Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Patch 3.10

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porażka.. Oblicze ducha zmienione z 20% wzmocnienia leczenia na 20 pkt co 5 sek. Teraz volibear i taki mundo nieźle ucierpią na tym, a szkoda <_<

Opublikowano

Czyli po zrobieniu blue nie bedzie 2nd lvla...

Co oni odwalaja? to jest niesamowite. W drugim sezonie bylo wszystko ok z jungla. nikomu to nie przeszkadzalo. Przesadzaja takim czyms. Niebawem sie przerzuce na dote albo smite jesli dalej beda takie idiotyczne patche robic. Rework fajny, naprawianie bledow fajne, ale na chuj zmieniaja cos do czego ludzie sie juz przyzwyczaili i bylo to dobre?

Pojawianie stworków dopiero w 02:05.To mi nie przeszkadza,ale inne rzeczy tak.

[]W połowie - mała prawda,w połowie - małe kłamstwo,a w całości wielka niewiadoma... []

Opublikowano

Porażka.. Oblicze ducha zmienione z 20% wzmocnienia leczenia na 20 pkt co 5 sek. Teraz volibear i taki mundo nieźle ucierpią na tym, a szkoda <_<

Spokojnie, nie ma nerfa! Tam pisze: "ADDITIONALLY", co oznacza - "dodatkowo"! Nadal ma uniq Passive +20% sefl regen itp. itd. Spirit Visage, dostał niezłego buffa. :D

@edit

Boże, teraz Mundo jest nie do zajebania! Po tym buffie Spirita ma takiego regena, że nic nie jest w stanie go rozwalić, nawet % dmg z baronem przy 3/4 buildu miałem 337hp regen / 5 sec. W następnym patchu widzę nerf Visage'a, bo munda nie da się ubić jak już złoży Warmoga i SV. Od ok 20-25 minuty jest GG WP.

btw. nawet ignite nie pomagał za bardzo :P

Opublikowano

SV masakra, jaki OP item to jest, za 2600 golda dostajemy tyle statystyk że to przesada xD przewiduje szybki wzrost jego ceny, bo aktualnie jest OP

Opublikowano

Wchodzę sobie w championy, marksman a tam Lucian, ciekawe bo za 10 rp/ip, chciałem szybko kliknąć żeby kupić lecz niestety nie działało kupno, mam nadzieję że w następnym patchu coś się zbuguje i będzie do kupienia za 10 rp/ip :D Jak już pisałem, rework graficzny yi to shit ;_;

Opublikowano

"Rajot" zjebał z tym przelicznikiem ad na q mastera.... nawala tyle z tego q i jeszcze zaraz z AA nak*rwia.

Teraz o pente mu o wiele łatwiej niż kiedyś. :(

HmYDFyW.png

Opublikowano

"Rajot" zjebał z tym przelicznikiem ad na q mastera.... nawala tyle z tego q i jeszcze zaraz z AA nak*rwia.

Ale mnie bardziej akurat wkuhwiał ten Yi pod AP na midzie.. kuhwa nawet farmić się nie dało Ryzem bo jak mu nie jebnę combo to i tak to uleczy w sekundy ;___; i spamował tym Q, które było bardzo dobre - teraz w sumie też.

Ale wątpie teraz, że ktoś go zrobi tylko dla heala.. no chyba, że hydra ale nie warto.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Nieogary, kurwa płaczecie o tego Mastera a jak wyskakiwał rework mastera to wszyscy o zajebiscie juz nie bedzie tak napierdalal z AP, zrobili go na AD to teraz tez znowu kurwa ..

Jakby go znerfili ( raczej tego nie zrobia ) to ta postac bylaby calkowicie juz do dupy.. Pod AP to byl jeszcze git teraz tez ale jak znerfia go na AD to gowno a nie gra takim shitem

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Czyli po zrobieniu blue nie bedzie 2nd lvla...

Co oni odwalaja? to jest niesamowite. W drugim sezonie bylo wszystko ok z jungla. nikomu to nie przeszkadzalo. Przesadzaja takim czyms. Niebawem sie przerzuce na dote albo smite jesli dalej beda takie idiotyczne patche robic. Rework fajny, naprawianie bledow fajne, ale na chuj zmieniaja cos do czego ludzie sie juz przyzwyczaili i bylo to dobre?

2 lvl będzie po zrobieniu campa. Obniżają exp za blue - podwyższają za te małe stworki. Widzę że kolejny pseudo - znawca tej gry, który nie znając się na niej mówi że się przerzuci na inną ze względu na " idiotyczny " patch

Według mnie nie ma tutaj zbyt ważnych zmian, nerfhammerów jednak miło że riot się stara :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Master 1200 true z E pozdro. Teraz instapick master

Pograj nim troche , jak dla mnie jest slaby.

Zmiana w jungli jest dobra chodzi o to ze jak zesmitujesz przeciwnikowi buffa(jak go robil) nie bedziesz mial przewagi lvla nad nim.

Ja sie troche zawiodlem myslalem ze zmiany u olafa beda w tym patchu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zobaczycie niedlugo master yi dostanie nerfa choc nie jest mu potrzebny bo dzieci beda plakac ze jest zbyt op i mnie zabija

Dostanie nerfa bo dzieci płaczą ? NIEPRAWDA, dzieci płakały na Aatroxa a nic mu Riot nie zrobił....

HmYDFyW.png

Opublikowano

Zagrałem sb ARAM"a Po tym reworku mastera mi wybrało i od razu penta hehe .

@top

Wszystko jest okej jungla 2:05 nie ma z tym aż takiego problemu.. Z tymi golemami też nie ma problemu bo za małego dostaje się teraz więcej expa więc to się wyrównuje ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...