Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Yi

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość koxxxik12
Opublikowano

@up człowieku kurwa co jest za różnica easy west? Ja mam konta na tym i na tym serwerze ,ale gówno prawda. Na west jest więcej sławnych streamerów. Jak mnie to wkurwia jak ludzie mówią ,że są dobrzy bo są w bronze/silver na west ,to na eune mielibyq kurwa challengera. Chuja takie prosy z z westa co niby tak dobrze grają ile za premium Bola płacili

Opublikowano

@up dokładnie

Grałem na aramie i w early farciłem kille z q. Pozatym swój potencjał pokazał dopiero w late. Niestety przegrałem było 4v5 bijemy ich nexus 10 hp zostało i inhib sie odrodził. Dziekuje dobranoc

Opublikowano

@up Ryze dostał nerfa? Jak dla mnie to był buff tylko ,że jego item znerfili da się przeżyć. Płaczesz pewnie dlatego ,że będą potrzebne nowe skrypty ,ponieważ inny range skilli?

jakie skrypty, co to jest?! o.O

nie, wkurwilem sie po prostu ze bedzie mial znacznie mniejszy zasieg, ciezej będzie kogoś locknąć w klatkę a poza tym bardziej się będziesz narażać na dmg przy wymianie dmg'u. o to się wkurwiam, ale nie wiem o co tobie chodzi... wyjaśnisz?

Opublikowano

Topa nie zdominuje ;) Grałem na kolesia fiorą, wyszedł z lini 0/5. Nadaje się tylko na jungle...

Nie nadaje się tylko dlatego, że koleś z bronzu pokonał mastera na topa i dlatego się nie nadaje. Powalające argumenty DLACZEGO tylko na jungle.

Według mnie na jungli łatwe wycarrowanie z niskich dywizji, później jednak może być trudno. 0-rowe cc eliminuje go z pozycji jungle, dlatego botrk musi być.

Raczej top/mid bardziej ze względu na to, że linia jest bardzo łatwa na takich warunkach. I ten cholernie cholerny escape...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nowy Yi OP, czas napisać skrypcik pod niego ^^

Serio? Aż tak ciężko zrobić masterem combo, że trzeba skrypt?

Opublikowano

Master Yi Jest Ad dlatego że Riot zrobił tą postać by była AD nie AP, poza tym na AP miał heal i Q więc był za mocny, teraz ma tylko Q więc jest dobrze.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Master Yi Jest Ad dlatego że Riot zrobił tą postać by była AD nie AP, poza tym na AP miał heal i Q więc był za mocny, teraz ma tylko Q więc jest dobrze.

Przelicznik AP ma tylko Medytacja.

Opublikowano

Przelicznik AP ma tylko Medytacja.

No tak, ma tylko medytację, a wcześniej miał W i Q. I dlatego też bardzo dobry był na solo.

Kiedyś ludzie pisali że Master jest dla dzieci którzy nie potrafią grać o.O

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Master zawsze był postacią o wysokiek populacji przez to że jest łatwy i dobry .Myślę że rework tylko jeszcze bardziej motywuje do gry nim .

Opublikowano

kurwa taki jebany op że to sie nie dzieje, ostatnio tak dobrą postać jaką widziałem to był rengar przed nerfami gdzie na 2x Q ściągał adc bez ostrego feeda.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Przez Q dziś mnie zabili, użyłem na wroga blisko mnie a zostałem pod drugim gościem który stał troche dalej pod swoim turretem i padłem. Tak chyba nie powinno być.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Master zawsze był postacią o wysokiek populacji przez to że jest łatwy i dobry .Myślę że rework tylko jeszcze bardziej motywuje do gry nim .

Teraz to dojebałeś koleś. Ile ty masz lat? Już rozumiem tą literówkę w "wysokiej", to się może zdarzyć każdemu. No ale nie róbmy sobie jaj. Używanie słowa "populacja" zamiast "popularność" świadczy o niepełnosprawności umysłowej. Może to być poważne i to się leczy. Radzę powtórzyć podstawówkę jeśli ją w ogóle skończyłeś.

@Topic Troszkę przesadzili z True DMG, ale za to Q jest teraz bardzo słabiutkie na niskich levelach. Widać, że został zrobiony pod late game.

Opublikowano

Fajnie się nim teraz kara w każdej fazie gry. Szczególnie na topie się mi on podoba. Robię go pod takiego trochę offtanka (w buildzie pojawia się lodowy młot i zefirek ;])

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Gralem dzis tylko raz na smurfie i trzeba przyznac ze jest dobry choc wolalem wersje pod ap. Latwiejszy do skontrowania ale za to ma nieziemskie dmg, Jak ktos nie zacznie skladac armora to moze sie pozegnac z wygrana

u1lc.png
Opublikowano

Ja pierdole co to za postac xD gralem rankeda wszyscy z naszej druzyny byli feednieci, master mial na poczatku 0/3 a skonczyl 15/3 podczas gdy inni z jego druzyny mieli 2/10. Wygralem, ale gdyby mial troche bardziej rozgarniety team wyccerowal by gre. Instaban

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja pierdole, 4 normal i 4 master który jest nafeedowany w siusiaka i po kazdym tf'ie ma pente/quadre -.- powaga... moim zdaniem ostro przesadzili, teraz będzie banowany na rankedach bo jest very very op... Czekam na nerf

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Niech go kurwa znerfią bo to wkurwiające być zaczyna już po dwóch meczach.. Kiedyś był op a teraz to ultraop. Co znów ten szprotpoints wprowadził..

jp8p35.png
Opublikowano

Nowy yi to jest jakies nieporozumienie. bez kitu ,z 3 mecze dzisiaj przejebalem w których w enemy byl pro elo master 30/5 i 4 lamusów. no po prostu nie ma chuja ,trza zaczac nim grac xdd

dsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...