Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Yi

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos tak sądzę, że 3/4 komentujących tu, to bronze/silver/gold xD ten płacz się tak fajnie czyta ;D

Jedyny minus do nerfu to true dmg. Przy 500 ad z 1 hita bije 130 true dmg hahaha :D

.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha dziś jeden mecz vs master , grałem eve ad/kryt 33/10 , master był jedyną postacią która mimo większego feedu mnie jechała :D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Teraz w każdej grze jest chociaż jeden yi :D Myślałem że lekko go znerfią tym reworkiem a to w mid i late game carruje gry ze statami 0/10. Jedynie mocno znerfiony skill to W, reszta jak dla mnie bomba.

Opublikowano

Moim zdaniem?
W-useles

Q-może sie przydać bardziej do farmy czy doganiania przeciwnika

E-To Strong - Dziś grałem 150 True DMG

R-Nic specjalnego

Nabrał na propsie dzięki E masakryczne duży true ,czuje nerfa

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Według mnie powinni znerfić ten crit dmg na Q i przelicznik na true DMG z E .. No co jak co ale 100 true dmg przy 2.0 as to jest sieczka..

Opublikowano

Master Yi według mnie jest zbalansowaną postacią, nie potrzebuje nerfa. Wyżej niż w platynie ta postać nie ma prawa bytu, w teamfighcie nic nie robi, adc składa go na 3-4 strzały. Na linii łatwo dobrać counter picka. Bez bursta postać pod typowego AD jakim jest Yi odstaje od Kha'zixa czy Zeda. Każdy płacze jak wyjdzie nowa postać/rework postaci bo nie umiecie jej kontrować, jak nauczycie się to zmienicie zdanie. Anyway, Yi dostanie i tak nerfa jak każda postać która wychodzi przez płacz brązów.

Opublikowano

Master Yi według mnie jest zbalansowaną postacią, nie potrzebuje nerfa. Wyżej niż w platynie ta postać nie ma prawa bytu, w teamfighcie nic nie robi, adc składa go na 3-4 strzały. Na linii łatwo dobrać counter picka. Bez bursta postać pod typowego AD jakim jest Yi odstaje od Kha'zixa czy Zeda. Każdy płacze jak wyjdzie nowa postać/rework postaci bo nie umiecie jej kontrować, jak nauczycie się to zmienicie zdanie. Anyway, Yi dostanie i tak nerfa jak każda postać która wychodzi przez płacz brązów.

Też jestem w brązie (lada chwila i Silver), ale przynajmniej nie płacze i wiem co to counter pick. Sam grałem nim teraz i robi ładny rozpiździel. Ale wystarczą dobre CC i nic nie zrobi, nawet nie zdąży AA wykonać a będzie spał już. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Ja buduje go pod offtanka i bardzo ładnie się sprawuje,ma fajny gapcloser i ogromny true damage. Ciągle nim teraz ciskam na topie :P

Opublikowano

Pierwsze wrażenia dobre ale wolałem go na ap. Na pewno pujdzie nerf. Żeby ruszyli głową i znerfili tylko true dmg ,a Q niech zostawią w spokoju bo to jego główne źródło dmg , idealne do harasu. A przelicznik jest bardzo dobry. A jeśli chodzi o graczy którzy płaczą by był nerf to mam jedno do powiedzenia. Jak nie nafeedujesz to będzie good. Od czego jest reszta teemu??!! Gdy nie radzicie sobie z nim to poprosić kogoś by zgankował. To nie jest wstyd , tylko rozsądne myślenie. :)

Opublikowano

YI pod AD zawsze był kozakiem tylko teraz Q mu pomaga... jak Q pod ap było to każdy grał pod ap a pod ad nikt go nie doceniał :)

Nie, on nigdy nie był kozakiem, AD Yi przed reworkiem był ultra chujowy. Teraz ma o wiele większy DMG z Q, mniejszy CD na Q i jego odnowe, więcej DMG z E + nieuchronny DMG, lepsze bonusy z ulta. Dostał zajebiste buffy na wszystko oprócz W. Ad Yi przed reworkiem rozpierdalał każdy jeden pure AD champ, w tym Shaco.

Opublikowano

@UP

To pewnie jakiś newbie nim grał.

Nafeedowany master robi jak chce takiego ez'a.

Opublikowano

OP OP OP...Jak wyszedł Aatrox to też był "ultra OP" a teraz coś już nie....

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Chcecie go Cisnąć ? Zapraszam:

Master Yi (Top) Jax Teemo Darius Master Yi (Mid) Fizz Fiddlesticks Cho’Gath Master Yi (Jungle) Rammus Jax Shen

countpicki:)

Opublikowano

Teraz to dojebałeś koleś. Ile ty masz lat? Już rozumiem tą literówkę w "wysokiej", to się może zdarzyć każdemu. No ale nie róbmy sobie jaj. Używanie słowa "populacja" zamiast "popularność" świadczy o niepełnosprawności umysłowej. Może to być poważne i to się leczy. Radzę powtórzyć podstawówkę jeśli ją w ogóle skończyłeś.

@Topic Troszkę przesadzili z True DMG, ale za to Q jest teraz bardzo słabiutkie na niskich levelach. Widać, że został zrobiony pod late game.

Czy Ty czasem nie przesadzasz? Zrobił 2 błędy a ty go jedziesz od niepełnosprawnych umysłowo... W piwnicy cie trzymają?

Jak dla mnie to ten master jest mega silny a model jego postaci jest wręcz boski :D

Opublikowano

Dzis po długiej przerwie od lola, postanowilem go kupic. Kiedys gralem nic na zmiane AP/AD. Oczywiscie AP wtedy mial takie heal ze wieza+ przeciwnik nic mi nie robily, do tego Q wszystkim kradlo kille xD Teraz pod AD w late dobry jak ma te 2/3 itemy.

Edit. Dodam ze wolalem starego mastera (wyglad skili)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...