Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile Mieliscie Najwięcej Kasy W Metkupl I W Jaki Sposób Zarabialiscie

Shies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Albert123 Ni chuja ja się boję , że mi postać zbanują ;<.

Obecnie posiadam 300kk. Ciągłe wyjazdy na red las + dt kowal + ripper + metki morderstwa na mapkach (dobre ku i kamienie duchowe).

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kończąc grę na feniksie miałem coś koło 300kk ;) Wszytko zostało sprzedane ;>

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ja mialem 999kk, ale wszystko sprzedalem bo konczylem gre ;/

Twierdza s4 mozecie sprawdzic tylko nicku nie podam

/\

I po co tak piszecie? Ja sie przyznam mialem najwiecej 5kk bo wydalem na boja, ale mialem ;s

Opublikowano

ja kiedys kupilem od nooba silne za 10k :D to juz 1kk :D od nastepnego kupilem srebrna +4 za 80k ulepszylem na +9 xDD u gildijnego :D poszla za 10kk na s1 :D kupilem fms'a +7 sr -2 um 11(do pvp kox) wsadzilem kd sury +4 i woja +4 :D ulepszylem na +8 :D udalo sie ;) no to jak na +8 ulepszyl to na +9 bez problemu dobra daje tak i jeb: zawiodles :D zostalo mi 2kk zainwestowalem w kose +7 xD(mialem 32lvl to co :D) to nie bylo max ile mialem :D na s2 kolega mi dal zelaka +7 15 na magie :D kupilem malze i worek z trucizna ulepszylem na +8 i poszedl za 17kk :D

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Razem zebrać z all Postaci z S7 to około 80-90kk

Chociaż aktualnie tylko 13kk bo parte kupiłem

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

no moj najwiekszy zarobek to byl 1,7kk na bodziu :) nie wymyslam innych rzeczy poniewazn ie wiem gdzie expic jak dobrze zarabiac itp :((( jakby mi ktos powiedzial na PW dostal by tyle+ ile by sioe dalo i same 5* (z 20 razy )

54abec0c2d158bbf727f1ec56d3fc69a.gif
Opublikowano

Ja mialem 104kk+ = 10x biala perla byly wtedy po 7kk z 7x nieb perla byly po 4kk jakos tak ;d i z 6x krwawa perla byly po 1kk i jakies badziewa :)

Opublikowano

Najwiecej mialem kasy w metku na PL 50kk sprzedalem ebony +9 i ribka

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

ja najwiecej zarobilem na eve z plagami 42 lub 43 cos kolo tego nie pamietam ale bylo 128kk to naj zarobek jaki zarobilem w 1 dzien a tak z dropienia na wolnym i podkradania ;d przez 1 miecha 210kk

Teraz jak wroce z PL to robie 5, 30 lvli koluje fly hacka i jazda lowic ;]

Opublikowano

Połowa z Was pierdoli same smutki.. Wy na privach nie możecie nic osiągnąć ( niektórzy ) , a pierdolicie , że na pl 500kk+ mieliście.. prosze o wprowadzenie

Screen z nazwa serwera, nickiem postaci , i ilością yang. ;)

1. Zachowaj Kulture...

2. Screena mozna przerobic z iloscia yangow...

3. Nie pisze w Temacie [ Daj Screena ]

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Ja miałem najwięcej 150kk (kupowałem małże i perły leciały jak szalone ;P)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ja to tam tak robiłem :

Medale na Monastyrze sprzedawałem gościowi medale przez tobół - zrobiłem tak wystawiłem 10 medali (ten gość miał eq +9 itd...allegro :D ) za 50k o.O ,a następne po 5kk - facet dał się nabrać kupił wszystko i nawet się nie pokapował ...heh . Zarobiłem na tym gościu ponad 350kk .

Ps. Kupował ode mnie tak co 2/3 dni po te 10 medali ... Potem to ja chodziłem w eq +9 , a on mnie chciał sam okraść ... Potem był smok na jednorożcu , spłodzili dziecko itd.itp.

ŻART !!

Teraz serio :D :

Jakieś 400kk , za całe moje eq z 65 lv +9

sygnaexoticsspider.jpg

Opublikowano

Wiecie co ? Ja miałem 999kk moze tak kazdy pisac ale czy to prawda?Kazdy tak psize ze ma tyle kasy albo mial ale i tak 90 % z tego to nieprawda ;)

Ja mialem 22 kk :)

Moze damy jakis dowody na to ze mamy/mielismy tyle yang:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...