Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Codzienne losowanie

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są jakieś sposoby żeby w codziennym losowaniu wylosować sobie określoną rzecz? np ja chce sobie wylosować M95 na czas nieograniczony. Czy da sie tak?

Opublikowano

Nie. Wszystko jest losowe. Jaki byłby sens sprzedawania itemów za prawdziwe pieniądze, gdyby można je było ot tak wylosować?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

no to dobra. Spytam sie tylko was czy wy już wylosowaliście jakąś broń bez ograniczeń czy tak jak ja mam pecha. Bo ja już 7 razy tak miałem, i to jeszcze najlepsze bronie :(

Opublikowano

ja miałem duże szczęście aek, m4a1, 416 carabine +dużo ubrań oraz m145

Opublikowano

Ja na zawsze wylosowałem 2 bronie na mechaniku: uzi i 9A-91, uzi szmelc ale 9A mi się bardzo spodobało :D

Jeszcze na zawsze trafiłem z 2 ubrania a tak to przeważnie coś na 1 dzień albo tydzień

LOL

Opublikowano

Ty nie myśl że za 7 razem trafisz parę rzeczy na zawsze :D Ja tak się zawsze męczyłem i tylko MG36 wylosowałem na zawsze i jakieś inne pierdołki. Spokojnie, kiedyś się trafi. Zawsze w jedną kartę losuj, np na samym środku ;)

Opublikowano

A ja odradzam brać zbyt długo 1 kartę ;)Gdy tak robiłem trafiałem same tygodniówki lub na 3 dni, potem nagle zacząłem wybierać losowo i w 2 tygodnie SWD, M14 i SVU forever.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

wiecie co...

tak patrze na posty i widze,że to nie ma żadnego znaczenia jak sie bedzie wybierało. Poprostu zwykły los i albo ktoś ma wielkie szczęście albo wielkiego pecha ;)

Można zamknąć.

Opublikowano

No też bym tak chciał takie logowania co chce to mam :D

Ja również nie powiem bo szczęścia do broni nie mam ale za to Mundury i inne gadżety w stylu bandaże itp to mam farta :D

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Ja wylosowałem tylko SCAR-L i 416-Carabine na zawsze . I jeszcze mnozniki kredytów na miesiac.

Polecam wybierać 3 kartę od góry, bo z moich obserwacji wynika, ze tam są często są itemy "Bez Ograniczeń"

Opublikowano

Wyklosowalem:

Mechanik: Mp7, Aks74U, UZI, P-90

Szturm: An-94,Scral

Sniper:SVD,SVU-A,M24,GOL

Medyk:QJY-88

Pozdrawiam uzytkownikow MPC Forum ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

ze 3 razy wylosowałem kiedyś broń na zawsze... a od 3 miesięcy nic.... :/ PECH!

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Trzeba mieć szczęście. Czasami 2 dni i 2 rzeczy na forever, a czasami 2 miesiące i nic. Ja nie mam szczęscia do broni, ale wylosowałem dużo dodatków i bandaży.

Opublikowano

Ja nalosowałem sporo ciuszków, m145, mg36 i mp5. Wylosowałem tez aeka i GOL'A ale już miałem je kupione

p.s o ile dobrze wiem to nagrody są generowane już przed wybraniem danej karty.

Edit: jeszcze mialem chyba uzi i aksa74

Opublikowano

Tak jest. Bez względu na wybraną kartę trafimy danego dnia to samo. Dlatego jest pełno nagród forever na innych kartach, a tak rzadko się trafiają. To ma nas zachęcić do kupowania losów ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak jest. Bez względu na wybraną kartę trafimy danego dnia to samo. Dlatego jest pełno nagród forever na innych kartach, a tak rzadko się trafiają. To ma nas zachęcić do kupowania losów ;)

tzn?

jak bede losować 1 i tą samą karte codziennie to wkońcu trafie to co chce?

Opublikowano

@up

Nie. Jak sobie pomyślisz o qbb czy deagle, to chyba nie dostaniesz ich. Dlatego np. zamiast bawić się w zrzut czy daily draw EA wprowadziła Rsamus- pakiecik z m145 desert.

Opublikowano

Możesz brać 1 kartę cały czas, a i tak teoretycznie będziesz dostawał to, co trafiłbyś biorąc losową. Ja zauważyłem, że biorąc 1 kartę rzadziej trafia się coś dobrego, więc może szansa się wtedy automatycznie zmniejsza ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...