do +9 :) Daj 5

http://www.youtube.com/watch?v=nhtZHyFYxr4&feature=related - jak nie widziales to zobacz xD

DAJ + PROSZE :D TO TYLKO 1 KLIKNIECIE I BEDE WDZIECZNY :)

Opublikowano

Ja miałem jakieś 100kk na 40lvl.

Na 29lvl dropłem RIBka +0 ze sr 42. Sellnąłem za 20kk. a 20kk kupiłem se eq. Zrobiłem na +9 i poszło drożej. Miałem okazję kupić Sokoła +8 za 50kk, więc kupiłem. Ulepszyłem na +9 i miałem pare SM na wzmocnienie. Wsadziłem do tarczy i trafiła się NNO. Potem zacząłem łowić. Uzbierałem na małżach jakieś 15kk. Potem zaczynałem kupywać małże. Kupiłem 1-dną małż i biała perła. Poszła na sell :) . A potem się wbiło 70lvl i spaliło stal na +8 :>

zenm.png

Rekrut
Opublikowano
to mialk byc pl, a to jaiks priv..na privie to ja mialem i 1,9kkk ;P proste wytlumaczenie ze to priv-ludzie piszacy na czacie:P

Od kiedy na privach pisze lvl i jest monetka?... To jest niemiecki serwer...

@Topic

Miałem ponad 500kk. Sprzedałem najlepszego bojowego na S4 ;-)

Tak po za tym dziennie ubijałem około 10 Rozpruwaczy i zawsze coś ciekawego leciało ;]

Stare dobre czasy ;p

Screena nie daję bo po co... Każdy może przerobić, było to nawet tak dawno temu że nie mam żadnych screenów po koncie ;p

Opublikowano

Yoe dziekuje ze mnie poparles :) A jak nadal nie wierzysz No.9 to wpisz sobie www.metin2.de wybierz serwer 19 ( Lechas) i sprawdz nick :)

PS A i zobacz nick na tym serwie tez wszystkie takie sa :)

Opublikowano

50kk

A więc tak:

Zrobiłem tygrę na +9 i sprzedałem za 10kk (kd. speda +4 i defa +4 ^^)

Lowiłem i sprzedawałem za pomocą fisha ;} (Około 30kk zysku)

I tricki które mam w swoim podklejonym temacie :P

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

50kk

A więc tak:

Zrobiłem tygrę na +9 i sprzedałem za 10kk (kd. speda +4 i defa +4 ^^)

Lowiłem i sprzedawałem za pomocą fisha ;} (Około 30kk zysku)

I tricki które mam w swoim podklejonym temacie :P

sebos2 chyba ci cos sie pokrecilo :) w tygrysiej jest jest slot :) wiec nie mozna wsadzic tam 2 kamykow :) Chyba ze o cos innego ci chodzilo ale tak wywnioskowalem z twojego napisania tekstu.

Opublikowano

Ajć...

Pomyliło mi się z tą zieloną na 34 lvl ^^ (ona ma chyba 2 sloty - o ile dobrze pamiętam)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Eee tam ja zarabiam tera tak; 1 konto fb ;)

2 konto fb albo czasem lece sura 15 lvl na orki na bo i tam bija metki ja wlcam mh 5,0 i kradne innym dropa dzis tak zarboilem 9 kk ;) Opalca sie ale ryzykowne

Opublikowano

Ja niemiałem za duzo kasy niemialem :P 24kk xD na plu zaczolem grac uzbieralem na fb jadąc handel sellłem fmsa +9 za 8kk fb nazbieralem 4 malze z jednej poleciala krwawa perla poszla za 6kk i z dropu rozne duperele sellalem :P i sie ubierało

Opublikowano

PL w sensie DE UK TR RU itp. Gdyz te serwery maja takie same raty i sa niemal podobne (roznica serwerow i groty wygnancow ). 100kk na serwer normalnym to jest nic :) Wlaczasz 3 fb przez tydzien 24/7 i masz

Opublikowano

powyzej 500kk bo wlamalem sie gosciowi na konto 78 lvl i sellem jego cale eq a potem golasa na sell alegro

jusz tego nierobie tylko 1 raz tak zrobilem bo mi ludzi szkoda jak ktos chce to mu napisze jak to trzeba zrobic ale tylko doswiadczonym gracza max 3 osoba to zdradza zeby neo nieokradali kont

DmG HACK BARDZO DOBRY DZIALA NA GLOBA I NA PRIVY I NA EASY METIN2

http://hotfile.com/dl/75064474/e81a6c2/DMGhack.rar.html

Opublikowano

Ja Mialem 35kk na 15lvl bo oddawalem expa do gildii i dropilem ku na metkach :)

Masz Swojego Priva Chetnie Zagram ~~GG~~~4457813~~~~

Masz Problem Napisz Do Mnie :):)

smok9809765kf.jpg

Po co to Otworzyłeś...?! Pozwoliłem ci...?! Coś ci nie pasuje, że sie tak Patrzysz...?! xDD

Chcesz to daj - zbieram :)

Opublikowano

powyzej 500kk bo wlamalem sie gosciowi na konto 78 lvl i sellem jego cale eq a potem golasa na sell alegro

jusz tego nierobie tylko 1 raz tak zrobilem bo mi ludzi szkoda jak ktos chce to mu napisze jak to trzeba zrobic ale tylko doswiadczonym gracza max 3 osoba to zdradza zeby neo nieokradali kont

Ja chcem ;D ale pewnie to sposób " daj mi passy muj tatóź to Gjem i doładóje ci janguf"

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Troche moj stan majatkowy sie zmienil na 3kkk :) Moze ktos ma wiecej :) ?

nóp

można miec 2kkk max - na kilku kontach pewnei powiesz - zbaniją cie - jeżeli ni prichach to sie ni liczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...