Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile Mieliscie Najwięcej Kasy W Metkupl I W Jaki Sposób Zarabialiscie

Shies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ile mieliscie najwięcej kasy w metku ^^ ?

Ja osobiscie mam 125kk ^^

Pochwalcie się swoim zarabianiem i w jaki sposób zarabialiscie ja akurat na łowieniu srednio na dzien 3kk ^^

sygna1c.png
  • Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

MerkoN przeniesiesz ? xD

nawet nie startuj na kidmoda bo nawet nie znasz praw kidmoda -,-

Nawet ja nie mogę przenieść -,-

blisko 30 też jak u merkona.

btw@ merkon napisałem do ciebie na gg opierdol -,-

Opublikowano

Nie dubluj postów ;]!

A co do tematu to jakieś 4kk (na 30 lvl)

@Down

Tyle w PL miałeś?

@Down x2

Opłacało ci się kasę kupować ? To tylko gra...

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Najwięcej miałem 80kk, najpierw kupiłem 5kk na allegro, potem robiłem tarczę sokoła na +9, wsadziłem 4 bony ( w tym nno) i za 80kk poszła :P

Opublikowano

Po ponad miesiacu ślęczenia na metkach miałem dokładnie 261 kk. Zarabianie nie jest takie trudne, tyle ze trza duzo cierpliwosci do tego ;) .

asdvj.png

Opublikowano

Ja osobiście nigdy bym nie kupił kasy na Allegro. Brat kumpla wydał oszczędności na SM i yang, 3/4 yang nie dostał i komp mu sie zepsuł (Taki przedwojenny). Zamiast kupic nowego kompa wszystko na MT2.

Opublikowano

ja miałem 65kk+ tylko raz na twierdzy miałem przez 2dni szczęście robiłem ebo na +9 i sellalem ale 3 dzień był pechowy wydałem 40kk na ebo+7 i itemy i zawiodłeś ;/ oczywiście to dawno temu było

Proszę o cofnięcie 10% bo to nie moja wina że są błedy na forum

Opublikowano

Skromne 10kk :)

Posprzedawałem różne KD, w tym KD speeda +4 :) (ktoś kupił samo KD speeda za 8kk xD)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Heh w wakacje wbiłem sura 83lvl na s1 800kk za 500kk kupiłem stal +9 z 2k hp i jeszcze innymi fajnymi bonami xD a resztę na allegro xD

Opublikowano

no ja mialem na 20lv jakies 25kk :P ((drop medali ))

hmm.. na 35 lv mialem cos kolo 40 -50kk (( kupujesz rekawice zlodzieja i cisniesz na ezo. jak dropnie rib na +3/6 i cos kolo 2/6kk ))

na 50lv to jest juz bosko :D mialem najwiecej 170kk ^^ ((24/7 w DT i zwoje dropilem + inne smieci :P))

na 68lv ((account is hacked =/)) to juz mialem 360kk ((v2+Lowienie rybek+ DT = zarobek na max ))

pozdro ;p

sygnaj.jpg

haac.jpg

my profile in YouTube (: [click]

Opublikowano

Na 71lvlu miałem ok. 500kk,Wypadu na kowala DT-Ulepszanie itemków ; d ,V2,Fart z szkatami Ripera-Dropiły stale dla Woja za czasów gdy były one za 20kk ; d + Drop Kamieni Duchowych,z jednego wypadu na las wynosiłem średnio po 3 kamienie ; d(Na Monastyr 3 Kamienie= Ok.39kk).Nick mojej byłej postaci to Kowal32(Sprzedana na Allgero za pokaźną sumkę ;d ((Silne G8 xD ) ))

Opublikowano

ja najwiecej 37kk ^.^ Lowilem rybki, sprzedawalem malze;p mialem caly plecak malz i wystawilem za 350k za sztuke a i 4 byly za 3,5kk i wszystko poszlo xD

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Połowa z Was pierdoli same smutki.. Wy na privach nie możecie nic osiągnąć ( niektórzy ) , a pierdolicie , że na pl 500kk+ mieliście.. prosze o wprowadzenie

Screen z nazwa serwera, nickiem postaci , i ilością yang. ;)

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...