Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrac niskiej jakości Summoner's Rift, czyli poprawa wydajności gry

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy jest jakiś dobry sposób na wysoki ping? Mieszkam w bursie w której korzysta około 50-80 osób z internetu.

Jeśli chodzi o przeglądanie neta jest ładnie, a jeśli chcę zagrać w lola - różnie bywa, czasami jest od 30-50 ale nie jest stały, niekiedy skacze od 100-500, a bywa także, że całkowicie wywala w kosmos, np. rekord to coś około 13000ms. Takie statystyki mam w godzinach 14-23, po 23 jest stały ping i zazwyczaj wynosi od 30 do 50.

Jeśli zna ktoś jakiś sposób, byłbym wdzięczny..!

Opublikowano

A czy jest jakiś dobry sposób na wysoki ping? Mieszkam w bursie w której korzysta około 50-80 osób z internetu.

Jeśli chodzi o przeglądanie neta jest ładnie, a jeśli chcę zagrać w lola - różnie bywa, czasami jest od 30-50 ale nie jest stały, niekiedy skacze od 100-500, a bywa także, że całkowicie wywala w kosmos, np. rekord to coś około 13000ms. Takie statystyki mam w godzinach 14-23, po 23 jest stały ping i zazwyczaj wynosi od 30 do 50.

Jeśli zna ktoś jakiś sposób, byłbym wdzięczny..!

jesli masz xin xp sprobój zainstaliwac leatrix latency fix lub tez odinstalować PMB

Opublikowano

zaraz to sciagne i zobacze jak bedzie mi lol chodzil na wooden pc :P ( " normalny " komp w naprawie ;/ )

@down ok :] to musze czekac az pc wroci

rs2h.jpg

Opublikowano

zaraz to sciagne i zobacze jak bedzie mi lol chodzil na wooden pc :P ( " normalny " komp w naprawie ;/ )

nie będzie ci to działać. czytaj poprzednie posty. riot wprowadził coś na mapę i są niebieskie plamy.

Opublikowano

SIU nie chce się uruchomić

"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana" o co może chodzić?

[img]http://img543.imageshack.us/img543/6574/sygnampcraven.jpg[/img]

[size=6][font=georgia,serif][color=#ffffff] \...Wszystko Jest Stanem Umysłu../ [/color][/font][/size]

Opublikowano

Mniej więcej o ile wzrastają fps'y ? Gdyż od jakiegoś czasu mam straszne problemy z własnie owymi fps'ami

Pomogłem? To dobrze.

Pasjonat
Opublikowano

Niebieska mapa .... cholera a męczyłem się 1 godzine z tym...Ku**a :P Kiedy bd update tej mapy ? I jak przywrócić lola do wcześniejszego stanu?

Opublikowano

A może ktoś pokazać jak to wygląda w praktyce czy rzeczywiście odpali tą grę na kompie, który tylko metin2 ogarnia :D

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Z chęcią bym skorzystał, ale z tego co piszą inni to nie działa już, a szkoda bo na laptopie mało fps'ow.

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...