Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Codzienne losowanie

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Nie. Jak sobie pomyślisz o qbb czy deagle, to chyba nie dostaniesz ich. Dlatego np. zamiast bawić się w zrzut czy daily draw EA wprowadziła Rsamus- pakiecik z m145 desert.

aha. Ale niestety ja nic za kase realną nie kupie w tej grze bo to już przesada -.-

Opublikowano

To jest tak pod 1 karta mamy m145 na 1 dzien a pod 2 karta m145 forever no i pech kliknelismy na 1 karte

a to jedna wielka sciema jak bysmy klikneli w 2 karte to tez bysmy dostali na 1 dzien

nagrody sa juz wczesniej generowane

Opublikowano

Ja miałem tak: wygrałem holo na 1 dzień. Następnego dnia losuje i ten sam celownik last 4ever!

Opublikowano

Ja najcennejszą rzecz jaką trafiłęm 180 credtis boosta, holol l4e, P416 i QJB na zawsze i masa zbędnych rzeczy typu kolba stabilizująca,lufa zasięgowa itp. Szkoda że to co wygrało się w DD nie można sprzedać nawest za 1/4 ceny orginalenj

b6b78815.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od początku daily drawa dostałem na perma Tactical stock, CQC ammo i stand-off barell, na innych kontach po masce... kilka razy broń na 7 dni, z czego używałem tylko M4 i MP5, bo był w danym momencie lepsze od tego co miałem. Najwyraźniej szansa na permanentne guny rośnie, gdy wydacie pieniądze, bo sam EA ani grosza nie podarowałem, to też raczej nigdy broni nie wylosuje.

i dzisiaj najcenniejsza rzecz - credits boost na 30 dni wart 6399 f ;-P

Opublikowano

To nie BFH kolego. Masz tu 8 kart i szansa na perma jest nikła. Klikiesz- broń na 1 dzień, a obok była na unli. Ale jakbyś wziął tą kartę, która była obok, to byś nie trafił na unli.

Opublikowano

Jak to nikt xD ja używam.

Karty prawdopodobnie zmieniają się. Losowanie nie służy do dostawania broni tylko bardziej do "Testowania" żebyśmy wiedzieli jaka ona jest zajebista i jak zajebiście się nią gra i co miałoby nas zachęcić do jej kupna. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...